Hae
Palasia Arjestani

Swiss Diamond Prestige – Jokaisen kotikokkaajan unelmalahja!

Processed with VSCO with c3 preset

Meidän perheessä kokataan todella paljon. Hella kuumenee useamman kerran päivässä, kun sekä mies että minä paistellaan aamulla munia ja illalla muuta ruokaa. Meidän käytöllä pannut ja kattilat täytyy olla todella hyvälaatuisia ja kestäviä. Ollaan tehty aikaisemmin se virhe, että ollaan ostettu halpoja ja huonoja. Pitkässä juoksussa tällainen hetken säästö kyllä tulee kalliimmaksi kuin kerralla hyvän pannun ja kattiloiden hankinta. Mutta nyt meillä onkin sekä pannu että kattilat uusittu!

Processed with VSCO with c3 preset

Noin kuukauden päivät meillä on ollut käytössä Swiss Diamondin Prestige -paisitinpannu. Pannu on materiaaliltaan rosteria ja siinä on erikoisvalmisteinen XD -timanttipinnoite. 5-kerrosrakenteen ansiosta pannu lämpiää tehokkaasti ja tasaisesti, ja lämpö johtuu hyvin myls reunoihin. Tämän pannun kanssa olikin alkuun melkoista opettelua, kun meidän vanhoja pannuja piti kuumentaa täydellä teholla että pinta lämpeni edes vähän. Prestige taas lämpenee todella nopeasti eikä sitä itseasiassa saa edes kuumentaa täydellä teholla! Vanhoissa pannuissa raaka-aineet piti yrittää kasata mahdollisimman keskelle pannua, jotta ne kypsentyivät tasaisesti mutta uusi pannu taas kypsentää hyvin myös reunoilla.

Processed with VSCO with c3 preset

Non stick -pinnoitteen ansiosta esimerkiksi kanojen paistamiseen ei tarvitse läheskään niin paljon öljyä kuin ennen. Tänään tein pannulle mun ultimaalisen pannaritestin. Valmistin siis terveellisiä pikkupannareita, jotka yleensä jäävät helposti kiinni pannuun tai kärähtävät. Mökillä en voinut kesällä tehdä banskupannareita ollenkaan, koska pannu uutuudestaan huolimatta onnistui aina joko ali- tai ylikypsentämään pannarit. Prestige selviytyi testistä yllättävän hyvin, vaikka ensimmäinen erä menikin vähän harjoitellessa ja pannun uudenlaiseen paistotyyliin totutellessa. Prestige -pannua voi käyttää kaikilla lämmönlöhteillä ja sen voi laittaa myös uuniin aina 260 asteeseen saakka.

Processed with VSCO with c3 preset

Reilun kuukauden käytöllä en kyllä voi muuta kuin kehua tätä pannua! En ole vielä testannut miten pannu käyttäytyy uunissa, mutta eiköhän sekin ominaisuus saada testattua ihan lähipäivinä. Mielessä olisi tehdä ensimmäistä kertaa espanjalaista munakasta tai skillet cookie. Me varjellaan arvokasta pannua täällä kuin suurta aarretta eli se puhdistetaan huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen käsin eikä pannun lähelle viedä mitään naarmuttavia välineitä.

Tässä erinomainen lahjaidea ahkeralle kotikokkaajalle! Prestige -paistoastioita myy Stockmann sekä maahantuoja Mastermark Brands. Lisää pannusta ja paistoastioista täällä.

*Prestige -paistinpannu saatu blogiyhteistyönä

Yksi kommentti

  1. ulla kirjoitti:

    Voi… alkoi kiinnostaa. Kuulostaa loistopannulta ! 🙂 Katselin netistä. aika hintava 🙂
    Missähän myydään edukkaimpaan hintaan ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *