Hae
Palasia Arjestani

Päänsärkyistä päivää.

Eilen se alko ja tänään se jatkuu. Kauhea päänsärky nimittäin. Joko oon tulossa kipeeks tai sit on noi hartiat taas uberjumissa. Veikkaan molempia. Selkä ja hartiat tosin hierottiin vasta, mut eipä se jumitus hieronnalla aina lähde. Pitäis mennä naksauttaja-sedälle. Siellä ne jumit lähtee 🙂 On kyllä muutenkin ollut tosi huono ja vetelä olo koko päivän. Nenä yrittää mennä tukkoon ja on semmonen semikipee olo muutenkin. Väsymys kyllä tekee mulla aina noi samat oireet, mut mielestäni oon viime aikoina nukkunut aika hyvin ja varsinkin viime yönä. Jätin Täydellisen naisetkin katsomatta, että voin mennä aikasemmin nukkumaan ja niin menikin. Viimestään kymmeneltä on jo tuhina kuulunut peiton alta. Isäntä valvoo aina vähän pidempään ja kun elukatkin mekastaa aina illasta niin oon alkanut aina nukkumaan mennessä laittaa korvatulpat korviin. Ei kuulu mekkala ja uni tulee alle minuutissa 😀

Eilen olin vähän kahen vaiheilla et lähenkö salille vai en. Päätin kuitenkin käydä vähän haistelemassa olotilaa ennen kuin luovutan täysin. Treenin ajaksi päänsärky hellittikin, mut palas sit takasin parin tunnin päästä. Omituista.. Aikamoisella tahdilla vetäsin kiertoharjottelutreenin olkapäille ja ojentajille. Treenin loppuun otin vielä 20 minsan intervallin kuntopyörällä ja pienet venyt jaloille.

1a. Sivuviparit kp
1b. Pystypunnerrus tangolla
1c. Viparit kulmassa
1d. Vipunosto eteen mutkatangolla

2a. Pushdown v-kahvalla taljassa
2b. Kapee penkki mutkatangolla
2c. Päänyli ranskalainen köydellä ristitaljassa

Siinäpä se kaikessa komeudessaan. Aikaa meni noin 35 minsaa tohon treeniin. Tein olkapäille nelkä kierrosta ja ojentajille kolme kierrosta. Ojentajat ainakin meni niin kipeiks ja pumppiin etten pystynyt nostamaan juomapulloa huulille. Piti juoda semmosessa omituisessa kumara asennossa 😀

Tälle päivälle sovin kävelylenkin alakerran naapurin kanssa kera koirien, mut voi olla et joudun sen perumaan, kun tää olo on mitä on… Nyyh. Oon taas alkanut katselemaan kaiken maailman ruokaohjelmia töllöstä ja eilen bongasin aika hyvän ohjeen. Täytyy testata se ennen kuin uskallan sen tänne laittaa, mut voin paljastaa sen verran et liittyy herneisiin 😀

Jaahas, jos kampeis peiton alle kera uuden Flexin..Siellä olis taas monta mielenkiintosta artikkelia suomennettavana.

Sen vielä sanon, et oon alkanut nyt kirjailemaan noita tunnisteita tonne tekstien alalaitaan ja laitan jossakin vaiheessa niistä sit listan blogiin. Niistä onkin sit helpompi löytää juttuja aihealueittain. Ei olis kuin reilut 200 tekstiä läpi käytävänä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *