Hae
Palasia Arjestani

Pitäisikö blogin nimi vaihtaa?

Tietääkö teistä monikaan mistä tämän blogin harvinaisen tylsä, mutta omalla tavallaan minulle tärkeä nimi juontaa juurensa? Joskus kymmenen vuotta sitten liityin Pakkotoisto-foorumille ja perustin sinne ensimmäisen treenipäiväkirjani ja nimimerkkinä oli looginen valinta eli oma nimi + syntymävuosi = Jonna1983. Sieltä asti tuo nimi on kulkenut matkassa. Aika ajoin olen miettinyt pitäisikö blogin nimi vaihtaa johonkin syvällisempään tai raflaavampaan, mut en ole koskaan keksinyt mitään hyvää nimeä 🙂 Muutenkin olen viime aikoina miettinyt pitäisikö blogin ulkonäköön ja kuvien laatuun panostaa enempää, mutta toisaalta minulla ei taida aika riittää mihinkään kuvien muokkaukseen ja photoshoppaamiseen. Yhden postauksen tekemiseen kirjoituksineen ja kuvineen ihan tällaisenaankin kuluu 1-2 tuntia, joskus jopa enemmän! Siihen kun lisätään kuvien ottaminen ja niiden rajaaminen ja blogiin siirtäminen niin kyllähän tähän hommaan aikaa saa kulumaan. Jäämme siis miettimään asiaa 🙂 

Kondis alkaa parantua pikku hiljaa :)

Kondis alkaa parantua pikku hiljaa 🙂


Jee mitkä sotkut sieltä kurkistaa vähän joka nurkalta!

Jee mitkä sotkut sieltä kurkistaa vähän joka nurkalta!

Tällä viikolla jätin tosiaan hiilarit lounaalta kokonaan pois ja muutoksen huomaan ainakin itse jo nyt. Vatsapalat alkaa tulla nesteiden alta hiljalleen esiin eikä vyötärökään kiristä enää yhtä paljon kuin ennen! Miten voikaan näin pienellä muutoksella ruokavaliossa saada ison muutoksen oloon aikaiseksi 😉

20140312_104503

Pari duunin lounasta.

IMG_20140313_152810

Välipalaa duunissa.

Välipalaa duunissa.


Aamukahvi ja blogien selausta viiden jälkeen aamulla.

Aamukahvi ja blogien selausta viiden jälkeen aamulla.


Aamusmoothien teossa.

Aamusmoothien teossa.

Tiistaina meillä oli varsin hauska wod. Valmentaja oli taas keksinyt vähän kaikenlaista ja treeni koostuikin kolmesta eri osiosta. Alkuun tehtiin voimaliikkeenä floor press, sen jälkeen 5 minuutin amrap ja loppuun vielä toinen viisiminuuttinen iloitellen farmer´s carryn ja burbeiden kanssa 😉

 • Floor press 3 x 3 (47.5, 50, 55kg)

5 minuutin amrap:

 • push press x 12 (30kg)
 • ringdip x 10 (osaksi skaalattuna)

Loppuun 5 minuuttia farmer´s carrya salin ympäri 10kg limput käsissä. Aina kun pudotti painot niin sakkona tehtiin 10 burbeeta hypäten painolaattojen päälle. Mulle tuli sakkona yhteensä 30 burbeeta. Hauska ja hikinen treeni!

20140311_180547

Push pressiin tanko vedettiin maasta rinnalle.

kuvia 002 kuvia 003 kuvia 004 kuvia 005Kovasti yritin ettei presseissä polvet ylittäis varpaita vaan lähtisivät sivulle, mut näköjään ainakaan näissä toistoissa en onnistunut 🙁

Ringdip.

Ringdip.

kuvia 007 kuvia 008 kuvia 009

Tiukka setti :D

Tiukka setti 😀

Keskiviikkona olin jo aika poikki treeneistä mut päätin lähteä open gymiin ainakin tekemään vähän lihashuoltoa. Tein alkuun 10 minuutin soutuintervallin ja siihen päälle vähän tuplanaruhyppyjä. Nyt en niissäkään tunne olevani ihan niin surkea kuin heti flunssan jälkeen jee 🙂 Loppuajan käytin muscle up-progressioihin ei niin kovin hyvällä menestyksellä (en tajuu sitä lantion käyttöä ylläri) ja käsilläseisontaan, jossa tapahtui taas pientä edistystä kiitos valmentajan loistavien vinkkien! Tässä treenissä oli tarkotus vetää myös muutamat leuat, mut kädet on niin hajalla etten kyennyt juuri kolmea sekuntia kauempaa roikkumaan tangosta. Olipahan muuten hienoa seurata taas kun treenikaveri vetäs ensimmäisen muscle uppinsa ihan tuosta vaan! 🙂 Sitä päivää odotellessa omallekin kohdalle!

Muscle up progressioita vetokumin kanssa. Näitä tulikin hierottua ihan kunnolla ja muutama suht kunnollinen toistokin sieltä tuli!

Muscle up progressioita vetokumin kanssa. Näitä tulikin hierottua ihan kunnolla ja muutama suht kunnollinen toistokin sieltä tuli!

kuvia 012 kuvia 013 kuvia 014

Apinasuodatin unohtui kamerasta pois päältä :D

Apinasuodatin unohtui kamerasta pois päältä 😀

kuvia 015Treenin jälkeen jaksoin panostaa normaalia enemmän ruokapuoleen ja väsäsin jauhelihapihvejä ja paistelin uunissa lohkoperunoita sekä porkkanoita. Hemmetti miten hyvää sapuskaa! Ja terveellistäkin vielä 🙂

kuvia 017 kuvia 019 kuvia 018Nyt mulle taiskin tulla muutaman päivän treenitauko kun tänään en päässyt treeneihin. Meillä on tytön synttärit huomenna ja ne on vaatineet tänään järjestelyjä aika lailla! Tällä on kuulkaas uuni ja imuri käynyt kuumana 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 kommenttia

 1. Juliet kirjoitti:

  Mitään ihmeellisiä kuvanmuokkauksia en kaipaa mut nimenvaihdolle annan peukkuni! 🙂 Kyl sä keksit jonku hyvän.

  • Jonna kirjoitti:

   Sehän se ongelma onkin kun en keksi 😀 kaikki parhaimmat on jo käytössä!

 2. Sonja / Move2Flow kirjoitti:

  Ei mitään muutoksia tarvii, en tienny nimentaustaa, mut mulla oli siitä kuitenkin sellaset kevyet pakkisvibat! 😀 Mut mä haluun kans hovikuvaajan, et ois joskus jostain liikkeestäkin kuvaa eikä aina niitä samoja perkeleen peiliposeja. 😛 Mäkin tein ihan pikkuviilauksen ruokavalioon ja tuntu et jenkkikset lähti sulaa kuin itsestään. Syytän myös mun stressin katoamista, että vaikuttaa rasvan palamiseen.

  Mä tuijotin noita apinoita tuolla taustalla ja hieroin jo päätä et mitä hittoa? Hauska juttu! 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Järkkäri on kyllä tosi kätevä! Sarjakuvauksen saa päälle ilman kuvaajaakin kun vaan on paikka mihin asettaa kamera.

   Meillä on välillä kohtuu hulvaton meno treeneissä 😀

 3. jussi kirjoitti:

  Älä muuta nimeä.

 4. Sivusta seuraaja kirjoitti:

  Ehdoton kyllä nimenvaihtoon! Ja seuraava sitten ehdottomasti englanniksi. Ja sellanen missä on vahva fitness motiveisson -matran tuoksu. Yhtä vahva kuin tämän viestin sarkasmin käry.

 5. Elina kirjoitti:

  Mulle on ihan sama vaihdatko blogin nimeä vai et. Ylipäätään en yleensä kiinnitä hirveäsit huomiota blogien nimiin, sisältö on oleellisempaa. Kuvien laatu on mulle melko tärkeä asia. Mun mielestä hieman vähemmänkin kuvia riittäisi, sulla on niitä yleensä tosi monta hyvin samanlaisista tilanteista. Ei se määrä vaan laatu! 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Treenikuvia pitää mun mielestä olla paljon ihan jo tekniikan tarkastelun kannalta 😉

   Mun tarttis vaan löytää joku hyvä ja edullinen kuvanmuokkausohjelma niin voisin välillä panostaa niihinkin enemmän 🙂 aina ei aika riitä muokkaamiseen mut välillä kuitenkin vois jotain duunata!

 6. mikaela kirjoitti:

  Hahaa siistit photobombaukset ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *