Hae
Palasia Arjestani

Sekavaa settiä.

Uhhuh, kun oon säätänyt tän blogin kanssa viimeiset pari päivää! Pikku hiljaa alkaa hommat olemaan hallussa, muutamia pieniä juttuja täytyy vielä saada toimimaan ja blogia oman näköiseksi. Kyllä tää tästä 🙂

Täällä ei ole tapahtunut mitään maailmaa mullistavaa. Treenattu on normaalisti ja viikonloppuna maistoin vähän muutakin kuin parsakaalia 😀 Niinhän tässä kävi kuin aina aikaisempienkin dieettien jälkeen eli paino pysyi aika alhaalla pitkään ja pompsahti nyt viikon aikana kolmisen kiloa! Vähän on toki vatsapalikoiden päällä nestehöttöä, mutta muuten en kyllä tiedä minne se paino on mennyt!? Jonnekin pyllynpuolikkaiden väliin varmaan..

Oon mimmin kans tehnyt aamupäivällä suht pitkiä kävelylenkkejä kaupoille ja takas. Kunnon hyötyliikintaa, sanon minä!

Tämmöstä uutuutta löydettiin viime viikolla. Hyvvee!

Tämmöstä uutuutta löydettiin viime viikolla. Hyvvee!

 

kuvia 003

Kauppareissun jälkeen

Nyt mulle on päivällekin vakioitunut uudenlainen ruokavalio. Aamulla teen smoothien, lounaalla lihaa, kasviksia ja rasvoja, ennen treeniä hiilaria ja hyviä rasvoja, treenin jälkeen lihaa+ hiilaria+rasvoja ja iltapalalla prodevanukas/rahkaa/prodedrinkki.. mitä nyt sattuu millonkin tekemään mieli.

Lounasta.

Lounasta.

 

Ennen treeniä.

Ennen treeniä mysliä/riisiä/pastaa, bataattia.

 

Treenin jälkeen.

Treenin jälkeen lihaa/kalaa/kanaa + pastaa/riisiä/perunaa/bataattia + vihanneksia.

 

Aamulla.

Aamulla smoothie

Viime viikolla ostin kesän ensimmäiset mansikat! On ne vaan ihan eri makuisia kuin jotkut pakasteversiot… Mimmikin taisi ensimmäistä kertaa elämässään maistaa tuoretta mansikkaa!

Uuuuu!

Uuuuu!

Hmmm.. mansikka. Never heard.

Hmmm.. mansikka. Never heard.
Yyyyh... mii not laikii :D

Yyyyh… mii not laikii!

 

 

 Perjantaina kävin iltajumpalla treenaamassa selän. Tein pitkästä aikaa pyramidisarjoja selälle ja totesin niidet toimivan erittäin hyvin! Leukoja vetelin kaposella kahvalla, t-kulmasoutua, ylätaljaa väärinpäin ja räkkivetoa. Räkkivedossa uusi ennätys, 6*135kg! Jee jee 🙂

...kun kukaan ei näe...

…kun kukaan ei näe…

Lauantaina vietettiin perheen kesken päivää: käytiin kaupoilla, tehtiin hyvää ruokaa ja vaan oltiin! Tuo mun mies on kyllä kunnon herkkuperse. Se kantaa aina lauantaisin kaupasta järkyttävän kasan herkkuja kotiin ja sinne ne vaan aina näköjään uppoaa parempiin suihin viimeistä murua myöten. Käsittämätöntä.

Herkkupatonkia lounaalla.

Herkkupatonkia lounaalla.

 

Toffeekakkua maistettiin. Mä en tykänny :(

Toffeekakkua maistettiin. Mä en tykänny 🙁

 

Iltasella texaspullia (pakasteena) ja maitoa, nam!

Iltasella texaspullia (pakasteena) ja maitoa, nam!

 

Iltaruualle tein ite lasagnea :)

Iltaruualle tein ite lasagnea 🙂

Eilen eli sunnuntaina herättiin taas kovin aikaisin ja olin hyvissä ajoin salilla. Me lähetään keskiviikkona mökille niin alkuviikon treenit on vähän erilaisia kuin normaalisti. Mökilläkin on tarkoitus treenata 🙂 Ei sinne lusmuilemaan lähdetä! Jep jep,katsotaan kuinka käy kun pääsee siihen lokoisaan ”mökkimoodiin” 😀

Eilen salilla rinta ja olkapäät. Rinnalle vinopenaa smithissä pyramidina sekä rintaprässiä. Olkapäille superina pystysoutua taljassa sekä sivuvipareita. Lisäksi vielä pystypunnerrusta koneessa viiden sekunnin negatiivisella vaiheella, poltti aika kivasti!! Loppuun otin reippaana tyttönä 10 minsan intervallin. Päähän taputuksia kerjää hän *tähän semmonen anova koiranpentukatse-hymiö*

Ennen treeniä se perinteinen: housut SOC ja takki adidas.

Ennen treeniä se perinteinen: housut SOC ja takki adidas.

 

Rintaprässiä.

Rintaprässiä.

 

Tässä tein pari pudotusta.

Tässä tein pari pudotusta.

 

Olkapäille pystysoutua taljassa.

Olkapäille pystysoutua taljassa.

 

Kapealla kahvalla pitkästä aikaa.

Kapealla kahvalla pitkästä aikaa.

 

Sivuvipareita viskelin.

Sivuvipareita viskelin.

 

Ja menivät perille!

Ja menivät perille!

Nyt tulikin ukko töistä niin tämä mamma lähtee salia kohti, adios amigos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *