Hae
Palasia Arjestani
Kaupallinen yhteistyö

Meidän perheen ruokalista eli mitä meillä usein syödään

Kaupallinen yhteistyö: Fiksuruoka
*Sisältää mainoslinkkejä

meidän perheen ruokalista

Heips, tällä kertaa ruokajuttuja luvassa eli käsitellään meidän perheen ruokalista! Ruokalistan teko on ollut mulle jo kauan melkoinen akilleen kantapää. Olen jo pitkän aikaa yrittänyt saada ruokalistan teosta rutiinin ja nyt vihdoin ja viimein työ alkaa kantamaan hedelmää. Eihän siinä muuta olisi kuin ottaisi kynän käteen aina viikonloppuna, tarkastaisi kaappien ja pakastimen sisällön ja alkaisi rustaamaan ruokia ylös. Olen pikkuhiljaa kasannut kännykän muistiin listan meidän suosikkiruuista ja tiukan paikan tullen pystyn hakemaan sieltä inspiraatiota ja vinkkejä tulevaan viikkoon. Tämä on auttanut hommassa aika paljon!

Teen säännöllisesti tilauksen Fiksuruoalle ja tilaan sieltä kodin perustarvikkeita, joita tarvitaan säännöllisesti, kuten hygieniatuotteita, välipalatarvikkeita ja viikottain käytettäviä asioita, kuten ketsuppia, tomaattimurskaa, riisikakkuja, kookosmaitoa jne. Tykkään pitää perustarvikkeita kaapissa säilössä, jotta ruokatarvikkeita on aina saatavilla jos vaikka ei jaksa lähteä kauppaan. Tai pääse kauppaan, kuten pari viikko sitten, kun olin koronakaranteenissa. Jännästi mies aina unohti tuoda puolet mitä pyysin ja sitten piti vain taikoa jotain kaappien antimista. Eräänlainen kokemus sekin!

Miten teen ruokalistan?

Kun kaapeissa on riittävästi perustarvikkeita, on myös helpompaa tehdä ruokalista. Joskus haluan testailla ihan uusia reseptejä ja joskus teen ruokalistan täysin kotona jo olemassa olevien tarvikkeiden mukaan ja käyn ostamassa kaupasta vain muut tarvittavat asiat, kuten hedelmät, jogurtit ym. Kun jaksaa käyttää mielikuvitusta, voi selvitä todella vähillä kauppareissuilla! Tämän totesin koronakaranteenin aikana ja silloin me syötiin itse asiassa todella hyvin, vaikka joka päivä tuntui ettei kaapeissa ole _yhtään mitään_! Alla video, jossa esiteltynä meidän perheen ruokalista eli meidän tämän hetken lemppariruoat. Toivottavasti saatte siitä inspiraatiota ja vinkkejä omaan ruokapolitiikkaanne 🙂

Ps. Kannattaa käydä katsomassa säännöllisesti Fiksuruoan tarjonta ja hankkia paljon käytettävät ruokatarvikkeet sieltä! Tuotteet ovat siellä edullisia ja samalla osallistutte ruokahävikin vähentämiseen 🙂 Mikäs sen mukavempaa. Ensimmäistä kertaa tilausta tekevät voivat klikata tästä linkistä, jolloin saatte 5e alennuksen ekasta tilauksesta!

Mikä on teidän perheen lempiruoka tällä hetkellä?

Edellinen postaus: Pääsykokeet menivät penkin alle

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Kaupallinen yhteistyö: Fiksuruoka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *