Hae
Palasia Arjestani

Ihan tavallinen lauantai.

Mitäs olette touhuilleet näin lauantain kunniaksi? Mulle tää on periaatteessa samanlainen päivä kun kaikki muutkin, kun tytön kanssa täytyy rutiinit säilyttää oli arki tai viikonloppu. Helpotusta tuo tietenkin se, että mies  on kotona niin mun ei tarvitse ihan joka hetkeä vahtia että mitä se mukula nyt keksii… Hänestä on tullut melkoisen aikaan saava yksilö nimittäin! Hetki ollaan saatu olla miehen kanssa ”rauhassa”, kun mimmi vetelee jo kolmatta tuntia sängyssään sikeitä. Lauantain kunniaksi katsottiin leffakin, suomalainen pläjäys nimeltä Kulman pojat. Oli kyllä hyvä leffa, vaikka toisella oli leffanamit ja toisella ei 😀

Aamulla ei edes huvittanut joka lauantaiseen tapaan lähteä isommille ruokakaupoille vaan delegoin koko homman miehelle ja lähdin itse mimmin kanssa ulos. Tällekään lepopäivälle ei näemmä ole mitään kotitreeniä tulossa niin pakko oli edes pieni palauttava köpö tehdä eilisen jalkatreenin tappaneille jaloille. Pieni ajatus olisi illalla vähän heilutella mun sandbagia, mut katsotaan mitä ilta tuo tullessaan 😉

Tässä vähän sekalaista kuvaa eiliseltä ja tältä päivältä.

Ennen treeniä ahmaisian taas satsin makaronia kera ketsupin ja öljyn. Musta on tullut makaroniaddikti…

Päivän paras hetki alkaa kun mimmin saa päiväunille. Sit saa ryystää kahvia, lukea hömppälehtiä ja katsoa tyttöjen ohjelmia boksilta 🙂 Osa salille valmistautumisrituaalia.

Treenin jälkeinen ateria: jauhelihaa, vihreitä papuja, kantarellejä, punasipulia ja kirsikkatomaattia. Pannulla vaan sekasin ja ääntä kohti suurella nautinnolla.

Mies osti kaupasta itselleen kasan herkkuja ja mulle nämä 😀

Taustalla isännän lounas ja edustalla mun: lohta ja punajuuria uuniin menossa.

Uunista ulos..

Lautaselle ja mun napaan! Ekaa kertaa laitoin punajuuria 😉

Kakkupohjankin leipasin valmiiksi pakkaseen, reipas kun olin.

Mä tosiaan tajusin joku päivä sitten, että leipomuksiahan voi tehdä valmiiksi pakkaseen odottamaan. Meillä on tulossa tytön 1-vee synttärit ensi kuussa, jotka pidetään kahdessa erässä. Ensin tulee viikkoa ennen virallista päivää mun sisko perheineen ja viikkoa myöhemmin pidetään meidän tytön ja serkkupojan (ja meidän kummipojan) 2-vee yhteissynttärit. Leipoa saa siis ihan urakalla.

Nyt pyydänkin teiltä hyviä vinkkejä synttäreiden järjestämiseen tarjottavista koristeluihin. Tiedän, että siellä ruudun toisella puolelle on samanlaisia himoleipureita kuin minäkin ja useampia lapsiperheellisiä 🙂 Pistäkäähän  vinkit jakoon! Ajatuksena on tosiaan tehdä joku fantasiakakku (jos osaan), cupcakeseja poikien ja tyttöjen väreissä ja cakepopseja. Lisäksi tietysti jotain suolaista ja sit vielä jotain… 😀 Onneksi noille suuremmille synttäreille meitä on ainakin kaksi leipomassa niin urakka ei ole ihan niin suuri.

Tässäpä teille loppuun kissojen lauantaita 🙂

Eva ja Lola päivätorkuilla.

Kissamaailman pahamaineisin gangsteri Melli.

Mua on vähän alkanut kiinnostaa käydä joku ravintovalmentajan ja/tai pt:n koulutus, mut netistä noita selattuani totesin, että ovatpa aika kalliita! Ihan ei kotihoidontuella lähdetä parin tonnin hintaisille kursseille tosta vaan 😀

Mulla olis tuolla yks kyykkyvideo lautumassa, mutta tuntuu kestävän niin pitkään että jää toiseen kertaan. Mulla on ollut ihan sikahyvä viikko kaikin puolin, toivottavasti teilläkin! Huomenna käsijumpalle mars ja ilmeisesti tuo toinenkin puolisko lähtee mukaan, ei treenaamaan vaan käskyttämään mua. Ou jeah!

Tää oli tämmönen diipadaapa-postaus mut sellainen on kyllä ollut päiväkin 😉

8 kommenttia

 1. Momin kirjoitti:

  Jaa mitäs tänään lauantaina. Ensinäkin nukuin pitkään, tyttökin lähti isomummon ja mummin kanssa joogaleirille, joten mikäs tässä relatessa. Sitten keksin, mähän lähden fillarilla salille!!! Ihan ensimmäistä kertaa fillaroin tänään talvisaikaan ja hei, sehän oli siistii. Vähän oli välillä kuin mukulakivillä ois pärryytellyt menemään, mutta muuten oli kyl tosi siistii. Nyt vaan kaffetta naamaan ja nauttimaan loppuillan telkkaritarjonnasta. Että tällaista siis täällä :)-päivi-

 2. Höde kirjoitti:

  Moon sairas. alkuviikolla alkanu flunssa räjähti nyt sitte kunnolla päälle. :/ eli tää päivä on menny löhötessä…lasten kanssa on leffoja katottu jne. Koristeiksi mää ehdotan pompomeja, silkkipaperista tehdään. Helppoa, näyttävää ja edullista. (googletappa :)) leipomuksista sen verran että tein nyt ekaa kertaa geishamokkapaloja ja ne oli sikahyviä + kinkkupiirakka uppoo kyllä aina!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Höh ja pöh, kipeenä olo on kyllä ihan perberistä :(Uu, Geishamokkapaloja! Pakko saada testata, kiitos 🙂 pistän googlen laulamaan!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Mun lauantai on ollut ihan huippu 🙂 Olin aamulla salilla ja tein namin jalkatreenin + intervallin crossilla jälkiruuaksi. Sitten tankkauksen jälkeen lähdettiin tytsyn kanssa pulkkamäkeen. Ja vielä koiran kanssa reipas lenkki, niin johan oli tää mamma saanut liikettä niveliinsä 🙂 Ilta meni korispelissä, katsomon puolella mutta fyysisestä suorituksesta meni sekin, kun piti niin tosissaan kannustaa 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   No sinähän oot reipas ollut! Melkoinen sissi oot kun jaljatreenin päälle teet vielä intervallin crossarilla, mahto vähän hapottaa 😀

 4. Joan kirjoitti:

  Aikas hyvä pre-workout-meal! 😀 Makaronit ketsupillahan on ihan parasta 😀 Sitä mummukin väsäs aina välillä kun mentiin hoitoon, nakin pätkien kera, jos kaapissa ei ollut muuta :)Ja oih, punajuuri on parasta! <3 Sitä on ihana laittaa keittoon, silleen että laittaa kaikkia vihanneksia mitä tykkää, keiton jälkeen soseuttaa ja lopputulos on ihanan vaaleenpunanen sose <3 Kerran tuli kans syötyä muutamana päivänä putkeen, ja sit kun mulla on tää munuaistauti ni voin kertoo että meinasin sydärin saada kun kävin pissalla ja koko pönttö oli ihan punanen :DD Aattelin että noni nyt ne hajos 😀 Hahah!Kattooko tuo Melli-kisu vähän kieroon? 🙂 Komeita kissoja sulla kyl! Ja ymmärtääkseni myös kaks koiraa?! Miten ne tulee toimeen?

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Oijoi, voiskin jotain sosekeittoa tehdä joku päivä. Ja uunijuureksia! Ai kauheeta, mä saisin varmaan kans sydärin jos pönttö olis yhtäkkiä punasena :DMelli taitaa katsoa aavistuksen verran kueroon. Tietää jo siitä kun sillä vähän silmät rähmii, kahdella muulla ei.Ei oo meillä koiria. Reilu vuosi sitten jouduttiin nukuttamaan pois meidän sakemanni rouva 🙁 tahtoisin meille kyllä koiran, jonkun sellaisen joka on oikeasti kodin tarpeessa. Joku rescue koira siis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *