Hae
Palasia Arjestani

Treenivaate madness

Tykkään itse kovasti rennoista ja sporttisista vaatteista. Pikku hiljaa kuvioihin on tullut mukaan myös hieman naisellisemmat vaatteet ja viime aikoina olen haaveillut jopa mekoista! Oon aina ollut melkoinen poikatyttö ja kaikenlaiset treenivaatteet ja lökäpöksyt on vallanneet mun kaapin. En tiedä mikä siinä sporttisuudessa niin viehättää! Mun ruumiinrakenne ei ole mikään maailman siroin ja vuosien bodaus teki siitä entistä epänaisellisemman. Crossfit on muokannut mun kroppaa taas uuteen uskoon ja olen omasta mielestä jotenkin sirompi kuin ennen. Vaatteet istuu ihan eri tavalla kuin ennen ja varmasti sen takia kiinnostukseni vaatteita ja muotia kohtaan on herännyt ihan uudenlaisena 🙂

Alla teille pari kollaasia Elloksen Adidaksen vaatteista. Miksikö? No siksi, että 15.3 asti Addun vaatteista saa -20% koodilla 315408! Eli halvemmalla lähtee kuin normaalisti. Oman kokemukseni mukaan treenivaatteet ovat aika arvokkaita ja alennus se on pienikin alennus. Tässä muutamia vaatteita joihin oma silmäni kummasti kiinnittyi.

Mä itse tykkään, että treenivaatteissa saa olla väriä ja kuvioita. Yleensä nakkaan vain jotkut rytkyt niskaan salille lähtiessä, mutta joskus jään oikein miettimään mitkä olis keskenään matchy matchy. Jos alaosa on kovin värikäs niin yläosa saa olla yksivärinen ja päinvastoin. Jos hyvä päivä sattuu niin vedän kunnon kuvio-oksennukset päälle. Saa kanssatreenajat ainakin päänsäryn jos ei muuta 😀

 

Kuinka tarkkaan te mietitte vaatteita ennen salille lähtöä? Käytättekö paljon sporttivaatteita vapaa-ajalla vai pukeudutteko ns. siistimmin? Tahtoisin itse osata ujuttaa sporttivaatteita normivaatteiden sekaan vähän niin kuin Tickle Your Fancy-blogin Sara 😉 Hänellä on aivan mahtava ja persoonallinen tyyli!

Snif, nyt kun oon itse näitä kollaasejani katsellut niin hirveesti himottais tilata ekan kuvan sinivioletit leggarit ja alakuvasta collegehousut ja valkoinen pitkähihainen paita…. Kaksi päivää aikaa tehdä päätös!

*postaus sisältää Elloksen mainoslinkkejä

Yksi kommentti

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Must on kiva kun treenivaatteisiin on tullut enemmän värejä ja kuoseja, miksei sitä saisi salillekin ”pukeutua” 🙂 Treenivaatteet kyllä meitillä jää lähinnä treenikäyttöön, mutta rentoja collareita saatan kyllä töissä käyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *