Hae
Palasia Arjestani

Uuvelo.

Hiiohoi, ollaan menossa jo keskiviikossa ja tälle viikolle oon saanut tehtyä jopa yhden treenin! Kunniamaininnan arvoinen suoritus. Maanantaina siis olkapäitä. Olisi pitänyt tehdä myös ojentajat, mut.. no, kerronpa ensin tuon olkapäätreenin.

1. Pystypunnerrus seisten p.smith 4*40kg+3*30kg/ 5+1*35kg/ 9*25kg (superleveä ote)
2. Sivuviparit kp osatoistoina 3*16*16kg
3. Pystysoutu mutkatangolla 9*30kg+9*20kg/ 7*30kg+8*20kg/ 10*25kg kaksi vikaa sarjaa leveällä otteella
Loppuun muutama sarja sivuvipareita parilla pudotuksella, ensin istuen ja kun en saanut mitään tuntumaa niin sitten seisten.

Täytyy myöntää, että rauta painoi niin saatanasti. Pystypunnerruksessa tavoitteena 5-6 toistoa, mut hyvä kun tuli toi nelonen ekassa sarjassa.. Sivuvipareiden osatoistoilla saa olkapäät aika hapoille ja epäkkäätkin pysyy ihan omissa oloissaan. Toisin oli noissa istuen vipareissa. Mulle noi viparit on ollut koko treeniurani äärimmäisen vaikea liike. Oon tahkonnut niitä vaikka minkälaisilla tekniikoilla, mut sitä oikeaa, pysyvää ja toimivaa tekniikkaa vaan ei löydy. Heti kun löydän jonkun hyvän niin pystyn tekemään sillä max. kuukauden ja sen jälkeen tuntuma häviää ja taas on pakko keksiä jotain uutta. No, tuleepahan ainakin vaihtelua jos jotain positiivista haluaa hakea.

Tuohon olkapäätreenin päälle olis tosiaan pitänyt tehdä vielä ojentajat. Olin jo töissä ihmeellisen väsynyt niin kuin koko viikonlopun kohtuullisen suurista unimääristä huolimatta. Olkapäätreenin lopussa alkoi tulemaan tosi huono olo mikä ei tosiaan voi johtua mistään verensokerin heilahteluista. Tai en ainakaan usko, koska ennen treeniä syön yleensä hitaita hiilareita eikä edellisestä ruokailustakaan ollut kun reilu kaksi tuntia. Kävinpä sitten muutamaan otteeseen vessassa yökkäilemässä, mut mitään ei sentään noussut ylös. Sitkeesti yritin alotella ojentajatreeniä ja sainkin tehtyä lämmittelyt sekä yhden sarjan ranskailaista. Siihen se sit loppukin, tuli niin huono olo et oli pakko poistua vauhdilla pukkariin vetämään kamat niskaan ja raikkaaseen ulkoilmaan.

Maanantain jälkeen oonkin sit ollut koko ajan tosi väsynyt eikä ruokakaan oikein maistu. Mitä nyt on pariin otteeseen käsi käynyt anopin ostamalla dominopaketilla (ikinä ei pitäis olla mitään tommosia kaapissa!!!).. Eilen nukuin töiden jälkeen päiväunet enkä jaksanut lähtee salille vaikka olis pitänyt. Laitoin kuitenkin illalla salikamat valmiiks tätä päivää varten. Niinhän siinä kävi, että aamulla bussissa huomasin, että salikassin töröttää edelleen eteisessä. Päätin töiden jälkeen mennä vielä kotiin syömään yhden aterian ja sitten salille. Söin, katselin yhden jakson CSI:ta, laitoin kellon kolmeksi soimaan jos satun nukahtamaan. Heräsin sit viiden jälkeen sohvalta… aaaargh! Mikä lie väsyviirus iskenyt. Mitään en jaksa tehdä, voisin vaan maata peiton alla. Kai se pitää kohta painua takas unille.. Huomenna uus yritys salille!

Tasan ei mene aina elämän nallekarkit. Tämä peli jos jatkuu niin kohta saattekin katsoa mua telkkarista Suurimmassa pudottajassa, et buenos tardes vaan ja sitä rataa.

Kevään kisatkin alkaa pikku hiljaa lähestyä ja kisaajalistat päivittymään. Kisaajalistat löytyy täältä.  Monia mielenkiintoisia kisaajia on taas nousemassa lavoille. Toivottavasti saadaan hyvät skabat pystyyn! Itsehän tosin pysyn tiiviisti katsomon puolella vielä tämän kevään 🙂 Monet kisaajat pitävät blogia, joissa heidän taivaltaan kohti kisoja voi seurata. Tässäpä ainakin muutamia…

Erika Törrösen (bf +163cm) blogi täällä.
Katarina Tunturin (bf +163cm) blogi täällä.
Satu Heinosen (bf +163cm) blogi täällä
Jutta Vennon (bf +163 cm) blogi täällä.
Heidin Pentikäisen  (bf nuoret) blogi.
Heidi Högelin (cbb, jeeeeee!) blogi .
Saadaanpa tänä keväänä naisten kehonrakennuksen nuoriinkin kisaaja, hänen bloginsa täällä.

Jos joku tietää vielä hyviä kisaajien blogia niin saapi ilmottaa 🙂

6 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Se on vaan levättävä, jos noin kovasti väskää. Kyllä se Jonna siitä taas virkistyy ja pirkistyy 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, ei sitä kasva jos ei välillä lepää kunnolla. Onneks on jo järkeä tullut sen verran päähän et osaan levätä sillon kun kroppa sitä vaatii 🙂

 3. Riinu kirjoitti:

  Onn kans nukuttanu viimiset 3 viikkoo iha hemmetisti, kasilta illalla nukkumaan.-mitä ei tapahdu IKINÄ… ja nyt kuumeessa, et sillain se kroppa halus sen treenitauon tän muuttostressin väliin 🙂

 4. Enzyme kirjoitti:

  Kun vielä sais jonkun kaverin sinne lavalle, ettei yksin tarveis patsastella 😀

 5. Anonymous kirjoitti:

  Ehkä oot raskaana? 🙂

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Hys, eipäs maalailla piruja seinille siellä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *