Hae
Palasia Arjestani

Tätä en kyllä tilannut

Processed with VSCOcam with c1 preset

Päivät vierii täällä Turkissa aivan järkyttävällä vauhdilla! Herätään usein kahdeksan maissa, syödään aamupala parvekkeella ja lähdetään uimaan joko rannalle tai hotellin uima-altaalle niin kuin eilen. Uintireissulla viivytään 3-4 tuntia. Sen jälkeen vähän välipalaa ja päikkäreille pariksi tunniksi. Sit ehkä taas jotain syömistä jos on nälkä ja taas uimaan. Seitsemän aikaan lähdetään illalliselle, jossa menee parisen tuntia. Sit tullaankin usein kaupan kautta hotellille, piirrellään, lueskellaan ja pelataan jotain. Unille puoli yhdentoista maissa ja sama ralli seuraavana päivänä. Helppoo elämää 😀

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ollaan syöty päivittäin yleensä illallinen jossain ravintolassa. Täällä on niin paljon rafloja, että valinnan varaa kyllä riittää! Pari iltaa sitten erehdyttiin jäämään hotellin raflaan illalliselle ja se oli virhe. Ruoka oli hintaansa nähden aika huonoa, mutta tulipahan testattua. Joka päivä ollaan herkuteltu jätskillä ja pienellä määrällä karkkiakin. Ja ravintolassahan kuuluu aina ottaa myös jälkiruoka 😉 Helou holiday weights! Kotona joutaa taas olemaan tarkempi ruokahommissa, mutta nyt nautitaan vielä muutama päivä! Näillä on täällä muuten todella hyvät jätskit ja paljon sellaisia mitä ei Suomesta saa! Löysin ihan täydellisen juustokakun makuinen jäätelön….

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ainoa ikävä asia mikä hieman latisti alkuloman tunnelmaa oli mun sairastuminen. Mitään sairastumista en tälle lomalle muistaakseni tilannut! Voin sanoa, että kipeenä oleminen +36 asteen lämpötilassa ei todellakaan ole yhtään sen mukavampaa kuin koto-Suomen hieman matalemmissa lämpötiloissa. Mutta aina mieluummin flunssa kuin järjetön paskatauti! Voiton puolella sentäs ollaan 🙂

2 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    Paljon ihania kuvia taas ja ihanalta kuulostaa teidän lomareissun kulku! 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Huh, kiitos 🙂 Uskomatonta, että huomenna on viimeinen kokonainen päivä täällä! Aika menee aivan liian nopsaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *