Hae
Palasia Arjestani

Tokavika lomaviikko – ruokapäiväkirjaa!

Viime viikkoa meni aika lailla samoissa fiiliksissä ja systeemeissä kuin kaikki lomaviikot. Nukutaan pitkään eli aamupala venyy aina johonkin klo 9-10 välille. Puuhastellaan päivällä, ulkoillaan, käydään kaupassa ja laitetaan ruokaa. Illalla treenit ja lisää ulkoilua ja puuhastelua. Vaikka ruokailukertoja tulee pari vähemmän kuin normaaliarkena töissä ollessa niin olen jaksanut varsin hyvin ja olen ollut energinen. Vatsapöpö vaivasi vielä alkuviikon, mutta sain syötyä suht normaalisti. Torstaina lähdettiin appiukon kyydillä mökille, jonne raahasin mukanani mm. blenderin 🙂

Maanantai

Illalla crossfit-treeni 1h + kävelyt treeneihin ja takas, yhteensä 5km.

PicsArt_1440660873212Aamupalaksi pari Real-leipää höysteillä, omenaa, kahvia ja vettä // lounaaksi gluteenitonta spagettia ja jauhelihakastiketta + vihanneksia // kahvin kanssa minttusuklaa Questbar // treenin jälkeen banaani +palkkari (ei kuvaa) // iltaruuaksi riisiä, jauhelihakastiketta ja vihanneksia // iltapalaksi tuoreita mansikoita, mustikoita ja pähkinöitä.

Tiistai

Ei treeniä.

PicsArt_1440661084524Aamupalaksi smoothie, jossa banaania, avocadoa, heraa, siemeniä, lehtikaalta ja mustaviinimarjoja // lounaaksi spagettia ja jauhelihakastikketta + vihanneksia // kahvin kanssa Oreo Questbar // illalla smoothie samoilla aineksilla kuin aamulla, mutta puolukoilla // iltapalaksi omenaa ja maapähkinävoita (ei kuvaa).

Keskiviikko

Illalla crossfit-treeni 1h + kävelyt treeneihin ja takas, yhteensä 5km.

PicsArt_1440666914161Aamupalaksi kaksi Real-leipää höysteillä // lounaaksi munakas vihanneksilla (ei kuvaa) // ennen treeniä kirpeä vadelmasmoothie // treenin jälkeen banaani + palkkari (ei kuvaa) // iltaruuaksi kanaa, perunoita ja vihanneksia.

Torstai

Ei treeniä, 3h autossa mökille.

PicsArt_1440673612711Aamupalana leivät päällisillä, vettä ja kahvia // mökkimatkalla kaupasta jätski // ruuaksi makaronilaatikkoa ja salaattia // välipalaksi smoothie, jossa kiiviä, lehtikaalia, riisiproteiinia, chia-siemeniä, mustia ja punaisia viinimarjoja sekä banaania ja avocadoa // iltapalalla Lidlin jalkapallosämpylä ja mandariinia.

Perjantai

Ei treeniä.

PicsArt_1440673711182Aamupalaksi Lidlin jalkapallosämpylä höysteillä, kiiviä, vettä ja kahvia // lounaaksi makaronilaatikkoa ja vihanneksia // välipalaksi vaarin tekemää mustikkapiirakkaa kera kahvin // iltaruuaksi samaa makaronilaatikkoa (ei kuvaa) // saunan jälkeen makkara sinapilla // iltapalaksi pari riisipiirakkaa kinkulla ja juustolla.

Lauantai

Treeni Origymillä 1h.

PicsArt_1440673854417Aamupalaksi ruispaloja kinkulla ja avocadolla, kiiviä, kahvia ja vettä // treenin jälkeen annos makaronilaatikkoa // lounaaksi perunoita ja  nakkikastiketta + salaattia // kahvin kanssa mustikkapiirakkaa // välipalaksi smoothie (ei kuvaa) // iltapalaksi pari ruisleipää päällisillä. Näiden lisäksi päivän aikana pari Snickersiä sekä pari kourallista karkkia.

Sunnuntai

Ei treeniä. Kolme tuntia marjapuskissa!

PicsArt_1440674453706Aamupalaksi pari leipää metukalla, juustolla ja paprikalla, vettä ja kahvia // pihalla istuskellessa mandariinia // päiväruuaksi savustettua lohta, pottua, kermaviilikastiketta ja vihanneksia // jälkiruuaksi marjarahkaa // kotiin tullessa pari kipollista tuoreita marjoja (ei kuvaa) // iltapalaksi pari leipää päällisillä.

Olen yrittänyt syödä mahdollisimman siististi ja siinä onnistuin omasta mielestäni todella hyvin. Ainoastaan lauantaina söin herkkuja + perjantaina jäden. Oon syönyt silloin kun on nälkä, en suinkaan kello kädessä tietyin väliajoin. Leipä on taas hemmetin hyvää, mutta yritän sen kanssa pysytellä kohtuuden rajoissa. Smoothieista olen taas innostunut uudestaan ja niihin on mahdottoman helppoa tunkea vihanneksia, marjoja ja hedelmiä mielin määrin! Omnom.

 

4 kommenttia

 1. ? kirjoitti:

  Oon monesti miettinyt, miksi syöt normiviljaaja gluteenitonta sekaisin? 🙂 Aamulla voi olla tavisleipää ja sitten kuitenkin gluteenitonta pastaa jne.

  • Jonna kirjoitti:

   Suoraan sanottuna ihan hyvin vuoksi 😀 Meillä on himassa aika paljon gluteenittomia tuotteita ja pääasiassa yritän suosia niitä. Mutta sitten taas jos joku leipä on menossa vanhaksi tai ollaan vaikka mökille lähdössä niin syön niitä pois. Ei siis ole mitään järjellistä logiikkaa tähän asiaan. En kyllä nää mitään syytä miksi en näin voisi tehdä 😀 Varsinkaan kun mitään keliakiaa tmv ei ole.

 2. emppu kirjoitti:

  Moi Jonna!
  Oon seuraillut sun blogia jo pidemmän aikaa ja erityisesti nämä ruokapäiväkirjat on kiinnostavaa luettavaa. Ihanaa,kun joku suhtautuu ruokaan ja syömiseen rennosti, vaikka terveellisesti syötkin ?

  • Jonna kirjoitti:

   Heips,

   Kiva kuulla, että tykkäät ja näistä saa jotain irti 🙂 Mä en kovin kauan jaksa noudattaa mitään erityisruokavalioita eikä sellaisiin ole tarvettakaan. Syön ihan fiiliksen mukaan, välillä gluteenitonta, välillä viljatonta ja välillä ihan normisafkaa. Pysyy ainakin mielenkiinto yllä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *