Hae
Palasia Arjestani

Fanitusta ja hypetystä.

Moi, oon Jonna 28 wee ja mä fanitan 😀 Emma valaisi viime viikonloppuna blogissaan USA:ssa pidettävista Women´s Physique kisoista, joka kuta kuinkin vastaa Suomen klassikkia. Physiquessa ei tosin ole pituus/paino- rajoja, mutta käsittääkseni sekin on tarkoitettu ”vähän pienemmille” naisille. Mielenkiintoista olisi mysö physiquen puolelle saada samanlaiset rajat kuin Suomessa klassikissa on 🙂 Kuvien perusteella kovin massiiviset mammat ei kisoissa sijoittuneet korkeimmille palleille ja hyvä niin. Tuskin on tarkoituksena perustaa toista samanlaista kehonrakennussarjaa naisille…

Ensin alkuun muutamat vaparit. Ai, että mä rakastan vapareita! En kyl tykkää tuollaisesta yliampuvasta ilmeilystä kuin Jillian Revillellä oli.. muuten tosi kiva vapari 🙂

Jos ei näy niin video löytyy täältä.

Suurimman fanituksen kohteena on tuo ensimmäisenä esiintynyt Dana Linn Bailey, jonka videoita on tullut katseltua jokunen! Hänen nettisivuiltaan tilasin parit treenipaidatkin joku kuukausi sitten 🙂 Naisella on melkoisen makea fysiikka. Juuri sellainen johon itsekin tähtään. Voisiko siis olla parempaa motivaattoria!? DLB voitti Physiquen lyhyen sarjan sekä overallin. Ei mikään turha mamma siis 😉

Tässä muutamia kuvia lyhyen sarjan vertailuista.

Ja pitkää sarjaa… Kuka tietää mitkä näissä muuten on pituusrajat?? Tai siis miten ne menee senteissä?

Kuvat MD:ltä. Siellä lisää kuvia vertailuista sekä jokaisesta kilpailijasta erikseen 🙂

Omat jumpatkin on kulkeneet varsin mallikaasti, jospa sitä kasvais milli kerrallaan! Yritys on ainakin kova ja sen suuntaista palautettakin on tullut viime aikoina, et jotain olis tapahtunut, khuul.

Maanantaina paksuntavaa selekää  ja hauiksia salilla seuraavaan malliin.

1. Takaolkapäät taljassa käsi kerrallaan 3x
2. Mave 5*6-12*70-80kg
3. Alatalja 3*10-13*60kg
4. Kulmasoutu kp 3*9-12*26-28,6kg/käsi
5. Hk kp vinopenkillä 3x
6. Hk scott mutkatangolla 3x
7. Tuplahauis ristitaljassa 3x

Treenin päälle vielä 35 minsan intervallirykäisy crossarilla. Olen vihdoin oppinut treenaamaan takaolkapäitä! Ei se kauan vienytkään, mut sitkeällä harjottelulla näköjään saa tuloksia. Nyt vaan kasvattelemaan puolikkaat tennispallot nykyisten monttujen tilalle 😀

Eilen vuorossa etureidet. Enpä ole ihan äskettäiun yhtä hapokasta jalkasettiä tehnyt. Veti koivet ihan muussiks..

1. Etukyykky 5*5-12*55-62,5kg
2. Bulgarialainen smithissä 4*9-12*35-40kg
3. Hack korokkeelta 3*8-9*10-20kg
4. Reidenojennus 2*11-12*30-40kg

Etukyykky suju paremmin kuin hyvin, tuli mahtimegatuntuma ja fiilis 🙂 Bulgarialainenkin tuntui jo siellä missä pitääkin, kiitos vaan hyvistä neuvoista tytskät! Koipisetti viimeisteltiin hitailla ja kiduttavilla hackisarjoilla sekä parilla sarjalla kunnon pumppausta ojennuksia. Sit olinkin valmista kauraa himaan..

Se olis nyt sit meidän koto myyty ja virallisesti olemme kodittomia syyskuun alussa. Hyvä koto tämä on ollutkin ja uusi asukas saa tästä itselleen oikein mukavan asunnon. Tuolla jossain odottaa uusi ja isompi koto meitä. Millonkahan se tulee vastaan?

Loppuun vielä pari motivaatiobuustia videoiden muodossa, enjoy!

Tänään nautittu ehkä maailman parhaasta vapaapäivästä, siitä tulossa postaus 🙂

2 kommenttia

  1. Annemari kirjoitti:

    Jillian näytti nassusta kyllä melkoisesti mieheltä. Mutta nätisti liikkui kyllä ja ilmeetkin kohdallaan 🙂

  2. Johanna kirjoitti:

    Ah, Dana Linn on kyllä niin uskomaton motivaattori 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.