Hae
Palasia Arjestani

Kerro kerro kuvastin ken on maassa karvaisin

Processed with VSCO with a6 preset

Huomenta! Täällä pieni ihminen potki mut ylös jo seiskan jälkeen. Kostaa kuulemma arkiherätyksiä 😀 Kerroin teille pari postausta taaksepäin miten mulla on nyt peiliin katsomisen paikka (hieno aasinsilta kuvasta :D) jos meinaan vielä kehittyä treeneissä ja saada ylipäänsä pidettyä motivaatiota yllä. Se pohdinta muuten auttoi ja suunnitelmat on nyt selkiytyneet mun päässä. Eilen oli ilo taas läsnä treeneissä ja onhan se nyt hieno tunne! Välillä pitää näköjään vetää kunnon kilarit, että saa ajatukset järjestykseen!

Tänään on päivä taas touhua täynnä. Vähän ajan päästä treenit ja iltapäivällä yhdet 60-vuotissynttärit. Siellä onkin herkkuja siinä määrin tarjolla, että ehkä ei ole järkevää alkaa itsekin leipomaan. Sen sijaan aion suunnitella ens viikon leipomisia, lukea lehtiä ja laittaa makkaria kivemmaksi 😉

Mitäs suunnitelmia teillä on tälle päivälle? Rentouttavaa lauantaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *