Hae
Palasia Arjestani

Viikon 43 ruokapäiväkirja – viiniä ja mäkkäriä

VIIKON 43 RUOKAPÄIVÄKIRJA

Viikon 43 ruokapäiväkirja on mielestäni monipuolisempi kuin aiemmat dieetin aikaiset ruokapäiväkirjat. Syynä lienee kyllästyminen samoihin ruokiin. Tiesin näin käyvän ennen pitkää ja se on ihan okei. Kukapa nyt jaksaisi montaa viikkoa samaa sapuskaa syödä päivästä toiseen? Niinpä. Olen halunnut tästä projektista huolimatta pitää ruokailut suht rentoina ja ainakin vielä olen voinut viikonloppuisin herkutella. Alkuun tarkoituksena oli pitää lauantaisin yksi herkkuateria, mutta kieltämättä homma on lipsahtanut siihen että syön koko päivän ihan eri tavalla kuin arkisin. En niinkään mässäile, mutta en ainakaan syö ruokaohjelman mukaisesti. Sunnuntaisin käydään anoppilassa syömässä ja siellä syön juuri sitä mitä on tarjolla. Neljään viikkoon kiloja on lähtenyt kaksi eli tahti on varsin hyvä. Jossain vaiheessahan se hidastuu ja sitten mietitään hommaa uudestaan. Tällä hetkellä näin on kuitenkin todella hyvä 🙂

Viikon 43 ruokapäiväkirja, olkaapa hyvät!

MAAANANTAI

VIIKON 43 RUOKAPÄIVÄKIRJATöissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia ja paljon vihreää: pinaattia, lehtikaalta ja salaattia + teetä kookosäöjyllä

11.00 puuroa mansikoilla ja manteleilla

14.30 hera ja banaani

16-17.30 tabata-treeni salilla

18.45 riisiä, porsaan filepihvi, oliiviöljyssä paistettua sipulia ja vihanneksia

21.15 riisikakkuja, kalkkunaleikettä, salaattia ja kurkkua

TIISTAI

VIIKON 43 RUOKAPÄIVÄKIRJA

Töissä 7.30-15

5.20 paistettuja munia, salaattia, lehtikaalia, kurkkua ja teetä kookosöljyllä

11.00 puuroa mansikoilla, mustaviinimarjoilla ja maapähkinävoilla

14.00 hera ja banaani

15.45-17.45 salilla työntävät lihasryhmät

treenin aikana malto 20g + karkinmakuinen EAA ja treenin jälkeen palkkari, jossa suklaa-maapähkinävoiheraa ja kreatiinia

19.00 riisiä, seitä, vihanneksia ja oliiviöljyä

21.15 kalkkunaleikettä, riisikakkuja ja vihanneksia

KESKIVIIKKO

VIIKON 43 RUOKAPÄIVÄKIRJATöissä 10-18

7.00 paistettuja munia, vihanneksia ja teetä kookosöljyllä

12.00 puuroa mustaviinimarjoilla ja saksanpähkinöillä, pieni pala työpaikan brunssille tekemääni amerikkalaista porkkanakakkua

16.00 hera ja banaani

19.00 lohta, bataattia ja vihannestikkuja

21.15 vihanneksia ja kalkkunaleikettä

TORSTAI

VIIKON 43 RUOKAPÄIVÄKIRJATöissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia, tomaattia, kurkkua, paprikaa ja teetä kookosöljyllä

11.00 puuroa mustaviinimarjoilla, tyrnijauheella ja maapähknävoilla

14.30 hera ja banaani

16-18 salilla vetävät lihasryhmät

Treenin aikana malto + bcaa ja jälkeen hera + kreatiini

19.00 spagettia, jauhelihaa tomaattikastikkeessa ja parsakaalia

21.15 pari hapankorppua kalkkunaleikkeellä ja vihanneksilla

PERJANTAI

VIIKON 43 RUOKAPÄIVÄKIRJAKotipäivä, koska päiväkoti kiinni koulutuspäivän vuoksi

9.00 lehtikaalimunakas, vihanneksia ja teetä kookosöljyllä

kampaajalla tytön kanssa

13.00 puuroa mansikoilla ja maapähkinävoilla, pari shottia tyrnimehua

15.30 banaani ja hera

Blog awardsien etkoilla Minnan ja Even luona pari lasia viiniä

Awardseissa lautasellinen herkkuja, pari siideriä ja pari lasia viiniä

LAUANTAI

VIIKON 43 RUOKAPÄIVÄKIRJA9.30 puuroa mustaviinimarjoilla ja maapähkinävoilla, kalkkunaleikettä ja teetä kookosöljyllä

12.30 ruisleipää paahdettuna juustolla, kalkkunaleikkeellä ja kurkulla

siivousta ja leipomista päivän aikana noin 4h

15.30 banaani ja yksi kummitus-kuppikakku

19.00 mäkkäristä double bic mac -ateria ja yksi kummitus-kuppikakku

pari namia illan aikana töllöä katsellessa

SUNNUNTAI

VIIKON 43 RUOKAPÄIVÄKIRJA9.45 paistettuja munia ja vihanneksia, teetä kookosöljyllä

13.30 lihakeittoa anoppilassa

14.30 jälkiruuaksi pannaria mansikkahillolla

16.30 banaani ennen salille lähtöä

17.30-19.15 salilla vetävät lihasryhmät

Treenin aikana malto + EAA ja jälkeen palkkari

20.30 spagettia, jauhelihakastiketta ja vihanneksia

No niin, semmottiis tällä kertaa. Perjantai meni tosiaan vähän rötväämiseksi vaikka tarkoitus oli olla ihan vesilinjalla. Näistä ruokavalioasioista en ota mitään paniikkia, joten mitkään viininmaistelut ei mun hommaa kaada. Varsinkaan kun olin kotona jo yhdentoista maissa illalla. Kivaa oli ja se on pääasia! Seuraavana päivänä heräsin ihan virkeänä ja päivä sujui täysin normaalisti. Kivaa oli leipoa tytön kanssa halloweeniksi ja tekisi kovasti mieli leipoa jotain tänäkin viikonloppuna. En vain keksi mitä. Yksi resepti mulla oli jo, mutta onnistuin hävittämään jonnekin lehden, jossa resepti oli. Ja sitä ei löydy netistä. Toisaalta, mulla olisi kaapissa myös Foodinin raakakakkupaketti odottamassa ja senkin voisi testata…

Miltäs viikon 43 ruokapäiväkirja näyttää?

 

 

 

6 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  Kiitos taas perjantain kohokohdasta. Kyllä helposti kyllästyy samoihin ruokiin tai lisukkeisiin, vaihtelu virkistää ja kai se kehokin kertoo? Hyvä painonpudotustahti juuri sopiva. Näitä on niin kiva lukea ja varsinkin kun olet hyvillä fiiliksillä ja mennyt hyvin. Tosi hyvin pääsit treenaamaan, tosin kehonhuolto jäi? Onko muuten vaikuttanut uneen tämä dietti? Samaa mieltä näyttää paremmalta. Kasvisten osuutta olet kasvattanut runsaasti jo maanantaina näkyy muutos hienoa! pe ja la vähän niukemmin, tuskin awardseissa salaatteja oli? pe oli suorastaan kasvispäivä kiva että sellainenkin oli. Kalaa oli 2x hienoa. mikä ihmeen karkinmakuinen EAA ja palkkari, jossa suklaa-maapähkinävoiheraa; en koskaan kuullut. Onko hyvää? Anoppilan ruoat olivat ihania perusruokia, niin kai se ”mummolassa” on kunnon kotiruokaa. Kokeilin muuten teetä kookosmannalla(ostin vihdoin kun sitä on niin hehkutettu!)ja on muuten supehyvää kiitos vinkistä. Toimii se mannallakin. Leivoin ensimmäiset piparit jo ja tein muumitalon(kauhea työ!) Leivotteko te?

  • Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

   Mä teen aika usein kehonhuollot heti treenin perään. Liikkuvuutta alkuun ja loppuun ja venyttelyt ja rullaukset vielä loppuun. MUTTA. Pitäisi tehdä enemmän välipäivinä kotonakin ja se on nyt jäänyt täysin. Aina on muka jotain tärkeämpää tekemistä. Tähän asiaan täytyy kyllä saada muutos! Uneen dieetti ei ole vaikuttanut millään tavalla. Nukun edelleen todella sikeästi joka yö 🙂

   EAA sisältää välttämättömiä aminohappoja ja käytän sitä aina treenien yhteydessä, huippu tuote! Palkkarin teen aina siihen protskuun mitä sattuu kaapissa olemaan. Viime viikolla oli vielä tuote superhyvää suklaa-maapähkinävoin makuista, mutta ei ole enää 🙁

   Vielä ei ole pipareita tehty, mutta tehdään kyllä!

 2. Mammanen kirjoitti:

  Näyttipä hyvältä viikko. Ja kyllä sitä pitää välillä vähän repsahtaakin jos on juhlimassa 🙂

 3. Essi kirjoitti:

  Ihanan monipuolista ruokaa. ? Sitä mietin, että miksei sun aamupala sisällä työpäivinä hiilareita? Lounaalla on mukavasti puuroa, mutta aamupalan ja lounaan välillä on yli viiden ja puolen tunnin tauko ja työssäsi sun pitäisi jaksaa myös ajatella.

  • Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

   Mulle sopii todella hyvin tällainen systeemi etten syö aamulla ollenkaan hiilareita! Olen aamupäivän töissä kuin höyryveturi. Energiaa riittää ja ajatus kulkee kirkkaasti. Nälkä iskee vasta yhdentoista maissa. Aikaisemmin kun söin hiilareita aamupalalla, olin nuupahtanut ja nälkäinen. Oli pakko mennä välipalalle viimeistään yhdeksältä. Mutta tämäkin juttu on vähän että toiselle sopii ja toiselle ei 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *