Hae
Palasia Arjestani

En tiedä miten tähän suhtautuisin // My day

my day

Tämän päivän postaus venähti näköjään aika myöhäiseksi! Olen viettänyt päivän yksin kotosalla ja tekemistä on ollut taas enemmän kuin riittävästi. Niin kuin yleensäkin. Olen siivonnut ihan hulluna, käynyt treenaamassa ja treenikaveri kävi pari tuntia sitten hieromassa mun selän ja niskat, kun olivat mokomat taas niin kovin jumissa. Oon roudannut talvivaatteita varastoon ja tuonut tilalle kesätamineita. Löysin ison laatikon tytön pieniä kenkiä ja meinasin ladata ne sekä aika paljon kaikkea muuta myyntiin. Jos olisin viikon yksin kotona niin ehkä saisin kaiken tehtyä minkä haluaisin? Tai sit en! Eniveis, ihanaa kun saa jotain asioita hoidettua pois päiväjärjestyksestä ja kämppää taas siistimmäksi. Huomenna lähdenkin junalla mökille ja aion pitää seuraavat viisi päivää väliä treeneistä. Tällä viikolla on tuntunut vähän siltä, että kroppa tarvitsee lepoa ja sitä se myös nyt saa. Mökillä teen korkeintaan kävelylenkkiä tai jotain ihan kevyttä jumppaa ettei kroppa mene ihan jumiin.

Julkaisin juuri vlogiin uuden videon ja se on kuulkaas mun ensimmäinen my day! Repesin ihan totaalisesti kun katsoin videota ekaa kerta itse, koska aloitan sen hienosti sanoilla tervetuloa ensimmäisen meidein pariin. Ai luoja 😀 No, kerrankos sitä… Jos kiinnostelee niin kanavan voit tilata täältä. Vlogiin pääset myös tuosta oikean puoleisesta palkista –>

Mun ensimmäinen my day, olkaapa hyvät! Postaus ja videotoiveita saa aina laittaa tulemaan, jos sellaisia löytyy 😉

2 kommenttia

  1. Ellu kirjoitti:

    Hei! Mun mielestä tää oli just kiva! Näitä lisää 🙂 muakin kyllä pikkasen meinas naurattaa tuo ” meidei ” ? Mutta sattuuhan näitä ?

    Mukavaa viikonloppua!

    • Jonna kirjoitti:

      Näitä tulee jatkossakin aina välillä! Itse asiassa yksi kuvattuna jo valmiiksi 🙂 Mut siinä en sano meidei 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.