Hae
Palasia Arjestani

Kuumepotilaan herkullinen välipala

Processed with VSCO with c1 preset

Sairastuvalta morjens! Onnistuin saamaan jonkun pöpösen ja olen viettänyt koko päivän peiton alla täristen. Viime kerroista viisastuneena yritän nyt syödä edes joten kuten säännöllisesti ja hyvin. Ei siis mitään kerran päivässä isoa hampurilaisateriaa, vaan tasaisin väliajoin jotain pientä ja suht terveellistä. Tunti sitten sain kuumeen laskemaan ja hetken hikilammikossa uiskenneltuani aloin värkkäämään itselleni välipalaa. Flunssaisena kun ei tee perinteisesti mitään mieli niin turvauduin raaka-aineisiin, jotka maistuvat aina: omenaan ja maapähkinävoihin! Siihen iso mukillinen teetä kaveriksi niin johan alkaa taas elämä voittamaan. Ainakin hetken.

Kasasin omenasta ja mp-voista tuollaisen hauskan sandwichin niin saan tähänkin päivään jotain mielenkiintoista! Omenasta vaan ensin keskikohta pois sillä jännällä pyöreällä välineellä (en muista sen nimeä!!!), omena viipaleiksi ja maapähkinävoita väleihin. Sain viime viikolla T-barbequelta kotimaisia lisäaineettomia, sokerittomia ja gluteenittomia mausteita, kastikkeita ja siirappeja testiin ja tähän omenan päälle lorottelin tervasiirappia, joka osoittautui todella hyväksi valinnaksi. Aivan järjettömän hyvää! Teen näistä tuotteista vielä ihan erillisen postauksensa 🙂

Processed with VSCO with c1 preset

Mitäs te tykkäätte syödä flunssaisena kun oikein mikään ei maistu?

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.