Hae
Palasia Arjestani

Light weight, baby!

Sattu sopivasti tänään tulemaan uus Body-lehti postilaatikosta ennen salillelähtöä. Siinä sit lueskelin lehden jalkatreeni-osiota ja päätin kokeilla jutussa olleita neuvoja. Aika lailla samalla tavalla mä teen ne liikkeet niin kuin lehdessäkin, ainoastaan prässin olen tehnyt tähän asti aika nopeesti pumppaamalla. Nyt sitten muutin tekniikan niin, et lasken painon tosi hitaasti alas, pidän sen ala-asennossa pari sekkaa ja sit tuuppaan sen hitaasti ylös. Jalat ei suoristu missään vaiheessa. Samalla systeemillä otin kyykynkin ja voin sanoo, et oli muuten koivet pumpissa! Prässissä pudotin painoja ihan reilusti, yli 50 kiloo, ja silti toistoja tuli aika hikinen määrä. Tuntuma oli kuitenkin jotain niin huippua, et tällä tekniikalla jatketaan tästä ees päin.

Palautukset taas reisille 60 sekkaa ja pohkeille 30 sekkaa.

1. Reidenojennus
15*50kg
13*40kg
13*35kg
14*30kg

2. Smithkyykky
15*80kg
14*70kg
12*65kg
13*60kg

3. Prässi kapealla
14*150kg Pienet painot, huippu tuntuma! Joskus on ihan hyvä viskata ego nurkkaan 😀
11*140kg
10*130kg
12*120kg

4. Pohkeet seisten
48, 29, 26, 20, 18*BW

5. Vatsat taljassa köydellä
16, 15, 14, 13, 11, 10, 10*120 lbs

Oon aikasemminkin saanut tosi hyvän tuntuman ja pumpin jalkoihin esim. prässissä, mut nyt pumppi oli jotain aivan järkyttävää ja kivuliasta. Ehkä sitä pikku hiljaa on oppinut treenaamaan oikeasti lihaksilla, ei niinkään painoilla. Yritän koko ajan etsiä yhä parempia tekniikoita liikkeisiin entistäkin paremman tuntuman saavuttamiseksi. Nykyään on aivan sama millä painolla sitä vääntää, kunhan vaan tuntuu! Toki painoja pitää yrittää myös nostaa vähitellen ettei keihitys aivan junnaisi. Ootan innolla torstaita, kun pääsen veivaamaan olkapäitä ja käsiä uudella ohjelmalla. Vaikutti aika mielenkiintoiselta ja toimii varmasti! Salakavalasti sinne oli taas laitettu lisää sarjoja jokaiselle lihasryhmälle 😉 Toivottavasti tyttö jatkais vaan kasvamistaan! Viime aikoina sitä kasvua ei aivan kauheesti ole ollut havaittavissa.. ainakaan omalla silmällä..

Salilla oli tänään 10 wee synttärit ja jouduin maistamaan vähän täytekakkuakin. Ihan vähän vaan ettei linjat kärsi 😉 Siis mitkä linjat??? Hyvvee oli kakku. Ai niin, unohdin ihan kertoa et käytiin sunnuntaina Amarillossa syömässä. Kuopion amarillossa on menossa burgerviikot ja edellisellä viikolla oli listalla aika herkullisen oloisia virityksiä, mut eipä niitä enää tietenkään ollu. Kerta oltiin menty sinne hampurilaisen syöntiin niin napostelin sit Amarillo Big Burgerin, ei sekään pahaa ollut 😉

Ostinpa tänään Lidlistä suklaakahvia! Mähän en hirveesti kahvia juo normaalisti, mut oon viime aikoina alkanut maistella noita makukahveja. Mokkamestereilta tilattiin joskus vaniljakahvia ja se ei kyllä ollu kovin erikoista litkua. Aika pahaa oikeestaan. Toi Roberts Coffeen suklaakahvi (3,99€) oli tosi hyvää! Onko jollain jotain hyviä vinkkejä noihin makukahveihin, et mikä olis hyvää?? Mä oon tämmönen viimesen päälle hienostelija ja juon vaan erikoiskahveja pikkurilli pystyssä.

Otettiin tänään tästä mammasta pitkästä aikaa mittoja. En ollu ollenkaan tyytyväinen. Joka paikasta olin lähinnä kutistunut. Mut peilikuvan perusteella se olikin melko odotettavaa. Jospa sitä joskus vaikka kasvaiskin, gramma kerrallaan..

Jep jep, nyt suihkuun ja unille. Huomenna aikanen herätys.

13 kommenttia

 1. crue kirjoitti:

  Tuota samaista suklaakahvia olen minäkin kokeillut, hyvää on ! Toimii myös kun laittaa tavallista kahvia ja tuota sekaisin. Sitten vielä himppu kaardemummaa ja vanilijasokeria purujen joukkoon 🙂 Itsekään en liiemmin kahvia juo, oikeastaan todella harvoin, mutta silloin kun juon niin tuo setti on aika hyvä 🙂

 2. Heinäharava kirjoitti:

  Mäkin lueskelin silmät kiiluen podilehden podineuvoja. Jotenkin tuntuu et tuosta asiasta puhutaan nyt joka paikassa ja koko ajan, vai mietinköhän mä vain sitä itse koko ajan?Evivei, treenaaminen voi olla niin vaikeaa!! Mä olen myös yrittänyt ottaa tuon periaatteen, että painoja pienemmäksi ja liike sinne minne sen pitääkin mennä. Se on vaan niin helvetin vaikeaa! Stana, kele, kirjotin tähän pitkät lorut miksi se on vaikeeta ja sit ne hävis. Ei väkisin, se on vaan niin vaikeeta!

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Crue: pitääpä kokeilla tuota kardemummaa ja vaniljasokeria.. Kiits!Heinäharava: Oot oikeessa, siitä puhutaan joka paikassa. Itse en täysin allekirjoita kaikkia Fitnessliiton leirillä opetettuja tekniikoita, koska ne vaan ei kaikki toimi mulla. Sovellan niitä kuitenkin aika lailla.Treenaaminen on vaikeeta! Koko ajan pitäis tehdä liikkeet mahdollisimman hyvin just tietyllä lihaksella, nostaa samalla painoja. Noo, mä luotan siihen et kun teen liikkeet mahd huolellisesti ja saan hyvän tuntuman niin myös kehittyy!

 4. Anonymous kirjoitti:

  En ees yritä kommentoida treenijuttuja, koska ne on niin vaikeita 😉 Mut kardemummakahvi on hyvää. Vähän niinku pulla ja kahvi samassa paketissa… Ja sit muutamat pähkinäiset kahvit ja joulukahvi. Kauppahallissa on kahvi-/karkkikauppa, jossa on kaikkee hyvää. t. Mari H.Ai niin se koirahomma! Viime viikolla oisko ollu perjantai tai lauantai, kun siitä oli savonsanomissa.

 5. Anonymous kirjoitti:

  I think this is among the most vital info for me. And i am glad reading your article. But should remark on some general things, The site style is wonderful,the articles is really excellent : D. Good job, cheersFeel free to visit my blog post vitaminas para ganhar massa muscular

 6. Anonymous kirjoitti:

  Kеep оn wгiting, grеat job!My weblog :: qual O melhor Suplemento para ganhar massa muscular

 7. Anonymous kirjoitti:

  Gooԁ information. Lucky mе I dіѕcoѵered уour ѕite by aсcidеnt (stumbleupоn).I’ve book marked it for later!My blog post :: best Software Reviews

 8. Anonymous kirjoitti:

  I have tο thank yοu for the effoгts you hаve put in penning this blog. I am hoping to check out the same high-gradе content by you later on as well.In fact, your creative wгiting abilіties haѕ motivаted mе to get my own blog now 😉Here is my web site : ganhar massa muscular rapido

 9. Anonymous kirjoitti:

  Appreciate thе recommendаtion. Will tгу it out.My homepagecenaslim brasil

 10. Anonymous kirjoitti:

  Hi, thіs weekend iѕ good fοг me, sіnсе this time і am reаding this fаntastic іnformative paгagraph here аt my residence.Feel free to visit my web blog ganhar massa muscular rápido

 11. Anonymous kirjoitti:

  Hello, i thinκ thаt i saω yοu visiteԁ my website ѕо i саme to “return the favоr”.I am attеmρting to find things to improve my website!I supρosе itѕ oκ tο usе a few of your іdеas!!My web pageelegantthemes

 12. Anonymous kirjoitti:

  Thanks for your perѕonаl marvelοus рosting!І definіtely еnjoyeԁ reaԁing it, you will be a greаt authoг. I will be sure to bοоκmark уour blog and will eventuаlly cοme baсκ vеry ѕoon.I want to enсourаge yοu to ԁеfinitely continue your gгeаt jοb, haνe a nice morning!Look at my web-site : ganhar massa muscular

 13. Anonymous kirjoitti:

  Hi thеre, all iѕ going nіcely here аnd ofcourse eѵery onе is shаring informatіοn, that’s really good, keep up writing.Here is my websiteganhar massa muscular

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *