Hae
Palasia Arjestani

Ollapa superihminen!

Processed with VSCOcam with a6 presetMä rakastan kotona vietettyjä viikonloppuja yli kaiken. On toki ihanaa olla kesäisin mökillä viikonloput, mutta aina syksyn tullen ja mökkikauden loputtua huomaan miten paljon kaipaan kotona oleskelua. Työviikot alkavat olla jo melko rankkoja ja kun siihen lisää vielä treenit niin viikonloppuisin haluan vain olla, syödä hyvin ja nauttia perheeni seurasta.

Lauantai meni vähän pötköttelyn puolelle, mutta käytiin tytön kanssa kuitenkin ulkoilemassa ja laiteltiin ruokaa miehen kanssa. Me tykätään tehdä lauantaina ruuaksi jotain sellaista mitä ei koskaan tehdä viikolla. Ei välttämättä mitään kauheaa mättöä, mutta kuitenkin normaalista poikkeavaa. Tällä kertaa päiväruuaksi tehtiin uunissa lämpimiä voileipiä ja illalla paisteltiin lankkupottuja ja siihen kaveriksi makkaraa, jossa 87% lihaa. Ei siis mitään täyttä kuraa, mutta ei mitään paleoliittista bodarikamaakaan 😀 Mies leipoi meille vielä bataattipiirakkaa! Laitan teille siitä ohjeen tulemaan, oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus.

Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 presetMe ollaan jo pitkään mietitty tavaramäärän pienentämistä ja mähän olen pikku hiljaa myynyt meiltä kamaa pois. Silti siivousurakka tuntuu edelleen aivan ylitsepääsemättömän suurelta! En ymmärrä miten meillä on aina niin kauhean sotkuista ja kamaa siellä täällä. Ilmeisesti tavaraa on edelleen liikaa ja urakka sen osalta jatkuu. Mä rakastan puuhailla ja siivoilla sunnuntaisin ja vedinkin söntsänä useamman tunnin urakan. Voi kun musta olisi ihanaa olla sellainen oikein aikaansaava superihminen, joka saa paljon aikaiseksi ja jaksaa sisustaa ja tuunata kotia. Oikeasti haluaisin oppia tapetoimaan ja tekemään kaiken itse, mutta kun ei ole koskaan aikaa. Jo perussiivous vie niin paljon aikaa ettei energiaa juuri muuhun enää olekaan.

Processed with VSCOcam with a6 presetPuhuttiin miehen kanssa, että hommataan meille siivoaja ainakin testiin. Nyt olis Grouponin kautta taas edukkaita tarjouksia (säästöhaukka taas vauhdissa :D) ja voi olla, että joku sellainen lähtee testiin. Mä olen jotenkin todella häpeissäni siitä etten saa tehtyä kaikkea itse kotona, mutta nyt on ehkä aika nöyrtyä ja nostaa kädet pystyyn. En tiedä millon elämästä tuli näin hemmetin hektistä ja minusta näin saamaton etten saa edes kotia pysymään siistinä! Toisaalta, pienellä rahalla voisin työllistää jonkun muun ja saada samalla lisää aikaa esim. tytön kanssa touhuiluun. Ehkä se siivoaja silloin tällöin ei oliskaan niin huono juttu? Vai mitä mieltä te olette?

Alla eilen kuvattu video matkalla treeneihin. Joskus kun on vaan pakko tehdä asioita vaikkei jaksaisi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *