Hae
Palasia Arjestani

Kesäkuntoon 2017

Joko siellä on kesädieetit ja kesäkuntoon projektit aloitettu? Kohta saadaan taas lukea lehdistä hyviä vinkkejä kuinka on vielä aikaa päästä bikinikuntoon helposti ja nopeasti! Miten mahtavaa hei, eikö? Ei tarvitse kuin yksi lehtiartikkeli lukea ja homma on jo puoliksi tehty. Paitsi ettei ole. Diettaaminen on ihan hanurista enkä itse lähde siihen hommaan varmasti enää ikinä. Kiristellä voin iha kevyesti pelkästään pieniä muutoksia ruokavalioon tekemällä, mutta varsinaiset dieetit ei nappaa yhtään. Itse kun tykkään kokkailla ja syödä melko vapaasti niin en pysty enkä halua mitään ruokavaliota orjallisesti noudattaa. Liian kurinalaista mulle 😀

Mä olen syönyt viime aikoina melko reippaasti hiilareita omiin tarpeisiin ja herkkujakin oon vetänyt pitkin viikkoa pienissä määrin. Viime viikolla pidin tiukkaa linjaa herkkujen osalta enkä napsinut töissä mitään tarjolla olevia keksejä tai suklaita suuhuni. Kroppa reagoi heti siihen ja tiivistyi viikon aikana ihan selkeästi. Mulla huomaa vatsan seudusta helposti kaikki tällaiset muutokset, ja kas kun solahti aiemmin inasen verran liian tiukat treenipökät ihan vaivatta tänään jalkaan! Melkoisen mukava tunne 🙂

Niken pitkähihainen täältä* // housut täältä*.

Jo parin viikon ajan olen haudutellut ajatusta pienestä hiilarikikkailusta. Oon jo pitkään syönyt myös lounaalla melkoisen pläjäyksen hiilaria ja huomannut miten se väsyttää iltapäivästä todella paljon. Ikävä tunne, mutta en ole jaksanut välittää siitä. Viime viikolla tuli mitta täyteen sen asian kanssa ja päätin, että nyt loppuu tämä nuupahtelu. Huomisesta alkaen lounaan hiilarimäärät vähenee roimasti ja kokeilen miltä olotila tämän muutoksen myötä tuntuu. Voi olla, että aamupalakin vaihtuu hetkeksi munakkaaseen, mutta aamiaisen kanssa mennään ihan fiilispohjalta!

Treeneissä meillä alkaa ensi viikolla juoksutreenit ja painonnosto. Juoksua yritän lisätä taas enemmän muutenkin ohjelmaan ja mökkeilykauden alkaessa se onkin helppoa ja nopea valinta. Kun maa on vielä mökillä märkää niin ei siinä viitsi mitään burpeita kauheasti vetää. Juoksua ja painoilla kolistelua siis tiedossa! Normaalisti stessaan kesää aika paljon, koska en pääse aina säännöllisesti treeneihin, mutta nyt odotan sitä innolla. Mulla on tuhat ja yksi ideaa mitä voin mökillä treenata! Powerblockit lähtee mökille mukaan ja tarkoituksena olis hankkia sinne myös renkaat ja väsätä leuanvetotanko sekä kyykkylava. Että ei mulla tule olemaan mitään hätää, pääasia kun saa tehdä edes jotain.

Mun kesäkunto 2017 tulee siis perustumaan pieneen hiilarikikkailuun sekä vaihteleviin treeneihin juoksua ohjelmaan lisäten. Just Go with the flow 😉 Onko teillä jotain suunnitelmia jo kesätreenejä varten?

2 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  Kevät kun tulee lenkkeily on parasta liikuntaa, sitä odottaa melkein koko talven. Miten sauvakävely, nappaako? Itse sauvakävelen mieluummin, onneksi sen mummomaine alkaa vähän hellittämään. Hyvä idea tuo ”treenisali” mökille, mikä on muuten powerblock? Rantakunnosta en stressaa hyvästä ryhdistä ja asenteesta se lähtee. Enkä usko kovinkaan monen välittävän onko vatsassa pikkusen makkaraa tai pylly littana. Hiilaritankkaus kuulostaa hyvältä idealta, siitä lukisin mielelläni! Vai miten olisi 10 000calorie challenge youtuben tapaan? jenkit vetäisee aika hyvin ja Suomalaisia haastajia ei ole ollut kun ehkä yksi. Naisia ei yhtään joten Jonna voisit olla ensimmäinen ja vielä onnistua?

  • Jonna kirjoitti:

   Sauvakävely on yksi parhaista aukomaan lapojen väliä. Tykkään kyllä!

   Mies teki joskus 10000 kcal haasteen ja oli niin täynnä ja vatsa kipeenä ettei taida olla mun juttu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *