Hae
Palasia Arjestani

Usko itseesi niin saavutat haluamasi.

Täällä ollaan nyt kunnialla selvitty flunssasta! Enää ei ole ollut minkäänlaisia oireita ja treenaamaankin olen päässyt ihan entiseen malliin. Kovasykkeisissä wodeissa huomaa ettei hapenottokyky ole vielä entisellään, mut tiedän sen ottavan vielä vähän aikaa 🙂 Hauskintahan tässä on se, että kun minä sain itseni kuntoon niin tyttö sairastui perjantaina vesirokkoon! Nyt mä istunkin täällä himassa pienen näppynaaman kanssa keskiviikkoon asti.

PicsArt_1382959625352

 

Perjantain jalat.

Perjantain jalat. Paita: adidas & housut: nike.

 

Lauantain treenioutfit.

Lauantain treenioutfit. Paita & housut: betteri bodies, fit4you.fi

Perjantaina ja lauantaina tein aivan huikeita treenejä! Mulla on jo vähän aikaa ollut sellainen fiilis etten oikein kehity ja asiat junnaa paikallaan. Nyt mentiin taas eteenpäin niin että napsahti! Näköjään kun vaan jaksaa uskoa tekemisiinsä ja viitsii toistaa asioita kerta toisensa perään niin se palkitsee ennen pitkää, trust me 🙂 Ei tosiaankaan kannata heti luovuttaa kun huomaa ettei jotain asiaa osaa. Ei muuta kuin apinan raivolla vaan eteenpäin! Crossfit on siitä hauska laji että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun saat yhden osa-alueen kondikseen niin joku toinenkin paranee samalla ja kehittyy eräänlainen jatkumo. Suosittelen kaikkia lajista riippumatta oikeasti panostamaan liikkuvuuteen ja treenit luistaa varmasti entistä paremmin! Kannattaa hankkia kotiin kirjallisuutta, seurata blogeja ja katsella hyviä ohjeita treenitekniikoihin ja liikkuvuuteen esim. youtubesta. Muistatteko kun kerroin ostaneeni tämän kirjan?

IMG_20131014_161230

 

Toi kirja on ehkä treenihistoriani fiksuin ostos ever! Kirjassa selitetään todella hyvin kaikki crossfitin liikkeet, yleisimmät virheet, mistä virheet johtuu ja korjausehdotukset sekä liikkuvuusharjoitteet virheasentojen korjaamista varten. Halleluja sanon minä! Mitä enemmän tuota opusta selään sitä enemmän sitä rakastan. Suosittelen ehdottomasti myös salilla treenaaville. Omani tilasin adlibris.comista josta tilaan suurimman osan kirjoistani. Suoraan kirjan tietoihin pääset tästä

No niin, vähän eksyttiin raiteilta ja nyt takaisin Pasil.. eikun treeneihin. Perjantaina tämmöstä:

 • Squat clean & Jerk 5 x 3 (25, 25, 27.5, 30, 35kg)

6 rounds for quality

 • Squat clean & Jerk x 5 (25-30kg)
 • boxjumps x 10
 • kettlebell swing (american) x 15

Mä oon ollut tähän asti squat cleanissa ihan susipaska. Kyseessä on siis rinnalleveto kyykyn kautta. Mulla ei vaan pää ja kroppa ole totelleet toisiaan enkä ole päässyt kyykkyyn kuin pelkällä tangolla vaikka kuinka olisin halunnut. Keskiviikon etukyykkysessiot paino jaloissa vielä aika paljon, mut siitä huolimatta jokaisella toistolla pääsin kyykkyyn ja toi 35kg oli kyllä tässä uusi ennätys 🙂 Kädetkään ei rinnallevedossa enää lähteneet ollenkaan koukistumaan vaan pysyivät hyvin suorina alusta loppuun asti. Ainoa pikku miinus kuvia katsoessa niin eturäkki olis saanut olla vähän parempi (elbows high!) eikä jerk onnistunut aina kovin hyvin. Jerkkiin tarvitsen vielä paljon nopeutta ja räjähtävyyttä, mut ne tulee aikanaan kun vaan jaksaa treenata.

kuvia 006

kuvia 004

 

kuvia 003

kuvia 011

kuvia 012

kuvia 013

kuvia 014

kuvia 022

kuvia 020

Boxjumps.

Boxjumps.

kuvia 028

kuvia 029

Kb swing ameriikan tyylillä eli pään päälle asti.

Kb swing ameriikan tyylillä eli pään päälle asti.

kuvia 034

Ne tärkeimmät :)

Ne tärkeimmät 🙂

kuvia 049kuvia 056Jälleen kerran haluaisin palata siihen seikkaan mihin törmään ainan silloin tällöin. Kuten näistäkin kuvista näette niin meidän boxilla treenaa ihan normaalia jengiä. Harva meistä on mikään eliittitason urheilija vaikka totta kai niitäkin on. Joka lajissa on. Sun treenitaustalla, iällä, koolla tai ammatillasi ei ole mitään merkitystä boksilla. Kaikki on samalla viivalla ja jokainen pystyy treenaamaan ja kehittymään. Ihan jokaiselle pystytään treenit skaalaamaan oman lähtötason mukaan. Mullakin on omat heikkoudet, mutta myös vahvuudet. Tuossa ylemmässäkin kuvassa köpöttelen maha housunkauluksesta röllöttäen mut so what. Crossfit ei olekaan mikään ulkonäkökeskeinen laji. Sun rasvaprosentilla ei ole mitään väliä, tai sillä  onko sulla lihaksia vai ei, tai osaatko tehdä muscle upin tai jonkun muun hemmetin hienon tempun. Jengiin pääset mukaan varmasti ja kaikki ottaa sut sydämellisesti vastaan, joten mun puolesta tervetuloa ihan jokaiselle innokkaalle ja kiinnostuneelle treenaajalle Crossfit Vantaalle! Sataprosenttisella varmuudella tiedän senkin, että kaikki meidän valmentajat ja muut treenaajat on samaa mieltä mun kanssa 🙂 Meil on hemmetin hyvä jengi vai mitä ootte muut Vantaalaiset mieltä? Tiiän että stalkkaatte 😀

No niin, taas karkaa vähän syvällisemmäks. Ja takas Pasil… jumankauta! Takas treeneihin siis 😀 Tää on tää perjantai taas. Eiku tänään onkin maanantai! Voi helvata…Asiaan.

Lauantaina opin taas jotain uutta! Open gymissä vetelin ensin leukoja kun niitä en ole tehnyt aikoihin. Tulokset on leuoissa laskeneet aika lailla enkä vastaotteella pysty edelleenkään vetämään. Siitä ei jostain syystä toi toinen ranne tykkää vaikke muuten enää kipuilekaan. Hämmentävää. Leukojen päälle rengasdippejä vetokumilla ja ilman ja sit päätinkin taas kokeilla vähän käsilläseisonta punnerruksia eli hupsuja näin crossfittiläisittäin. Viimekshän uskalsin jo ponnistaa seinälle seisaaltaan ja nyt oli selätettävä uusi peikko eli päätin saada laskettua pään sinne abmatiin saakka ja mähän laskin! Sain tehtyä kaksi punnerrusta siitä ihan raakana ja sit aloin opetella kippaustekniikkaa. Se oli alkuun jotenkin hankalaa, mut sitten kun tajusin niin hupsut alko sujua tosi hyvin! Tässä teille videonpätkää niin ehkä uskotte mua 🙂

Ja päälle vähän leuanvetoa…

kuvia 061

kuvia 062

kuvia 063

kuvia 067

kuvia 069

Lauantaina ei pidetty mitään kummosempaa herkkupäivää. Päivällä mies kävi hakemassa meille kebabit ja maistuipas muuten iskender kebab pitkästä aikaa hyvältä! Jälkkäriks Lidlin suklaamuffinssit (taivaallisen hyviä!). Illalla syötiin miehen tekemiä sikahyviä lihapullia tomaattikastikeessa (resepti tulossa blogiin) ja jälkkäriks vielä vähän jädee. Siinäpä se sit olikin mun kohdalta. Ei kai sitä aina tartte mitään kauheita mättöjä vetää? Painokin on taas flunssan jäljiltä tipahtanut vanhoihin lukemiin niin en mä taida mitään sen ihmeempiä kiristelyitä tässä enää pitää ellen innostu sitä 5:2-dieettiä testaamaan 😉

Kebuu :)

Kebuu 🙂

 

Lidlin suklaamuffinssi.

Lidlin suklaamuffinssi.

 

Tätä illalla. Ja sunnuntaina.

Tätä illalla. Ja sunnuntaina.

 

Tästä pikku tömpsyt aina aamusin :)

Tästä pikku tömpsyt aina aamusin 🙂

Ja kirjoista pääsin teille vaahtoamaan niin tilasin itselleni yhden toisenkin hyvän kirjan adlibris.comista, nimittäin Sara La Fountainin uuden kirjan Healthy kitchen.

IMG_20131025_150944

Siis aivan sikahyvä kirja täynnä ihania reseptejä, mielettömiä kuvia ja kaiken lisäksi kirjasta löytyy ohjeita luonnonmukaisen kosmetiikan tekoon! Taidan tietää mitä valmistan joululahjaksi 🙂 Tätä kirjaa kannattaa ainakin käydä selaamassa kirjastossa tai kirjakaupassa jos ei kertaheitolla uskalla ostaa. Mä ostin enkä kadu 🙂 Jos olet kiinnostunut terveellisestä kokkaamisesta ja luonnonmukaisesta kosmetiikasta niin tää kirja on must-hankinta! Ja tää ei ollut mikään maksettu mainos vaan ihan oma ja rehellinen mielipiteeni.

Buzzadorilta sain testattavaksi Viledan siivousliinoja!

Buzzadorilta sain testattavaksi Viledan siivousliinoja!

Pitkästä aikaa pääsin taas mukaan buzzailemaan ja sain testattavaksi Viledan uusia siivousliinoja. En ole itse vielä kerennyt noita testaamaan, mut peilit, läppäri ja iPad kyllä odottaa puunaajaansa 🙂 Kerron noista enemmän kunhan olen testaillut! Kelle buzzador ei ole tuttu niin tässä vähän tietoa:

Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä :)

Mä olen ollut buzzadorina jo iät ja päässyt testailemaan yhtä sun toista. Enemmän tietoa mun buzzauksista saat klikkaamalla blogin avainsanalistasta tägiä ”buzzador”.

Nyt puurolle ja treenaamaan! Kiitos ja anteeks näin pitkästä postauksesta.

 

 

 

 

4 kommenttia

 1. Toni kirjoitti:

  Hyvä kirjoitus! Oon tismalleen samaa mieltä sun kanssas siitä et tän lajin suola on nimenomaan siinä et kuka tahansa voi tehdä samoja treenejä riippumatta lähtötasosta, treenit skaalatan kunkin tasolle sopivaksi. Ryhmästä saa jäätävän paljon lisäbuustia omaan treeniin ja oman kehityksen kannalta on tärkeää et pystyy jakaa onnistumisia muiden kanssa.

  Tärkeinpänä pointtina nostaisin ammattimaisen ja innostavan valmennuksen. Lähes yksityisopetukseen verrattavissa oleva sparraus on kyl niin kova juttu et oksat pois. Asiansa osaava valmentaja pitää huolen ettei tuu oiottua ja tehtyä vaan niitä itselle mukavia treenejä. Nää osa-alueet on mun mielestä CF Vantaalla enemmän kuin kunnossa 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Näin on! Meillä on tosi hyvät ja osaavat valmentajat ja treenit on rakennettu fiksusti 🙂 vielä kun pysyis terveenä niin pystyis ehkä kehittymäänkin. On se kumma et aina kun on tempausta tiedossa niin mä tuun kipeeks ja se on vielä mun pahin kompastuskivi…

 2. Joni kirjoitti:

  Hei! Kiitos kun mainitsit mistä tuon oman kirjasi ostit! Voikin maininta, että mistä niitä joululahjoja voi ostaa :D!

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, tuo kirja onkin hyvä joululahja! Amazon.comista sen saa varmaan vähän halvemmallakin mut aikaa toimitukseen menee vähän enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *