Hae
Palasia Arjestani

Kotosalla.

Blaah, enpä uskaltanut vielä tänään lähteä treenaamaan vaikka mieli teki kovasti. Jotakin pientä tein kuitenkin 😉 Vartalonkiertoja kävelysauva kaverina 4 minsaa ja reilun puolen tunnin kävelylenkki mukelon kanssa. Hikihän siinä tuli kun noita meidän taisteluvaunuja lumikinoksissa työntelin. Oon kyllä niin onnellinen, että ostin isorenkaiset rattaat. Niillä mennään kuulkaas läpi mistä vaan!

Noita vartalonkiertoja olis tarkoitus tehdä päivittäin. Ihan mielenkiinnosta kokeillaan, että onko niillä mitään vaikutusta mun vatsanseutuun. Kiva olis saada tuota möykkyä pienemmäks, mokoma läskin kerääjä…

Ellokselta tilasin joku aika sitten meille uuden valkean helmalakanan, pari tyynynpäällistä ja jotain kylppärijuttuja. Innostuin ne sit vaihtelemaan tänään paikoilleen, kun ei ollut fiksumpaa tekemistä. Ihan sain verhotkin laitettua makkariin. Kuukausi sitten sain vuoden hienovaraisen muistuttelun jälkeen verhotangon makkariin, mutta kuukausi mulla meni lisää että sain verhot paikoilleen 😀 Niitäkään ei ole vielä silitetty, kunhan mallailin…

Makkari vanhoilla systeemeillä.

Elävät karvakoristeet on pop.
Helmalakana ja tyynynpäälliset vaihdettu.

Jooko?

Joskus taisin mainita näistä kirppikseltä ostetuista Luhdan pussilakanoista.

Tykkään!

Mites teillä ihmiset on noiden peittojen kanssa että nukutaanko kahdella vai kivasti yhdellä peitolla murusen kanssa? Meillä ehdottomasti kahdella! Kerran on kokeiltu yhtä isoa peittoa eikä tartte toiste kokeilla.. Kun on sänkyä ja peittoa jakamassa tuollainen 130 kiloinen mies niin ei siinä paljon auta inistä kun se päättää unissaan kiskaista peiton omalle puolelle 😀 Elämä on helpointa kun kummallakin on omat peitot!

Worry less, you look good.

Owl (and cat) in the house.

Iloinen pikku sisustaja-apuri.

Verhotkin ikkunassa 😉

Mun mielestä ihan jees 🙂
 Hiilarittoman päivän kunniaksi sain eilen jälkiruuaksi lusikallisen maapähkinävoita, nam!

Parasta!

 Viime Gazozin reissulla mietittiin gazozin poikien kanssa mun dieettiä ja sitä edistäviä lisäravinteita. Pari purnukkaa liikkeestä lähti silloin matkaan ja tässä toinen, Scitecin Tea-X vihreätee-valmiste. Näitä otan ennen aerobisia. Tyhjään vatsaan en pysty vihreä tee-kapseleita ottamaan, nousevat saman tien ylös 🙁 Nämä Scitecin tuotteet on sekä laadultaan että purnukoiden ulkonäöltään lisäravinteiden eliittiä, tykkään!

Gazozin verkkokaupasta 14,31e (norm. 15,90e) koodilla jonna.

 Toi meidän pikku hurjapää on alkanut steppailla jo pienillä askelilla pitkin sohvaa ja rahia sekä kääntymään rahilta vasten sohvaa. Kaikista hauskin taito on heittää kädet ilmaan ja huutaa niin paljon kuin kurkusta lähtee.

Weeeeeeeee! ilman käsiä!!!

Näitkö, äiti, näitkö mitä mä tein?

Jokohan sitä huomenna salille?

Ps. Kuten varmaan kuvista huomaatte niin a) sain koneelle kuvankäsittelyohjelman, jota en osaa käyttää ja b) meillä ei pysty ottamaan minkäänlaisia kuvia ilman, että jonkun sortin karvainen tai karvaton otus tunkee niihin mukaan.

8 kommenttia

 1. Mariliisa Heininen kirjoitti:

  Ihana makuuhuone!!! 🙂

 2. Hedde kirjoitti:

  Tosi kaunis makkari näyttää teillä olevan! Meilläkin nukutaan kahdella peitolla. Minä oon semmoinen vilukissa ja mies taas ei niinkään peittoa kaipaile. Sulla on muutenkin tosi kiva blogi, oon jonkun aikaa sitä jo seuraillut :)!-Hedde

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Kiitos Mariliisa ja Hedde 🙂 meillä kävi hyvä tuuri kun myyjä oli lauttanut makkariin kivan tapetin, ei tarvinnut itse vaihtaa. Yöpöydät ja yölamput vielä haluaisin vaihtaa mutta en ole löytänyt mieluisia. Pikku hiljaa :)Hedde, Mä oon kans kauhea vilukissa! Mies taas hikoilee helposti niin yöt menee kivuttomammin kun molemmat saa pyöriä oman peittonsa kanssa miten tykkää 🙂 Kiva kun kommentoitte!:)

 4. Laura kirjoitti:

  Makkari näyttää kauniilta. Omat peitot todellakin, silti joskus herään siihen, että mun peittoa kiskotaan, kun mies on tiputtanut omansa lattialle.. heh.

 5. KTDA kirjoitti:

  Kahdella peitolla ehdottomasti! Mä tosin olen kiskonut miehen peittoa ja kun mies yritti tarjota mun peittoa, luulin sitä unissani päiväpeitoks ja heitin suoraan lattialle ”en mä sitä halua” unimuminan säestämänä. Ja tietenkin kiskoin mieheltä peiton itelleni.. Aika nopeesti kyl kuulu vahvasti ”SE on MUN peitto”, johon heräsin. Naisena tietenkin väitin ensin automaattisesti vastaan, kunnes hokasin, että olin väärässä.. kerta se on ensimmäinenkin 😉

 6. hanna v kirjoitti:

  juu kahdella muuten nukutaan, meilläkin testattu yhtä ja ei missään nimessä enää :D.. sulla on kiva blogi, jään seuraamaan.t Hannapainoprojekti2013.blogspot.fi

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Hih, kahden peiton jengiä ollaan siis kaikki! Meillä tulis varmasti kinaa peitosta joka yö. Mies kun on aika paljon isompi kuin Mä niin eipä sen tarttis paljon pyörähtää kun Mä olisin jo ilman mitään ja kylmissäni kuin mikä!Saas nähdä miten käy kun mimmi alkaa könytä jossakin vaiheessa meidän keskelle 🙂

 8. Annemari kirjoitti:

  Oih, tosi kaunis makkari! Kahdella peitolla nukutaan. Mä kyllä möngin välillä miehen peiton alle pakoon kylmää 🙂 Ihana tuo teidän taapero <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.