Hae
Palasia Arjestani

I don´t give a shit

Processed with VSCOcam with hb1 presetTyöt hoidettu tältä viikolta. Käyty postissa ja kaupassa. Tyttö raahattu treeneihin mukaan ja nekin hoidettu kunniakkaasti. Kriiseilty blogin kanssa. Siivottu kuin hullu, koska vieraita tulossa. Käyty toisen kerran kaupassa. Laitettu ruokaa. Siivottu vähän lisää. Mutta nyt. Nyt mä vedän tasan perseeni tohon sohvaan kiinni enkä ihan heti siitä liiku. Just nyt alko mun viikonloppu enkä enää stressaa mistään. Just nyt mun moodi vaihtu rennompaan. Odottava tunnelma. Huomenna päivällä Jumboon hullareille ja illalla Elastinen! Taas tukkaa kikkaralle 😉

Nyt pois huolet ja murheet, koska nyt on viikonloppu! Könyän ruokalautasen kanssa sohvalle ja napsaisen Vain elämää pyörimään. Nyt en välitä mistään muusta. I don´t really give a shit. Mä oon niin vapaalla. Oottehan tekin?

Ps. Niin hullulta kuin se kuulostaakin niin mun blogi on ehdolla Indiedays Blog Awardseissa MOTIVATION-sarjassa. Jos diggaatte niin äänestää voi täällä.

6 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  HuOmentaaaaaa… :D:D

  Se on tosiaan lauantaiaamu, paras aamu viikossa !!! Tapani mukaan piti tossa noustessa kelata, mikä päivä… pitääkö töihin 😀 Aina niin ihana yllätys kun saa rauhassa keitellä kahvia, käydä aamulenkillä jne kun muu perhe koisaa. 🙂 Mun aikaa.

  Ihanaa Elan keikkaa sulle !!! Ela on iiihana. 🙂 Monilla keikoilla tullu oltua.

  • Jonna kirjoitti:

   Meillä mies heräsi aikasin ja lähti Lahteen kisoja katsomaan. Itsekin siinä puoli kuuden aikaan aamulla pariin kertaan mietin, että mikä päivä ja pitääkö mennä töihin 😀 Onneks ei tarvinnu!

   Mä nään Elan ekaa kertaa livenä!!

 2. ulla kirjoitti:

  ai niin.. kävinpä ääneni heittämässä sulle 😉 Onnea kisaan.

 3. Miiu kirjoitti:

  Rentouttavaa viikonloppua! Täältäkin tupsahti sulle ääni. Aika kovassa sarjassa painit muitten blogien kanssa! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Erittäin rentouttavaa viikonloppua sullekin ja iso kiitos äänestä! Kovassa sarjassa painitaan joo, mut sentään painitaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *