Hae
Palasia Arjestani

Tyttöjen juttuja

Lauantai on aina mulla se päivä, kun panostan kunnolla kauneuteen ja ihonhoitoon. Meillä ei ole omaa saunaa vaan käydään aina lauantai-iltaisin taloyhtiön saunassa. Mä kannan joka kerta saunareissulle melkoisen kasan purkkeja ja purnukoita. On kasvojen kuorinta-aineet ja kosteusnaamiot, tukalle syväpuhditava shampoo ja kosteusnaamio, höylät ja höyläysvaahto, kropan kuorinta-aine, rasvat… melkein tarttee aina oman säkin noille mun purkeille ja purnukoille! Värjään kulmani aika usein itse,  mutta ripset värjäytän aina kampaajalla tai kosmetologilla. Eilen laitoin saunan päälle värit kulmiin ja nyt on taas särmän näköinen mamma liikenteessä 🙂 Oikean värisillä kulmakarvoilla saa kasvotkin näyttämään kauniimmilta ja silmien sininen väri nousee paremmin esille.

kuvia 021

 

kuvia 024

 

kuvia 018

 

Mä oon ostanut kulmien värjäysaineen aina ihan perusmarketista ja tällä kertaa ostoskoriin päätyi tuo RefectoCilin paketti. Värjäys on helppoa ja yksinkertaista: 2 cm sekä värjäysainetta että hapetetta sekaisin,  levitys kulmilla ja 5-10 minuutin päästä aine pyyhitään kostealla vanulla pois.  Ei vois juuri helpompaa olla eikä tuo pakettikaan montaa euroa maksa.

kuvia 022

kuvia 030

Jostain syystä olen nyt kovin innostunut erilaisista hiustuotteista ja hiustenlaitosta muutenkin. Olin tosi innoissani kun sain jokin aika sitten testattavaksi Biozellin uusia tuotteita: suolasuihkeen, syväpuhdistavan shampoon sekä kosteuttavan hiusnaamion. Syväpuhdistavaa shampoota olen käyttänyt noin kerran viikossa ja varsinkin sellaisten päivien jälkeen kun tukossa on paljon muotoilutuotteita. Syväpuhdistuksen vastapainona käytän joka kerta myös kosteuttavaa naamiota ja näillä tuotteilla tukka on pysynyt tosi pehmoisena ja kiiltävänä! Suolasuihketta käytän melkein päivittäin tuomaan biitsitukan tuntua ja helpottamaan tukan laittoa. On muuten hyvä tuote,  ootteko kokeilleet? 

kuvia 027

 

kuvia 025

 

Biozell on kotimainen tuotemerkki joka on ollut markkinoilla jo vuodesta 1943 lähtien,  aika huikeeta! Onkohan mun mummo käyttänyt joskus samaa merkkiä?  😀 Biozell-tuotteet on kehitetty juuri suomalaiselle silkkiselle ja omalaatuiselle hiustyypille. Biozellin tuotteita löytyy ihan perusmarketista eikä ne muuten sisällä mitään turhia silikoneja tai väri- ja säilöntäaineita ja lisäksi kaikki tuotteet on hajuttomia tai hypotuoksuilla varustettuja.  Itse en ainakaan kaipaa kauneustuotteista mitään ylimääräisiä kemikaaleja kroppaani,  en sitten teistä tiedä? Näiden mun testaamien tuotteiden lisäksi saatavilla on mm. hiuskiinteitä,  kuivashampoota sekä tarvikkeita hiusten värjäämiseen. Onko Biozellin tuotteet teille tuttuja? Onko osunut koskaan kauppareissulla silmään? 

kuvia 026

Biozellin tuotteiden lisäksi mulla on pari muutakin merkkiä käytössä hiuksille ja vaihtelen tuotteita tarpeen mukaan. Kropan kuorimiseen ja rasvaamiseen mulla on edelleenkin käytössä mieheltä joululahjaksi saadut Body Shopin tuotteet. Pohja alkaa purnukoissa jo pilkottaa eli kohta voin ostaa testiin jotain uusia tuotteita 🙂

Tällaiset tuotteet löytyy myös tukan hoitoon. Tuo lasten shampoo on tosi hyvä!

Tällaiset tuotteet löytyy myös tukan hoitoon. Tuo lasten shampoo on tosi hyvä!

kuvia 029

Maxfactor muisti useita bloggaajia, niin myös minuakin, kivalla kesäyllätyksellä. Sain nimittäin testiin uusia minikynsilakkoja ja niillä on nyt ahkerasti lakkailtu varpaita ja kynsiä tytön kanssa. Mä en koskaan jaksa laittaa mitään aluslakkoja tai päällyslakkoja vaan lätkäisen kynsiin aina tasan yhden kerroksen lakkaa ja se on siinä. Yleensä lakkaan kynnet vain jotain erityistilaisuutta, kuten juhlia varten, koska en töissä voi käyttää kynsilakkaa. Tämän takia en vaadi kynsilakalta kovin suurta kestävyysominaisuutta. Mulla on näiden minikynsilakkojen lisäksi pari Lumenen lakkaa ja yksi Essien lakka käytössä ja näillä oon pärjännyt aika hyvin. 

kuvia 038

 

MaXfactor - Madame Rose.

MaXfactor – Madame Rose.

kuvia 039kuvia 037Muistatteko kun joku kuukausi sitten Fitfashionilla pyöri Reddvillen kampanjat? Reddevillen kautta saa ilmaisia tamponeita kotiin kuljetettuna ja samalla on mahdollisuus saada yhteistyökumppanien tuotteita testattavaksi. No, mä kävin heti liittymässä ja alkuviikosta sain ensimmäisen lähetyksen kotiovelle. Sain testattavaksi Tosi Kuiva antiperspiranttia sekä kosteuspyyhkeitä. Tosi Kuivan sanotaan vähentävän esim. jalkojen ja kainaloiden hikoilua jopa 7 päivän ajan. Mene ja tiedä, mutta itse aloitin testailun eilen illalla. Varsinkin töissä hikoilen kuin pieni porsas! Mielenkiintoista nähdä väheneekö hikoilu vai uinko jatkossakon hikilammikossa 😀

kuvia 040

 

Mitäs tykkäätte tällaisesta kauneusaiheisesta postauksesta? Yes or no?  Huomenna taas treenijuttuja! 

*postaus sisältää linkkejä yhteistyökumppanien sivuille

8 kommenttia

 1. Anonyymi Anna kirjoitti:

  Jos et todella halua ylimääräisiä kemikaaleja kroppaasi, niin suosittelen luonnokosmetiikkaan siirtymistä. Nuo Biozellit, Body Shopit (suurin osa) ja muut vastaavat sisältävät kaikenlaisia tarpeettomia kemikaaleja, vaikka joku tuote sattuisikin olemaan ”säilöntäaineeton” tms.

  • Jonna kirjoitti:

   Tuokin on varmasti totta 🙂 Joitakin luonnonkosmetiikka tuotteita mulla jo onkin käytössä mutta niistä on kovin vaikea (oman kokemukseni perusteella) välillä sanoa ovatko tehokkaita vai eivät. Onko sinulla suositella jotain tiettyä merkkiä?

   • Anonyymi Anna kirjoitti:

    Voi, onpa hyvinkin suosituksia! Kasvojen puhdistukseen käytän suomalaisen Flow-kosmetiikan savi-yrtti kasvosaippuaa (paras koskaan käyttämäni kasvopesu) ja hiustenpesuun saman merkin shampoopaloja (aivan huippuja ensi-outouden jälkeen!). Suihkusaippuaa vaihtelen, tällä hetkellä ihan tavallinen oliiviöljysaippua käytössä. Vähän käyttämäni meikit ovat mineraalimeikkejä, esim. Benecos-merkillä on erinomainen hinta-laatusuhde, ja varsinkin irtopuuteri aivan huippu. Kasvovoiteena argania- tai kookosöljyt toimivat, myös Sante-merkiltä olen löytänyt hyviä voiteita.

    Muotoilutotteita en hiuksissa käytä, enkä osaa kyllä yhtään sanoa, miten niitä olisi mahdollisesti saatavissa luonnollisempina. Toivottavasti nämä vinkit inspiroivat testaamaan, ainakin Flow-kosmetiikkaa suosittelen lämmöllä! 🙂

 2. Laura kirjoitti:

  Tosi Kuiva (absolut torr) on kyllä ehdottomasti paras antiperspirantti, mitä olen kokeillut. Oikeastaan se on ainoa jota käyttäessä kainalot eivät hikoa lainkaan! Mulla teho kestää noin viisi päivää. Ainoa miinuspuoli on se, että kainalokarvoja ei saa ajaa pariin päivään ennen tuon laittamista. Pitää muistaa ajoittaa siis tuon dödön laittaminen niin ettei ole juuri sheivatut kainalot, muuten se kirvelee ja kutisee aivan tajuttomasti, kokeiltu on 😀 Luottotuote!

  • Jonna kirjoitti:

   Käytätkö lisäksi siis vielä dödöä? Mä ajelin kainalot toissa päivänä eli päivä tuli väliä Tosi Kuivan laittoon ja aika arka oli kainaloiden iho tänä aamuna…. Täytyy vielä jalkoihinkin kokeilla! Kuinka usein laitat Tosi kuivaa?

   • Laura kirjoitti:

    En käytä normidödöä tuon lisäksi, paitsi silloin jos arvelen että sen teho on loppumaisillaan, mutten voi sitä vielä kainaloiden sheivauksen takia laittaa. Ja pidä ihmeessä kaksi päivää väliä sheivauksen ja Tosi Kuivan laiton välillä!

 3. nelli kirjoitti:

  Ei liity kyllä nyt varsinaisesti tähän postaukseen, mutta mitä teet työksesi ? 🙂 Mainitsit jossakin aikaisemmassa pohtauksessa tapaavasi paljon ihmisiä jotka valittelevat syömisistään niin jäi jo silloin kaihertamaan 😀 Uteliaisuus…

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olen bioanalyytikko eli labranhoitaja 🙂 Siinä näytteitä ottaessa ihmiset höpöttelee ja kertoo kaikenlaista. Aika usein juuri ravintoon ja terveyteen liittyviä asioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *