Hae
Palasia Arjestani

Terveenä taas!

Siis fyysisesti ainakin, henkisestä puolesta en niin menis vannomaan 😀 Ainahan sitä vähän pitää päästä viirata, eiks ni? Jep, kolme kymppiä kolkuttelee taas vuoden lähempänä. Tänään tuli jo hulppeat 27 wee täyteen. Kauheen nopeesti on mennyt vuodet sen jälkeen kun täytin 20. Minnekähän nekin vuodet on kadonnut? No, vielä tässä on muutama vuosi aikaa mennä ja tulla niin kuin huvittaa ennen kun tarttee alkaa muksuja tekemään. Siis näin sanoi mun rakas siskoni 🙂 Hänen mukaansa ensimmäinen pitää olla aluilla kun täyttää 30. Hyvähän se on sanoa, kun on itse ensimmäisen vääntänyt joskus 19-vuotiaana… Sanoinkin siskolle ettei mun tartte pitää mitään kiirettä, koska hänellä on jo 5 lasta ja veljellä 3. Vanhemmat ei ainakaan painosta mua lapsen tekoon, koska lapsenlapsia on jo iso liuta 😀 Hyvä minun kannalta.

Tänään uskaltauduin salille tekemään ihan kevyttä jalkajumppaa. Meinashan se karata taas käsistä, mut onneks sain loppujen lopuks pidettyä jären aika hyvin päässä. Ei oo kauheen fiksua vääntää kuumeilun jälkeen jalkareeniä maksimisykkeillä. Jätin siis sarjat ihan jonkun verran vajaiks ja keskityin siihen perinteiseen tuntumaan.

Mitäs mä teinkään? Ööö… etureisille superina kolme sarjaa ojennusta ja hackia korokkeelta. Otan nyt ton systeemin hackissa taas käyttöön. Sillä saa aivan loistavasti eristettyä liikkeen etureisille. Tein vielä kaiken lisäks ilman painoja sain silti reiden aivan ilmiliekkeihin.. Takareisille superina kolme sarjaa koukistusta maaten ja GHR:a selkäpenkissä. Aivan loistava kombo. Koukistukset tein tosi hitaasti ja kunnon pysähdyksellä ja puristuksella. Nii ja sit vielä pohkeille vähän supereita yhdellä jalalla seisten ja istuen. Saan paljon paremman tuntuman yhdellä jalalla tehtynä, mut en silläkään mitään uberhyvää tuntumaa. En vaan osaa treenata pohkeita. Piste. Siks ne onkin noin paskat ja tuskin koskaan sen paremmaksi tulevatkaan. Ellei tapahdu ihmettä. Sitä odotellessa..

Mun oli alunperin tarkotus mennä valkkujen tykö ens keskiviikkona, mut siirrettin se ens viikolle eli 10.2. Meen taas sinne klo 12 ja yhden jälkeen jonnekin treenaamaan ja sit viiden junalla (vai oliko se neljän…) takas kotio, koska to aamuna pitää olla koululla. Löytyisköhän sillon puolen päivän jälkeen treeniseuraa jonnekin salille?

Salille oli tullut uusi hieno tuettu selkäkonejuttusysteemi. Pitihän sitä käydä testailemassa ja vaikutti aika hyvältä vekottimelta. Huomenna se menee sit tarkemaan syyniin, kun ois selkätreenin vuoro! Kiva päästä taas kunnolla jumppailemaan. Vähän kyl harmittaa, kun tällä viikolla jää kuntonyrkkeily välistä, mut tuleehan noita kertoja vielä..

Nyt venymään ja suihkuun. Tai toisin päin..

4 kommenttia

 1. Mölliskö kirjoitti:

  Onnea vielä tätäkin kautta :DJa ei tarvi tehä ennen 30-kymppiä!!! Eihän??!!!Vai joko se sitten meni, tillaisuus. Kysyy 30v lapseton, mutta yksi joskus kiitos 8D

 2. Paula kirjoitti:

  Synttärionnittelut täältäkin!!!

 3. Annemari kirjoitti:

  Mullakin taisi vauvat jäädä tekemättä tai saamatta. Tv vanaha

 4. Sanna kirjoitti:

  Myöhästyneet synttärionnittelut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *