Hae
Palasia Arjestani

Jänskätystä :)

Silmä kovana täällä seuraillaan Jerryn kisoja Enklannin maalla. Kaikki kuvat ja videot kolutaan läpi erittäin tarkkaan. Jotenkin jännittää paljon enemmän hänen puolestaan kuin muiden suomalaisten, jotka pääsevät kisaamaan ammattilais- tai amatöörilavoilla. Onhan tietysti kyse ihmisestä, jonka kanssa on tekemisissä henkilökohtaisesti ja tuntee kaverin paremmin kuin muita kisaajia. Siellä on Jerryllä finaalipaikka melko varmasti tulossa. Kuvien perusteella näin voitaisiin ainakin arvella! Aika kova juttu olisi saada finaalipaikka heti ensimmäisissä ammattilaisskaboissa. Siihen ei joka jantteri pystykään! No, ei auta kuin jatkaa odottamista 🙂 Jos jota kuta kyseinen kisa kiinnostaa enemmänkin niin Pakkikselta löytyy infoa, kuvia ja videoita ”kilpailut”-osiosta.

Mitäs tällä viikolla onkaan tapahtunut? Listataas vähän… Tällä viikolla olen:

 • treenannut entistäkin kovempaa
 • tehnyt yhden melko rankan työvuoron ja monta kivaa ja opettavaista vuoroa
 • nukkunut ruhtinaallisia yöunia ja päiväunia vielä siihen päälle
 • perustanut ruokablogin
 • puunannut keittiötä ja siivonnut keittiönkaappeja sekä heittänyt monta muovikassillista tavaraa roskiin
 • tuhlannut uusiin treenivaatteisiin (melkein kuin laittais rahaa pankkiin 😀 )
 • yrittänyt etsiä sopivan värisiä pannulappuja ja keittiöpyyhkeitä, ei ole löytynyt 🙁
 • vieraillut akvaarioliikkeessä ja ostanut akvaarioon pallomolleja, hauskoja otuksia 😀
 • saanut kissalta läpsyä naamaan keskellä yötä ja sen seurauksena kivat naarmut leukaan..
 • etsinyt ja löytänyt hyviä uusia ruokareseptejä
 • suunnitellut keittiöremonttia
 • tuhlannut keittokirjoihin 🙂
 • huomannut, että selän treenaaminen kolme kertaa viikossa pitää rangan joustavana ja selkäkivut poissa!!!
 • saanut kädet+olkapäät hieronnan 🙂 Koski sikapaljon..

Onhan tuossa jo jonkin verran tapahtumaa. Tälle viikolle eli tälle illalle olis vielä tiedossa kukkien istutusta, lisää Jerryn puolesta jännittämistä sekä jalkojen hieronta. Viimeinen ei ole kovinkaan mieluisaa. Mä vaan inhoan hieronta niiiiiiiin paljon! Hyi yök. Pakko se on kuitenkin välillä aukoa paikkoja, puuuuuuh.

Uusia treenivaatteita, tuhlasin myönnetään 😀 Toppi Puman ja housut Niken. En tiennyt noista housuista et tykkäänkö vai vihaanko. Pakko oli mennä sovittamaan ja aika hyväthän noi oli ja ennen kaikkea hieman erikoisemmat 🙂

Jos niitä treenijuttuja sit kans.

17.3 Olkapäät+ojentajat

1. Pystypunnerrus koneessa 5*55kg/ 5*50kg/ 11*30kg 5s. negat./ 10, 8*20kg väärin päin
2. Sivuviparit 1 kädellä 3x
3. Sivuviparit normisti kp 4x
4a. Pushdown köysi 5x
4b. Dippi bw 5x

Punnerrus kulki aika kivasti ja kaikki toistot oli tosi nättejä. On tota voimaakin näköjään jossain välissä tarttunut 🙂 Sivuvipaireihin sain tosi hyviä tekniikkavinkkejä meidän salin klassikki-Antilta. Vinkit meni heti testiin ja niiden avulla sain pitkästä aikaa pikku pikku olkapäät mega pumppii! Kiitsa Ana 🙂

