Hae
Palasia Arjestani
Kaupallinen yhteistyö

Viihdeboksi koko perheen riemuksi!

Kaupallinen yhteistyö: Viihdeboksi

viihdeboksi

Olin suorastaan riemuissani, kun saatiin meille koko perheen Viihdeboksi testattavaksi! Näin karanteeniaikana ei lasten kanssa voi keksiä ainakaan liikaa tekemistä ja luulenpa, että aika moni on jumahtanut niihin samoihin vanhoihin juttuihin, jotka puskevat jo korvista ulos. Vaikka meillä ei ole kuin yksi lapsi, niin aktiviteettia mahtuu päivään ihan kiitettävästi. En henkilökohtaisesti jaksa tehdä samoja asioita joka päivä, joten oli kiva saada vähän uutta ja piristävää tekemistä Viihdeboksin muodossa.

Mikä ihmeen viihdeboksi?

Viihdeboksin takana on kolme tuoretta yrittäjää, joiden suunnitelmana oli laittaa keväällä 2020 pystyyn tapahtumatoimisto Keski-Suomeen. Jokainen meistä tietää tämän hetkisen tilanteen ja korona pilasi myös näiden yrittäjien suunnitelmat. Koska yrittämisestä luopuminen ei tullut kuulonkaan, he keksivät uuden suunnitelman ja niin syntyi konsepti nimeltä Viihdeboksi! Viihdeboksin avulla nämä kolme sitkeää naista haluavat tuoda perheille iloa ja piristystä tympeän korona-ajan keskelle, lisätä perheiden läheisyyttä ja yhdessäoloa. Melkoisen mahtava tavoite ja konsepti, sanoisin!

Arvostan itse suuresti suomalaisia yrittäjiä ja näiden mimmien energia, tarina ja konseptin sisältö kolahtivat minuun sen verran lujaa, että otin heihin itse yhteyttä. En ole pyytänyt tästä yhteistyöstä minkäänlaista palkkiota, sillä haluan nostaa omassa blogissani esille yrittäjiä, joiden toivon menestyvän. Näinä aikoina haluan tukea muita niin hyvin kuin suinkin kykenen, vaikka joudunkin itse aloittelemaan ensi viikon työttömänä, hui!

viihdeboksi

viihdeboksi

Mitä huhtikuun Viihdeboksi piti sisällään?

Viihdeboksi on kuukausittain ilmestyvä puuhalaatikko alakouluikäiselle lapsille ja heidän perheilleen. Boksi sisältää aktiviteettituotteita sekä viihdevihkosen, josta löytyy iiiiiso kasa tekemisvinkkejä koko perheelle. Tekemisvinkit ovat pelejä, haasteita, ideoita askarteluun tai teemajuhliin. Huhtikuun boksissa oli juhlavälineitä (serpentiiniä, ilmapalloja ja vappunaamareita) lähestyväksi vapuksi. Ilmapallot ovat aina suurta hupia ja tyttö on jo puhaltanut suurimman osan palloista täällä mökillä. Talven aikana on syntynyt taito sitoa itse pallot solmulle, joten ilmapalloja vain tupsahtelee koko ajan lisää ja lisää 😀 Serpentiinit ja naamarit säästellään vapuksi!

viihdeboksi

viihdeboksi

Viihdeboksissa oli myös kaksi matkakokoista peliä: Ötökkäjahti sekä Haaste. Molemmat pelit ovat superhauskoja! Meillä on mökillä jo ennestään Yatzy, monopoli ja Afrikan tähti ja ollaan jo aika kyllästyneitä niihin. Uudet pelit tulivat osuvaan aikaan, sillä me ollaan tosi kovia pelaamaan lautapelejä! Näiden lisäksi boksi sisälsi saippuakuplapullon, wc-paperirullan vihkosen tehtäviä varten sekä namipussin, joka on jo tuhottu.. Näin lapsen vanhemman näkökulmasta tuo viihdevihkonen on todella kiva keksintö! En varmasti olisi itse keksinyt tehtävistä puoliakaan ja nyt ei edes tarvitse

Lisää juttu Viihdeboksista ja tilaus täältä.

Mitäs juttuja te olette puuhastelleet lasten kanssa kotona? Olisiko Viihdeboksista teidän perheessä apua?

Edellinen postaus: Köyhät ritarit – Helppo ja halpa jälkiruoka

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Kaupallinen yhteistyö: Viihdeboksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.