Hae
Palasia Arjestani

Tämä on sitä elämää

tämä on sitä elämää

”Tämä on sitä elämää” totesi meidän 9vee, kun oli viikon sisällä päässyt Superparkiin, Flamingoon uimaan ja äidin kanssa kahville Espresso houseen. Hienoa, että jo tuon ikäinen osaa nauttia arjen pienistä iloista! Sanoinkin hänelle, että nauti nyt kun voit, sillä tällaiseen luksukseen ei todellakaan ole aina varaa. Meillä oli vuoden sisäinen varausmaksu sisällä Superparkissa ja koska synttärit on jo tälle vuodelle juhlittu, kysäisin voisiko varausmaksun vaihtaa rannekkeeseen ja onnistuihan se. Tyttö kävi kaverinsa kanssa rilluttelemassa Sp:ssa ja vastavuoroisesti kaverin isä vei tytöt Flamingoon uiskentelemaan alkuviikosta.

Olen itse huomannut, että ne pienet arjen erikoishetket tekevät viikostakin normaalia paremman. Ei tarvitse olla kovinkaan kummoinen muutos normaaleihin arkirutiineihin, kun viikko tuntuu jo kymmenen kertaa mukavemmalta. Toki parasta olisi, jos arki tuntuisi aina ihanalta, mutta ainakaan omalla kohdalla se ei vaan mene niin. Välillä maistuu puulle ja välillä kermakaramellille. Loppujen lopuksi asia on vain ja ainoastaan itsestä kiinni. Jokaisen täytyy miettiä omalla kohdallaan minkälaiset asiat tekevät arjesta parempaa. Minulle riittää, kun saan välillä omaa aikaa tehdä ihan omia juttujani ilman kiirettä. Syömässä tai kahvilla käyminen tuntuu jo superluksukselta!

tämä on sitä elämää

Lähdettiin eilen tytön kanssa työpäivän jälkeen käymään Jumbossa, sillä hän halusi käydä yhdessä liikkeessä katsomassa Pop fidgettejä, jotka ovat joku tämän hetken hullutus. Itse päätin yhdistää samaan reissuun pikku reissun Clasulle sekä Prismaan, sillä tarvistin vähän välineitä kasvieni hoitoon ja ruukuttamiseen. Voisin siitä kirjoittaa oikeastaan kokonaan uuden postauksen, sillä homma on menossa niin sanotusti vakavaksi 😀 Kun kaikki ostokset oli hoidettu pois alta, mentiin kahville Espresso Houseen Jumbon puolelle. Tyttö on jo tovin kinunnut kahville pääsyä sinne ja päätin toteuttaa hänen  haaveensa samalla reissulla. Itsehän en normikahvia juo, mutta tyttö on siitä innostui mökillä lomaillessa kovin! Kotona hänelle ei kahvia keitellä, sillä mielestäni se ei ole vielä tuon ikäisen juttu ollenkaan. Tällaiset satunnaiset kahvilassa käynnit ovat kuitenkin ihan ok 🙂

Voi sitä pienen ihmisen iloa, kun eteen kannettiin isot lasilliset makukahvia, uunissa paahdetut täytetyt focacciat sekä yhteiseksi yksi suklaamuffinssi. Oikeasti meille olisi riittänyt yksi focaccia ja suklaamuffinssi puoliksi. Mietin hiljaa mielessäni herkullista jääcapuccinoa maistellessani, että todellakin tämä on sitä elämää. Alunperin suunnitelmissa oli jalkatreeni, mutta oli kiva huomata etten enää ole kovinkaan niuho treenien kanssa. Voin vaihtaa lennossa suunnitelmaa ilman sen kummempaa miettimistä, nauttia elämästä ja ennen kaikkea nauttia oman tyttäreni kiireettömästä seurasta. Aika ja vuodet ovat lentäneet kuin siivillä ja tytöstä on kuoriutunut mitä ihanin yksilö, jonka seurasta nautin suunnattoman paljon. Hänen kanssaan voi keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä, hassutella ja hullutella ja heittää hyvä läppää. Huumortintajua ja mieletön sanavalmius tuosta likasta nimittäin löytyy! Keneenkähän lie tullut, who knows 😀

Minkälaiset asiat tai hetket teidän arjessa saa tylsänkin viikon tuntumaan luksukselta? 

Edellinen postaus: Kuun lopussa iskee ostohimo!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

2 kommenttia

  1. Katariina kirjoitti:

    Mä kävin viime viikolla kampaajalla ja se tekee iloiseksi edelleen, en nimittäin todellakaan käy kampaajalla usein. Ehkä kerran vuodessa kun on jo pakko leikata kuivat latvat pois ? nautin myös kahvilla käymisestä välillä ja sitä odotan että pääsisi käymään leffassa. Siihenkään ei ole näin opiskelijana usein varaa, mutta välillä kyllä. ?

    • Jonna kirjoitti:

      Minä haaveilen myös kampaajalle pääsystä! Jospa ensi viikolla tai viimeistään kuun lopussa taas pääsis. Varmasti vuosi on minullakin edellisestä käynnistä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *