Hae
Palasia Arjestani

Jalkasessiot

Dodii, nyt on taas tämän viikon ”pahin” osuus ohi eli jalkareenit tehty alta pois. Meinas kyllä jäädä keskiviikkona etureidet tekemättä. Olin vähän turhan väsy työhommista ja aikasista herätyksistä. Köpsähin sit töiden jälkeen vähäks aikaa soffalle köllälleen. Ei olis pitäny. Vetäs nimittäin tytön niin sikeään uneen etten meinannut herätä millään. Olin niin hirveessä horroksessa, että alkoi paleltamaankin pitkähihasesta paidasta ja peitosta huolimatta. Onneks isäntä sai kiskottua mut ylös, vaikka taisinkin alkuun laittaa aika kovasti hanttiin 😀

Ai niin, ettei jää mainitsematta. Kävin tekemässä tiistaina 27 minsan intervallin salilla. *kerjää kehuja ja päähän taputuksia* Sain siis vihdoin ja viimein itseäni niskasta kiinni noiden intervallien suhteen. Nyt oliskin tarkoituksena tehdä kaksi intervallia/vko ja lisäksi 1-2 muuta aerobista. Katotaan kuin muijan käy.

Keskiviikkona salille mennessä olin aivan varma ettei treenistä tule mitään. Reidenojennusten lämmittelytkin 20 kilolla tuntu äärimmäisen raskailta. Mut kyllä se siitä, niin kuin aina.. Loppujen lopuks sain melekosen hyvän etureisisetin väännettyä! Sain jopa isännältäkin kehut 😀

Alkuun reilut 5 minsaa matolla käpöttelyä silmät puoliummessa. Raskas oli askel.. Toistot tällä kertaa 15-20 ja palautukset 60 sekkaa. Joissakin sarjoissa tosin veny vähän palautukset, kun piti Iso Kootakin avittaa sarjoissa.

1.Reidenojennus
17*40kg
16*35kg
20, 17*30kg

2. Hack kapeella

17*45kg

16*35kg
16*25kg
17*15kg
Ei passannu paljon luovuttaa kesken, kun toinen karjuu korvan vieressä 😀 Rimppakintuille kunnolla runtua!

Ja jalat aivan muussina. Rautakanki sujahti taas näistä sarjoista kevyesti pyllyn puolelle eli tänään on ollut kävelypuoli aika kankeeta.

3. Prässi

17*120kg Hitaat negat ja räjähtävästi ylös

20*100kg ensimmäiset 10 toistoa 5 sekunnin negalla ja sit räjähtävästi ylös. Toiset 10 toistoa räjähtävästi pumpaten.
30*100kg Koko setti räjähtävästi pumpaten pää punasena ja kauheella ähinällä.
17*100kg Ekat 5 toistoa räjähtävästi pumpaten, sitten 5 toistoa toooosi hitaasti ja loput 7 toistoa taas räjähtävästi pumpaten.
Uuh, ei paljon kävelemään kyenny tän setin jälkeen..

4. Pohkeet seisten
46, 25, 23, 20, 17*BW

Hiki tuli ja sydän meinas pysähtyä! Vähän meinas polvet särkeä viime yönä eli toi hacki sen tekee. Ei tykkää polvet hyvää vaikken nykyään sitä ihan pohjaan asti laskekaan. Ens viikolla pitäis taas tehdä lyhkäsempiä sarjoja, joten taidan kammeta itseni smithtangon alle.. Ikinä ei oo hyvä. Jos ei säre alaselkää niin sitten vihloo polvet. Nooo, samapa tuo kunhan reidet kasvaa 😉

Reenin pälle 10 minsaa sykkelöintiä ja kevyet venyttely koko kropalle.

Eilen torstaina olikin sit vuorossa takajalat, pohkeet ja vähän vattoja. Toistot takajaloille 6-10. Oli taas toi isäntä mukana reenissä tsemppaamassa ja varmistamassa, että Jonna vääntää loppuun asti 😀 Eipä sitä ilman varmistajaa mihinkään äärimmäiseen failureen pysty tekemäänkään ellei halua jättää ittensä kaksinkerroin tangon alle..

Alkuun jokunen minsa crossaria ja pumppailua erinäisissä takajalkakoneissa.

1a. Takareidet maaten

8, 6*45kg

8, 6*40kg

1b. Prässi takareisille

9, 8, 8. 6*270kg En kyllä ymmärrä miten toi kolmaskin sarja oli kasi, kun edellinen todellakin meni loppuun saakka. Tais jäädä puoleen väliin kelkka siinä sarjassa:D Seuraavan kerran kokeilen tehdä tätä liikettä pienellä pysäytyksellä josko sillä saisin entistäkin paremman tuntuman. Pitää aina vähän kikkailla..

2a. Takajalat istuen

8, 7*40kg
8*35kg

En päässy smithiin tekemään haarakyykkyä niin piti vähän soveltaa..

2b. Suorinjaloin mave kp

12, 11, 9*33,5kg Wohoo! Mun säälittävät takareiden reppanat otti ihan kunnolla hittiä tästä liikkeestä. Takareisiin tarttis kyl saada aika roimasti koko lisää. Eivät vaan tunnu kasvavan..

3a. Pohkeet seisten smith

7*105kg

8, 7*100kg

3b. Pohkeet istuen

11, 10, 9*20kg

4. Vattat taljassa köydellä

12, 10, 8*70kg

5. Vattat aalotopenkillä

16, 13*BW jalat ysikympin kulmassa

15*BW ja tää ihan normisti.
Yhtä turhuutta koko vatsojen treenaaminen 😀

Ruokailut on ollu viime päivinä melko jauheliha painotteisia. Mutkun se on niin hyvvee. Tiistaina tehtiin puhalillejä, keskiviikona ja torstaina syötiinkin sit jauhelihakastiketta. Isäntä tosin ahmi siitä kastikkeesta eilen suurimman osan niin mä jouduin ottaamaan kylkeen vähän kanaa. Eilen söin myös yhden extraleivän, koska kroppa on jo pari päivää huutanut lisää hiilaria. Lauantaina sit tankataa vähän enemmän. Nyt vaan huijasin vähän kroppaa 😉 Tai itteeni…

Jälkkäriks eilen wannabepoudarin roheiinipitoista herkkua. Bongasin tän Hy-Pron uuden (?) blueberry yoghurt patukan meijän salilta. Puolita patukka ja syötä isännälle/kissalle/koiralle/naapurille. Ei tuu niin paljon kaloreita 😀 Oli muuten hyvvee, mut ei vedä vertoja saman sarjan nut crunchille. Salilta hintaan 3,5€.

Arvot/patukka
kaloreita 367 kcal
protskua 30g
hiiluja 43g
rasvoo 11g

Hirveesti tekis mieli leipoo viikonloppuna. Jos kevyesti tankkailis vaikka.. En mä mitään makeaa rasvapommia kyllä ala tekemään. Joku leipäsysteemi tai sämpylät kiinnostais. Oon kuola poskella selaillu viimeset kaks päivää kaiken maailman ruokablogeja ja yrittäny päättää et mitähän sitä tekis. Isäntä haluais ihan perus sämppäreitä, mut mä taas haluaisin kokeilla jotain uutta reseptiä. Aika vahvoina vaihtoehtoina ovat tämä ja tämä. Jos jollakin on jotain hyviä ohjeita varastossa niin eikun tulemaan! Jos oon oikein ahkera niin väsään vielä jonkun makean setin isännälle.. Jatkan siis kuola poskella ohjeiden selaamista.

Tänään kävin salilla rimpuilemassa salilla olkapäät ja kädet, mut niistä päivityksiä huomenna! Salilla tuli höpötelytä Mr M:n kanssa, joka näytti mulle pari ittestään ottamaansa kuvaa. Herra reenailee normaalisti aina huppari päällä ja voi kiesus mitä selkää se siellä alla piilottelee! Meinas silmät pudota päästä. Niin ja tyypit juoruilee mun blogista tuolla kylillä 😀 On ne miehet melekosia.

Pahoittelen viime aikojen puuttellista kuvasaldoa. En oo vaan muistanu kaivaa kameraa laukusta. Saanhan anteeksi, saanhan? Lupaan ryhdistäytyä 😀

Tässäpä teille vähän arkipäivän filosofiaa mietittäväksi.

Miksei kissanruoka ole hiiren makuista? Jos liimaa voileivän kissan selkään ja tiputtaa sen kolmannesta kerroksesta, putoaako kissa jaloilleen vai voileipä voipuoli alaspäin? Miksi kaukosäädintä painetaan kovempaa kun patterit ovat loppumassa?

Kuka osaa vastata?

”Ulkomaille mennään niin, että kaupan kohdalla käännytään vasemmalle ja sitten ajetaan suoraan vähän matkaa ja sitten oikealle. Silloin ollaan ulkomailla, mutta vaarana on että joutuu Norjaan.
Oscar 8v.”

Että näin 😀

7 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Ei uus, eikä häävi ;DKyllä se suklaata pitää olla!Viikonloppuja!!!!

 2. Nes kirjoitti:

  Mistä sen tietää ettei kissanruoka ole hiirenmakuista? Kuka sen on maistanut? ;D

 3. Riinu kirjoitti:

  Tosta… http://www.hellapoliisi.fi/reseptit/reseptit/hyydytetyt-kakut/valkosuklaa-daimkakku.phpjotain MAKIAA, ihan sairaan suussasulavaa ja HYVÄÄÄÄÄ *kuola*Vinkkinä viel et älä laita ollenkaan sokeria, nanna pitää huolen makeudesta 😉 Ja toihan on ihan selkee potarin herkku ku siin on rahkaa =D Ja kyllä se sullekkin herkkuperse maistuu kuitenkin, kirjottelet vaan plokiin sädekehä pään ympärillä, en minä vaan isäntä ;D

 4. "Mr.M" kirjoitti:

  Tais mennä jonnalta vähän selkähypetykset liioittelujen puolelle 🙂 Kello soi tänään taas vaille kuusi ja kävin vetää vajaan tunnin crosstrainerii (tämän dileeman yleensä voittaa torkku ja lämmin peitto) ja tulipa vielä vajaa puolituntinen vielä asiakseen venyteltyäkin! Kotona sitten vähän safkaa ja vaikutus oli kuin kloroformilla, sammuin nimittäin 5min sisään viimeisen haukun jälkeen ;PPS. eihän kuopion kokoisessa kaupungissa nyt muusta juoruttavaa olekkaan ;D

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Paula: Suklaata ei todellakaan ole voittanutta! Tai nut crunchia.. kuola..Nes: sepä se 😀 itse asiassa joskus hulluina nuoruusvuosina pistettiin kisa pystyyn kuka pystyy syömään purkillisen kissanruokaa. Jätkät söi, mä en 😉 Kuulemma oli vielä hyvää. Eikä maistunut hiirelle :DRiinu: ryökäle kun moisia reseptejä tuut tänne tyrkyttämään 😀 Mää taidan vääntää semmosen mutakakun tolle ukolle niin ei pääse ainakaan laihtumaan. Jos itekin vähän maistais.. ihan vähän vaan..Mr.M: Äläpäs ole noin vaatimaton! Ei olis uskonut minkälaista ruhoa se herra siellä hupparin alla piilottelee. Pitäsköhän munkin alkaa aina treenaamaan hupparissa niin kaikki ois sit 10 vuoden päästä ihan halolla päähän lyötyjä, kun heittäisin hihattomalle 😀 Sillonhan mä vasta olen iso ja vahva. Toivottavasti.Sä oot kyl ihan sairas noiden aamureenies kans. Ei kukaan täysjärkinen tohon aikaan treenaa! Mä en ees päässy tänään aamulenkille, kun vettä tuli kun esterin perseestä. Tulee muuten vieläkin..

 6. "Mr.M" kirjoitti:

  Noi aerobiset on paljon parempi hoitaakin gymillä, lähtee tonne kaduille niin siellä on niin paljon tasasta ja lievää alamäkeä että pulssin saaminen korkeemmalle vaatii juoksuaskelia ja mulla ainakin ei pidemmän päälle nivelet niistä oo koskaan tykänny. + poistuu se ”on kyl niin huono keli että en lähde!” sieltä omasta tekosyylaatikosta mikä mullakin tuola takaraivon uumenissa sijaitsee.

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä en viiti hirveesti ennen töitä lähtee salille tekemään aerobista, kun pitää jos seiskalta olla duunissa 😉 Pakko hoitaa tuolla ulkosalla. Ellei sit isäntä osta mulle crossaria kotiin! Sitä saan varmaan ootella tovin. Jos sit ens keväänä hommais jonkun vekottimen kotio niin ei tarttis aina ulkosalla käpöstellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.