18.3 Selkä, takaolkapäät + pohkeet

1a. Leuat leveä mo 4x ja leveä vo 2x
1b. Pohkeet hack 4x
2a. T-kulmasoutu 4x
2b. Pohkeet istuen 3x
3. Kulmasoutu p.smith 4x
4. Mave 3x
5a. Takaolat tuetussa kulmasoutukoneessa 3x
5b. Facepull köydellä 3x
5c. Epäkkäät taljassa 3x
6. Hk taljassa 2x

Leukoihin otin nyt pienen 2,5 kilon lisäpainon ja tais tulla seiska sillä ekassa sarjassa. Ens kerralla sit tavoitteena kasi 🙂 Kulmasoutua otin tällä kertaa extraleveällä otteella ja pienensinkin siinä ihan kunnolla painoja. Otteiden vaihtaminen välillä tosiaan kannattaa, koska selkä meni kipeeks ihan eri kohdista kuin ennen, hjuva! Maastavedossa koin oikean valaistumisen. Nyt alkaa olla tekniikka hallussa ja mavettaminen tuntuu suhteellisen helpolta. Muutama viikkohan tuohon tekniikan etsimiseen meni ja nyt voin alkaa hiljalleen lisätä painoja. Tällä kertaa tein kolme sarjaa 87,5 kilolla ja ens kerralla sit 90 kiloa. Edelleen kuitenkin tehdään jokainen toisto erittäin siististin ja varovasti ettei selkä vaan sano naps…

20.3 Rinta+selkä

1. Vinopena tangolla 6*52,5kg+6*42,5kg/ 6+2*50kg
2. Leuat kapealla kahvalla 11+3+2*bw/ 5+3 negat. *bw
3. Pena kp 2x ekassa kaksi pudotusta ja toinen sarja stopilla
4. Ylätalja lapiokahvalla 2x ekassa kaksi pudotusta, toisessa parit pakkotoistot
5. Rintaprässi 2x ekassa rest pause, toka sarja stopilla
6. Ylätalja niskan taakse maassa polvillaan 2x

Ja treenin loppuun muutama sarja olkapäitä sekä vatsoja. Vatsojen treenaaminen on tällä viikolla jäänyt vähän heikoille kantimille.. Homman nimi treenissä oli pudotussarjat sekä rest pauset. Vinopenkissä tein taas tosi siistillä tekniikalla, jalat tuilla. Ei päässyt perse nousemaan yhdessäkään toistossa ja hyvä niin. Leukoihin sain yhden toiston taas lisää ja käsipaino penassakin rykäsin 23,5 kilosilla kaks toistoa enemmän kuin viimeks. Kyllä kulkee 🙂 Ylätalja niskan taakse viritelmä oli taas isännä keksintöjä. Siinä tangossa otettiin aika leveä ote ja mentiin ylätaljan eteen maahan polvilleen. En oo koskaan oikein välittänyt vedellä niskan taakse, mut tolla sai yllättävän hyvän puristuksen ja tuntuman selkämykseen!

Sekalaista settiä kuvia…

Viime vkl kävin kaverin kans kreisibailaamassa. Mekko Jim&Jillistä muistaakseni 25e..

Bodarin perusevästä riisiä kera tonnikalakastikkeen.

Testasin elämäni ekan kerran suklaafondantia, oli aika nannaa!

Hennesiltä ostin viime reissulla tommosen suklaakasvonaamion. Tuoksui ihannalle ja oli muutenkin yllättävän hyvää kamaa! Ei kuivattanut nassua yhtään.

Käväsin kirjakaupassa ihan vaan pikaseen 😀

Välipalaa: katkarapu-appelsiini-papu-salaattia!

Eilinen yhden hengen jälkiruoka: kauraomenapaistos suklaakohokas kippoon tehtynä + jätskiä. Voi jälkkäreitäkin tehdä pieniä määriä kerralla 🙂

Noista ruuista tulee ohjeet ruokablogiin, linkki blogin vasemmassa ylänurkassa. Jos sitä taas kyttäämään Pakkista ja syömähommiin!

2 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Erittäin veikeet noi uudet pökät! Hienot, pisti oikeen silmään 🙂

 2. Saara kirjoitti:

  Munkin mielestä tosi kivat etenkin nuo housut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *