Hae
Palasia Arjestani

Ketarat


Nyt on jalkapuoli reenattua taas kokonaan. Sunnuntaina pidetty tankkaus/herkkupäivä anto aika mukavasti virtaa! Tönäsin nassuun aikamoisen määrän hiilaria ja rasvat ja protskut jätin aika vähälle. Voin kertoa, et on hikkee pukannu! 350g irtareita ei tehny ees tiukkaa leffaa katsellessa 😀 Tosin nukahin kyl kesken kaiken kunnon hiilaripöhnäuneen. Ei tainnu Ben Stillerin uusin ollakaan mikään kovin hyvä leffa, loppu jäi näkemättä kokonaan. Tuskin menetin yhtään mitään.

Eilen vuorossa etureidet ja pohkeille kunnon pumppailusetti. Alaselkä ottaa aika pahasti hittiä varsinkin jalkatreeneissä eli sitä pitää alkaa huoltamaan ihan urakalla. Reeni kulki aikasta hyvin! Treenin päälle jaksoin vielä rynkytellä crossarilla 25 minsan intervallin. En tosin jaksanut tehdä ihan samoilla vastuksilla kuin normaalisti, mut syke nousi ja hiki virtas siitä huolimatta. Aika kumma oliskin ollut, jos olisin kunnon jalkareenin päälle jaksanut tehdä normaalitehoisen intervallin.. Koko treeni mentiin taas 60 sekan palautuksilla, paitsi pohkeet 30 sekan palautuksilla.

1. Reidenojennus
13*55kg
13*45kg
13*40kg
14*35kg

2. Smithkyykky
13*92,5kg
13*82,5kg
12*75kg
14*70kg
tässä varsinkin alkaa viimesessä sarjassa alaselkä olla jo aika hellänä.

3. Prässi
13*200kg
10*190kg hyytyy hyytyy..
11*180kg
11*170kg

4. Pohkeet seisten
38, 23, 20, 18, 15*BW Ja pohkeet ihan jäkkiin!

Tänään sit vuorossa se surullisen kuuluisa takareisitreeni ja suorinjaloin mavea käsipainoilla. Ei onnistunut ei. Mulla palo taas ihan totaalisesti hermot sen liikkeen kanssa! Lämmitellessä sain liikkeen tuntumaan tosi hyvin eikä se mennyt ollenkaan alaselälle. Noooo, vähän haarakyykkyä alle ja vituiks män siinä vaiheessa. Pari toistoo sain aina tuntumaan hyvin ja sit alkoi pistämään alaselkään vasemmalle puolelle niin paljon, et oli pakko jättää sarja kesken. En tiedä mitä tekisin tän kans. Ajattelin ens treenissä tehdä suorinjaloin maven kässäreille ennen haarakyykkyä. Jos onnistuis sit sillai ku superina ne pitäis kuitenkin tehdä. Toinen vaihtoehto on viskata kässärit nurkkaan ja tarttua tankoon. Viimenen vaihtoehto on unohtaa koko liike tai tehdä haarakyykky ja suorinjaloin mave omina setteinään, ei supereina. Katellaan, näin tää ei ainakaan toimi. Selkääni en ala tän takia hajottamaan.

Pudotin tänään supereissa palautukset minuuttiin eli aika kiirusta pukkas, hikkee myös 😉

1a. Takareidet maaten
10*45kg tässä ei noi toistomäärät kasva ei sit millään!
10*40kg
10*35kg
12*30kg

1b. Prässi takareisille
15, 13, 11, 10*220kg

2a. Haarakyykky smith
15, 14, 11*80kg En kyllä tiedä oliko eka sarja noin pitkä, videoltahan se selviäis mut en jaksa sitä alkaa nyt katsomaan 😀 Kertokaa jos toistot olikin jotain muuta. Video alla.

2b. Suorinjaloin mave kp
12*13,5kg Tää sarja meni vielä ihan hyvin.
6*13,5kg Tässä alko sit koskemaan oikein kunnolla. Pidin pienen huilin ja tein sit 12*13,5kg.
6*13,5kg Tässä sama vika –> siirryin powersmithiin ja tein siinä tangolla 12*55kg.
Paska liike.

3. Pohkeet hackissa
10, 8, 7*95kg

4. Pohkeet istuen
11, 8*35kg
10*30kg

5. Vatsat koneessa
12*50kg
12*40kg kunnolla rutistellen
15*25kg Tässä nostin jalat ilmaan. Liike tuli ainakin tehtyä kunnolla vatsoilla!

6. Vatsat taljassa
12*35kg
15*45kg tää sarja seisten, njäh..
13*30kg

7. Vatsarutistus patjalla
15, 13, 11
Tän tein Propofolin kokeilemalla tekniikalla eli mennään selälleen patjalla ja laitetaan kämmenet alaselän alle. Nostetaan hartioita patjasta ja puristetaan vatsalla 5 sekuntia. Se on aina yksi toisto. Mä tein 5 sekunnin aikana ihan pieniä ”nykytyksiä” mikä teki liikkeestä vähän rankemman ja sain ainakin ite sillai paremman tuntuman ja poltteen vatsaan. Mä tosin unohin ton jalanvaihtosysteemin kokonaan. Ens kerralla sit.. Kuva liikkeestä Propofolin blogissa.

Huomenna pitäis yrittää herätä ajoissa ja käydä tekemässä aamutreeni, kun koululla on jonkun ulkomaalaisen duden pitämä luento eikä kukaan tiennyt kauanko se kestää. Jonnalla menee härmö jo ei pääsis ajoissa puurolle ja treenaamaan. Tarpeeks vaan evästä mukaan niin voin istua siellä vaikka puoleen yöhön, jos tarve tulee 😀

Onneks on ens viikolla kevyt viikko. Alkaa nää treenit ottaa jo pikkusen kuuppaan… Kun tää fiilis tulee niin sillon on paras vähän hellittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.