Hae
Palasia Arjestani

Ei ihan mun päivä.

Tämä tarina kertoo perjantaista, joka ei ollut päivä sieltä parhaimmasta päästä…

Tyttö herätti aamulla heti neljän jälkeenLaitoin tutin suuhun ja kömmin takaisin sänkyyn. Alkoi köhinä ja kuului plops, kun tutti syljettiin suusta: BYÄÄÄÄÄH! Tutti suuhun, köh köh, plops, BYÄÄÄÄÄH! Tätä rallia vedettiin tovi kunnes viiden kieppeillä totesin, että eiköhän mun unet olleet tässä.

Aamupäivällä en malttanut mennä unille, kun tyttö koisas. Vietin pari tuntisen iloisesti hellan ääressä, vaikka väsytti niin hemmetisti. Kokkasin itselle ja mimmille muutaman päivän ruuat kerralla. Fiksumpi olis mennyt nukkumaan.

Mimmille tein  ekaa kertaa kookosriisiä.

Pikku kiipeilijän kanssa päivät on aika rankkoja. Mimmiä täytyy vahtia ihan koko ajan ettei lyö päätänsä johonkin. Nyt tasapaino alkaa olla jo hieman parempi, mutta muksahduksia sattuu edelleen. Iltapäivällä sain kun sainkin tytön vähäksi aikaa unille ja otin itsekin tunnin unet ennen treeniä. En olisi millään jaksanut nousta sängystä.

Ei auttanut, salille oli vain lähdettävä vaikka ei olisi tippaakaan huvittanut. Normaalisti en enää päivällä kahvia juo, mutta nyt oli pakko keittää mukillinen. Sen ja treenibuusterin voimin piristyin kummasti 🙂

Tällä kertaa buusterina Crazea. Varsin toimivaa kamaa!

Salilla vuorossa joka perjantaiseen tapaan olkapäät ja ojentajat.

1. Pystypunnerrus tangolla seisten 3*42,5kg/ 5*40kg/ 6*37,5kg/ 6*35kg/ 12*25kg/ 8*25kg (niskan takaa)
2. Sivuviparit koneessa 4x
3. Pystysoutu kp 17, 15*10kg/ 18, 16*8kg
4. Kapea pena 5*5*50kg
5. Ranskalainen mutkatangolla 3*6*25kg
6. Vatsat taljassa 3x
7. Kierrot koneessa 1x

Treenille ei koskaan ole mitkään parhaat edellytykset, jos ensimmäinen ajatus on ettei tästä tule mitään.  Ihmeen hyvin sain kuitenkin tsempattua treenin edetessä. Päätin, että teen sen minkä pystyn ja jaksan ja se saa tälle kertaa riittää. Nelosta lähdin hakemaan pystypunnerruksessa 42,5 kilolla, mutta kolmonen oli tyytyminen tällä kertaa. Kokeilin ensimmäistä kertaa pystysoutua kahdella käsipainolla ja tekniikan kanssa oli vähän hakemista. Varsin pätevän oloinen liike, josta saan varmasti paljon enemmän irti jo ensi kerralla. Kapeaa penkkiä en olis millään jaksanut edes alkaa tekemään ja meinasin luovuttaa jo toisen sarjan jälkeen. Hammasta purren päätin tehdä kuitenkin treenin loppuun ja onneksi tein! Kovin ylpeä olin itsestäni, koska paskasta fiiliksestä huolimatta sain aikaiseksi kohtuullisen hyvän jumpan. Vatsojakin tein 🙂

Väsynyt, mutta itseensä tyytyväinen.

Housut Gazoz.fi. Koodilla jonna 10% hinnasta pois!
Iltapalalle piti keksiä jotain uutta ja kivaa. Mua alkaa oikasti jo nyt tympiä samat safkat päivästä toiseen syötynä. Näin käy jo pari viikkoa dieetin aloituksesta. Yritän mahdollisimman paljon vaihdella vihanneksia ja proteiinin lähteitä. Välillä käytän pakastevihanneksia ja välillä tuoreita. Iltapalalle taioin rahkan sijasta tonnikalasalaatin vaikken mikään tunan ylin ystävä olekaan. Tuna ei mun mielestä maistu yhtään miltään ja siihen saa tunkea kauhean kasan mausteita että ylipäänsä menee kurkusta alas. Tällä kertaa jätin mausteet vähän vähemmälle ja pilkoin sekaan raakaa sipulia 🙂 Viime aikoina on tehnyt tosi paljon mieli sipulia ja nimenomaan raakana.
Illan tuna-annos.

Tämmönen tönöttäjä meillä on kotona. Kaukosäätimistä lähtien kaiken repii lattialle. Minneköhän laittaisin mun kynttilät palamaan?

The Tönöttäjä.

Huomenna jatkettaneen loput viikonlopun tapahtumat, nyt unille! 🙂

Uusille lukijoille Iso Kiitos, että olette liittyneet seuraani 🙂 Tervetuloa ja saa kommentoida sekä heittää juttuideoita!

Ps. Tonne vasempaan sivupalkkiin olen lisännyt tämän dieetin painonseuranta taulukon 🙂 Tirisee tirisee!

4 kommenttia

 1. Hande kirjoitti:

  Ihanat sukkikset (tytöllä), mistä tuollaiset löytyy?

 2. Lady Puntti kirjoitti:

  Sul on iha huhhuh-kädet!! Ja mitkä painot treeneissä :O :O

 3. Lady Puntti kirjoitti:

  Hei, haluuks päivittää tohon sun sivupalkkiin mun vanhan plögin tilalle tän uuden? 😛

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Hande: lindexiltä löysin! Ovat aika uudet joten pitäis löytyä vielä sieltä :)Lady puntti: hah, mun kädet on kunnon narut, siis ihan oikeasti! Odotahan kun otetaan rasvaa pois niin ei jää kuin tikut roikkumaan…Hyvä kun sanoit, Mä päivitän kunhan pääsen koneelle. Kännyllä en osaa eikä riitä hermot opetella 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *