Hae
Palasia Arjestani

Peruspuurtamista


Eipä tapahtunut mitään tänää kummallista mitä treeniin tulee. Aika lailla samat painot ja toistot tais mennä kuin viimekskis. Niinku tossa jokin aika sitten mainitsin niin nyt ollaan vissiin semmosissa treenipainoissa, et ne nousee enää toooosi hitaasti. No, parempi hitaasti kuin ei ollenkaan 😀 Jospa mä saisin vaik uudet treeniohjelmat valkulta ni tulis vähän eloa taas tähän hommaan. Tykkään kyl tästäkin ohjelmasta tosi paljon, mut jotain vaihtelua välillä kaipais. Vaik joku pumppikierto tai semmottiis olis ihan jees.. Katellaan nyt mitä se valkku taas keksii 😉 Mielenkiinnolla kyl ootan! Näky Bull olevan tänään Huumassa, aivan sairaan hauska jakso oli. Heikki ja Lore kävi bodaamassa viikon ja vetivät sit vapaaohjelmat suorassa lähetyksessä! Pikkusen repeilin 😀 Kiva, et tääkin laji saa vähän näkyvyyttä televisiossa.

Tääl on tänään kuu mollotellu aika kivasti. Vissiin iski sit jokin kuuhulluus tänään ja siivosin koko kämpän ja kokosin vielä yhen Ikean lampunkin. Siitä kuvamatskua alhaalla, salilta en sit mitään kuvia ottanutkaan.

Mä en hirveesti noita mittailuhommia harrastele, mut tänään sit innostuin jopa ottamaan itestäni jotain mittoja ja kait mä ne tännekin ilkeen sit julkistaa.. Vois vaikka useemminkin ottaa ton mittanauhan käsiin, siitä kait sitä kehitystäkin pystyis aika hyvin seuraamaan. No joo, seuraavanlaisia lukemia sain aikasiks:
*Hauikset: O 36cm V 35,5cm Joskus ollu isompikin ero noissa käsissä!
*Vyötärö 74 cm Kattelin jotain vanhoja mittoja ja sillon oli ollut melkein 80 centtii, ou mai gaad mä oon ollunna paksu! Kisoissa vyötärö oli jotain 62cm ja siitä olis vielä pari senttii saanu ihan heittämällä poies.
* Rinnanympärys jännitettynä 103,5 cm. Tääkin on vissiin kasvanu aika paljon..
* Reidet, molemmat 60 cm
* Pohkeet, molemmat 38 cm Kunnon nirunarut
Läskit kun otettais veke ni eipä jäis mihkään kovin isoja lukua. Tai ei noi nytkään ole kovin isoja. Olis aika siistii jos kisakireenä olis hauberi 40cm 😀 Joutuu vissiin jonkun vuoden reenaamaan ennen kuin se tavote tulee täyteen..

Salilla siis rintaa, hauista ja ojentajien pumppi. Uskaltauduin ton ojentajapumpinkin ottamaan, vaik eilen reenailin niitä. Ei ne kuiteskaa kipeiks menny ni ihan sama oli veivata niitäkin.. Jospa ne vaikka säikähtäis ja kasvais! Härre guud sentään, ei kait ne nyt semmosta..

1. Penkki
6*60kg Jeps, sama kuin viimeks.. örgh..
2*8*52,5kg
Viimesessä sarjassa sain taas melkoisen ahaa elämyksen penkin suhteen. Saan paljon enemmän voimaa ja tuntumaa liikkeeseen, kun en punnerra tankoa suoraan ylös vaan vähän yläviistoon päätä kohti, you know? En tiiä meneeks se oikeaoppisesti niin, mut siltä musta tuntu. Siks kait sain tolla vikallakin väännettyä kasin. Joku viisaampi vois vissiin valistaa, et onko tossa mun pohdinnassa mitään perää.. Sami??

2. Peckdeck
11*40kg
10*35kg
12*30kg
Kunnon venytyksellä ja supistuksella jokainen toisto.

3. Vinopenkki powersmith
7*45kg Viddu, tää on ihan paska liike. Ainakin tässä vaiheessa tuntu siltä.. 😀
9*40kg
9*37,5kg
Kahteen vikaan sarjaan sain korjattua asennon paljon paremmaks, joten liikekin alko tuntua paremmalta.

4. Hauiskääntö istuen kp
6*16kg Samat toistot kuin viimeks..
7*13,5kg Tää sit isommilla ku viimeks. Jotain muutosta siis.

5. Hauiskääntö scott mutkatangolla
8, 6*32,5kg

6. Hk scottkoneessa
8, 6*17,5kg

7. Hammer eteen kp
10, 8*13,5kg Tässä taas isommat painot ku viimeks.

8. Pushdown köydellä
18*25kg
14*20kg
15*15kg
Palautukset 30 sekkaa.

9. Päänyli ranskalainen köydellä
15*20kg
18, 14*15kg
Tässä samat palautukset.

Ihan jees treeni. Ei mikään huippu muttei ihan paskakaan. Hyvä tuntuma ja silleen 😀 Huomenna sit lepiä. Ai niin, kävinhän mä eilen illalla vielä 45 minsan lenkin koiran kanssa. Taisin muuten löytää mun vaparibiisin 😉 Varmaan kerkee mieli vielä muuttua moneen kertaan, mut toi tuntuis nyt niiiiin munlaiselta! Ei se varmaan väärin olis alkaa pikku hiljaa vaikka hahmottelemaan vaparia. Siihen kun tuskin voi uhrata liian paljon aikaa, samoin pitäis niitä posejakin harjotella. Kyl mä omasta mielestäni jo jotkut osaan suht hyvin, mut esim tuplat takaa on aika vaikee noiden lapojen takia. Kyl se siitä, harjottelua vaan..

Niin joo, tossa alla operaatio perkeleen Ikean lamppu..

Mama´s little helpers..

Eiks tää pussi oo niinku ekologisesti nuolemalla hävitettävä?

Tappia reikään vaan niin hyvä(olo) tulee.. 😀

Siis eksä muija tajuu? Toi ruuvi tohon reikään. Ja toi piuha mulle..

Kaiken itkun ja hammastenkiristelyn tuotos.. jepjep..

4 kommenttia

 1. hemppa kirjoitti:

  Hei!kiva lukea sun treenejä :), minusta jossakin lukee juuri tuosta penkistä ettei suoraan ylös vaan yläviistoon..hankala selittää =Dhyviä treenejä sulle! -henna

 2. nuheila kirjoitti:

  Hyvä että sulla oli noi apulaiset auttamassa lammpun kokoamisessa;)

 3. Anna kirjoitti:

  Heheh! Mikä siinä oikein onkaan, että kissat nuolee muovipusseja ja teippejä! Meillä on monet jäävuorisalaatit esimaistettu näin, kun on kauppakassia purettu pöydälle ”apulaisen” tarkkaillessa intensiivisesti vieressä. 😀

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Hemppa: en mä vaan oo missään tommoseen ohjeeseen törmänny eikä kukaan oo mulle moista koskaan kertonu, vaik on noita pidemmän linjan penkkaajiakin välillä ollu opettamassa.. mokomat.. kaikki tarttee oppia kantapään kautta :DNuheila: juu, tuskin olis muuten koko hökötys kasassa! Vähän vaan hankaloitti hommaa, kun kisu kuljetti ruuveja ympäri kämppää. Yritä siinä sit yhdellä kädellä pitää osia yhdessä ja toisella etsiä ruuveja ;)Anna: mä en ymmärrä kans tota kummalista mieltymystä muovipusseihin. Etenkin hedelmäpussit on meillä suurta herkkua! Ei mun aikasemmat kisut vaan ole välittäneet niistä.. Toi onkin vähän omanlaisensa tapaus! Ja ensimmäisenä meillä on kissan ja koiran päät siel kauppakassissa tarkistamassa, et mitäs ne nyt tällä kertaa meille toivat..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.