Hae
Palasia Arjestani

On kuvia, on videoo ja kilpailukin vielä! :D

No nyt saatte kaikennäköstä oikein koko rahan edestä. Viime päivityksestä on taas muutama päivä, joten varastoon on kertynyt vaikka vallan mitä 🙂 Ööh, mitähän oon viimeks reenaillu plökin mukaan, vissiin etujalkoja?

Perjantaina kävin sit jumppaamassa toisen puolen jaloista eli takajalat ja pohkeet. Takareisille halusin jotain uutta ja mukavaa, kun aina tulee väännettyä niitä samoja vanhoja liikkeitä. Pudotussarjoja edelleen eli ekassa sarjassa aina pudotus. Ohjelmassa seuraavanlaista..

1. Suorinjaloin mave kp
7*28,5kg+5*21kg
7*26kg
8, 8*23,5kg
Näistä kaikki sarjat vikaa lukuun ottamatta leveällä jalka-asennolla. Vikan luonnollisesti tein normi jalkojen leveydellä. Leveällä on huomattavasti raskaampi tehdä ja ainakin mulla se jotenkin tuntui ja otti paljon paremmin kuin toi kapeampi asento. Kannattaa testata!

2. Askelkyykky smith
8*70kg+6*50kg
6*70kg
7*60kg
Pitkällä askeleella eli otti enemmän takareisiin ja peffaan. Hyvin pysyi tuntuma koko ajan takajaloilla.

3. Takareidet seisten
8*20kg+6*15kg
8, 7*15kg
Päätin jättää kerrankin koukistukset viimeseks ja kyllä kannatti. Paaaljon parempi tuntuma kuin ennen.

4. Pohkeet hack
6*100kg+6*70kg
8, 6*90kg

5. Pohkulit istuen
7*40kg+5*30kg enpä oo varmaan koskaan tehnyt neljällä kybällä!
6*35kg
7*30kg

Takareisien osalta olin kyllä tosi tyytyväinen treeniin, koska tuntuma oli tosi hyvä ja menivät vielä tosi kipeiks. Ei oo paljon venyttelyt auttanu. Jostain syystä ei tahdo noi mun takajalat palautua kunnolla. Edellisen treeninkin jälkeen olivat viis päivää kipeinä. Saa nähdä kuin ne palautuu tästä treenistä. Treeni oli perjantaina ja ainakin vielä ovat melkosen arat.. Pohkeiden kans on taas ongelmia. En meinaa saada niihin minkäänlaista tuntumaa, vaikka kuinka puristelen pitkään ja teen pitkiä venytyksiä ja mitä kaikkee. Pitää isännän kans katsoa nekin läpi joku päivä. Pakkohan niihinkin on jonkunlainen tuntuma saada. Eivät mokomat kasva muutenkaan ja nyt vielä vähemmän..

Lauantaina päivällä kävin vihdoin ja viimein metsästämässä meidänkin kaappiin macaa ja goji-marjoja. Ei se maca mun mielestä nyt niin pahan makuista ole mitä jotkut on sanonu 🙂 Ehkä mun makuaisti on vaan hieman erilainen.. Millos tuota macaa kannattaa ottaa?? Onko järkee pistää vaik palkkariin vai millon?

Ostosreissulta suoraan salille. Vuorossa viimenen pudotussarjajumppa eli rintaa ja hauvista. Olkapäitäkin piti vähän ottaa, mut tuli niin kiire bussiin että jäivät tekemättä.

1. Vinopenkki smith
5*52,5kg+6*40kg Vissiin aika lailla samat toistot kuin edelliselläkin kerralla. Pitänee kohta vaihtaa liikettä, kun alkaa tökkiä.
5+1*50kg
7*45kg

2. Penkki kp
8*21kg+6*16kg Tämä sarja jalat ilmassa. Sit totesin, et vois kokeilla ihan normi tyylilläkin ja onnistuhan sekin sen verran hyvin, et sillä jatkettiin.
7, 7*21kg

3. Vinopenkki kp
7*18,5kg+6*13,5kg
6*18,5kg
Jokainen toisto hitaasti, hallitusti ja kunnolla puristellen tissilöillä.

4. Vipunostot kp tasapenkillä
10, 8*10kg
Tää kans kunnon venytyksillä, hitaasti ja sillai kivasti 😉

Hauiksia tein scottissa mutkatangolla, seisten suoralla tangolla ja kässäreillä istuen yhteensä kuus sarjaa. Treeni oli kaiken kaikkiaan aika perus mättöä. Ei mitään enareita, vaan samaa vanhaa vääntöö. Rinta on mulle nykyään aika vaikee treenata ja saan ihan ajatuksen kans sitä jumpata et saisin ees pientä tuntumaa. Kyllä se sit seuraavana päivänä kuitenkin jo on tosi kipeenä eli kait se reeni sit menee perille vaikkei aina just sillä jumppahetkellä tuntuiskaan?

 
 

Illalla käytiinkin sit kaverin kans leffassa katsomassa 2012 (oli huippuhyvä!), syömässä kanasalaatti, jossa oli liikaa majoneesia ja vähän sit vielä iltaa istumassa. Kotona oltiin jo ajoissa ja sunnuntai meni siivoillessa ja vähän leipoessa.

Tänään sit uuden treenikierron pariin eli rest pause viikko alko vaihteeks. Melkein tykkään enemmän tehdä lyhkäsiä sarjoja kuin pidempiä. Pidemmät on niin kovin tuskasia ja lyhyemmissä näkee paremmin woiman kehityksenkin. Vaikke sillä woimalla ole niin väliä kunhan vaan lihas kasvaa 😀 Kait se kasvaa?

Selkää jumppaili tänään hän.

1. Leuat hammerotteella
8+2*BW
9, 8*keltanen vetokumi.
En kyllä ymmärrä miks en vetäny toistakin sarjaa omalla norsuruhollani, kun olis sieltä varmaan se ”vaadittu” kutonen tullu..

2. Kulmasoutu kp
9+3, 8, 7*36kg
Ekasta sarjasta viteoo. En jaksanu mitään musiikkeja alkaa vääntämään taustalle..

3. Ylätalja leveällä eteen
8+3, 7+2*60kg
6+2*55kg
Suorastaan hulluttelin ja tein rest pausen jokaisessa sarjassa. How wild am I? 😀 

4. Mave
7+1, 5*110kg
7*105kg
Ens kerralla kenties vois pistää ihan vähän vaan painoja lisää…

Treenin loppuun otin vielä pientä vääntöä hauiksille. Ekaks tein mutkatangolla kaksykkösiä. Siitä videoo…

Ja sit vielä mulle hieman tuntemattomampaa liikettä eli raahauskääntöä (drag curl). Tähän malliin..

Jos ette huomanneet niin toi ei ollu minusta otettu video 😀

Ja sit se kilpailu! Ensi torstaina on Jonnajoojompesterijolliskukkojoojoojopsiksella taas etureiska treeniä ja vuorossa hackia, mitäs muutakaan. Paas arvaten tähän postaukseen montako toistoo (varsinainen sarja + rest pause yhteensä) Jonna tempasee hackissa 70 kilolla ja voita 5 egen bonariseteli lisäravinnemestaan! Bonareita arvotaan 5 kpl! Jos ei tule riittävästi oikeita vastauksia niin lähimmäksi arvanneet osallistuu arvontaan myös. Arvausaikaa ensi torstaihin eli 10.12 klo 18 asti! Yksi arvaus/massanassu 🙂 Ja kyseinen sarja videoidaan, totta kai. Anonyymit keksii sit kommenttinsa/arvauksensa loppuun jonkun nimimerkin, jookos?

Jeejee, nyt syömään, saunaan ja sit katselemaan You wanna be on top? eli huippumalli haussa. Laatuviihdettä..

15 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Vaikea veikata kun en o hackia ikinä tehny enkä kyseistä laitetta edes livenä nähny mutta vähintään 27 toistoa menee.Tsemppiä treeneihin!Sydämellisin terveisin:Conez

 2. Luolamies kirjoitti:

  Maca ei kyllä minustakaan maistu pahalta tai sitten on vaan tottunut noihin ”makuihin” :). Kaikki jauheet maistuu hyvältä Fastin AC-C jälkeen :D.

 3. "Tosi seksy pimu jolla on hiton korkeet kriteerit" kirjoitti:

  Ensinnäkin, veikkaan että et saa yhtään toistoa, se vitun kelkka jää samantien pohjalle ja tarvii 2 tyyppiä nostaa että se saadaan takas ylös!Toisekseen, ihan TAJUTTOMAN KOMEE toi kaljupää joka eksyny noihin haba kuviin!

 4. Riinu kirjoitti:

  Nih, mä sanon 19 (älä tapa mua), hirveen hankalaa arvata tollasta ku niit voi mennä 3 tai sit 30 :DJännä toi kaljunmiehen habaliike, testinkiin!P.s sitä etukyykkyviteoo remmeillä ootellessa 😉

 5. MariP kirjoitti:

  Tuohonhan nyt vaikuttaa miten koko homman tekee, mut heitetään nyt 17 toistoa:)

 6. Anonymous kirjoitti:

  RuuRuu veikkaa 22 😀

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Hehe, aika pitkiä toistomääriä veikkailette noin rest pause viikolle. Vinkkinä voin sanoa, että kannattaa vilkasta viime viikon pudotussarja treeniä, jossa tein samaisella painolla hackia 😉

 8. ravattisonni kirjoitti:

  soon 15 tasan tarkkaan

 9. Anonymous kirjoitti:

  Maukka sanoo 14 toistoa =)

 10. Anonymous kirjoitti:

  treenit näyttää hyvältä.hackissä toistoja olisko: 9ihan vuan lonkalta heitän =D

 11. Anonymous kirjoitti:

  ed. kommentin nimimerkki meinas unohtua. se ois—> sata

 12. Anonymous kirjoitti:

  22 toistoaKyllä se menee,pikkupainot kyseessä kuitenkin=)t.Pekkapoika

 13. Anonymous kirjoitti:

  8 toistoa.Terveisin: Rater

 14. Kaisa Jaakkola kirjoitti:

  Maca kannataa ottaa esim. aamulla proteiinijuoman seassa tai ihan vaan veteen blendattuna. Toisilla energisoi sen verran, että treenin jälkeen ei auta rauhoittumaan vaan päinvastoin. Sopiva annos on 10-20 grammaa päivässä. Jos ei ole aiemmin käyttänyt, kannattaa lähteä liikkeelle 5-10g annoksella ja nostaa siitä. Maca on tehokas hormonimodulaattori, naisilla parantaa estrogeenitasapainoa ja miehillä voi auttaa testotason nostamisessa luontaiselle tasolle (jos se on päässyt notkahtamaan, kuten useimmilla).

 15. Anonymous kirjoitti:

  mita olin etsimassa, kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *