Hae
Palasia Arjestani

Karkkivärien keskellä

Käyn aika vähän nykyään missään blogitilaisuuksissa. Ei mua kohta enää varmaan kutsutakaan  kun en enää pääse mihinkään. Aika vaan on arkisin niin kortilla, että valitsen mieluummin treenaamisen ja lapsen kanssa olemisen kuin kaupungilla juoksemisen. Usein kaikki blogijutskat on ns.toimittaja-aikaan eli aamupäivällä ja silloinhan normipäiväduunarit on missäs muuallakaan kuin töissä! Sain kutsun taas Tammer-Tukun blogi-iltaan ja se oli viime vuonnakin niin hyvin järjestetty, että halusin päästä sinne tänäkin vuonna. Eikä muuten ollut pettymys! Tammer-Tukun outletmyymälä on Jumbossa Flamingon puolella ja meiltä ei ole sinne matka eikä mikään. Jätin siis tiistaina treenit välistä ja huristelin bussilla Vantaan puolelle.

Arto Rastas catering oli loihtinut vieraille aivan ihania ruokia ja tarjolla oli mm. piparjuurimoussea ja kukinanäkkäriä, muikkuja ja koivunmahlakreemiä, leipäjuustoa, lohta, salaattia ja jälkkäriksi lipstikkavanukasta, punaherukkahunajaa ja mehiläisen keräämää siitepölyä. Jälkkäri oli mielettömän hyvää!

Vitsi mitä karkkivärejä oli kevään ja kesän mallisto täynnä! Itse kun tykkään paljon väreistä niin jumituin ihastelemaan ja hiplaamaan tavaroita pitkäksi aikaa. Että mä tykkäisin noista ovimatoista, tyynyistä ja amppeleista! Päästiin testaamaan myös maailman pienintä hiilihapotuslaitetta ja sain sellaisen kotiinkin testattavaksi. Kirjoitan siitä myöhemmin lisää! Aika hauska muuten, että haaveilen aina vaaleasta, seesteisestä ja harmonisesta sisustuksesta, mutta päädyn aina hankkimaan värejä. Ehkä luontoaan vastaan on turha taistella?

Tiedätte, että mulla on nyt kukkaronnyörit tiukasti kiinni solmittuna ja sellaisena ne pysyykin hetken aikaa. Sain Tammer-Tukulle aika hyvän alennuslipukkeen ja onneksi sitä ei tarvitse ihan heti vielä käyttää! Kunhan taloustilanne tästä hieman hellittää niin käyn satavarmasti jotain keväistä hankkimassa kotiin 🙂 Ainakin uusia tyynyjä!

Leppoisaa lauantaita hei! Me jatketaan täällä koko päivän jatkunutta projektia. Muutettiin meidän sänky olkkariin ja tyttö sai samalla ikioman huoneen. Pikkusen on ollut hommaa!

 

7 kommenttia

  1. Kepekeppuli kirjoitti:

    Mieki haluan maailman pienimmän hapotuslaithen.?

  2. Kepekeppuli kirjoitti:

    Mieki haluan maailman pienimmän hiilihapotuslaithen.?

  3. Taru/stuffabout.fitfashion.fi kirjoitti:

    Sisustuskuume paheni just. 😀

  4. Outi Karita kirjoitti:

    Tää postaus ei tosiaan helpottanut sisustuskuumetta ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *