Hae
Palasia Arjestani

Perjantaipullo ja muuta mukavaa.

Perjantaipullo.
Heissulivei rakkaat murupuruset ja karvanaamaset ūüôā T√∂iss√§ istun j√§lleen kerran ja koska nyt tuppaa olemaan v√§h√§n hiljaisempaa niin onkin hyv√§ hetki istahtaa koneelle h√∂p√∂tt√§m√§√§n turhuuksia ja ep√§turhuuksia. Olin viel√§ kovin viksu ja vilmaattinen t√§n√§ aamuna ja latasin kuvatkin valmiiks pl√∂kiin, puuttuu siis en√§√§ teksti.

Perjantaina pidin ihan rehellisen l√∂k√∂ilyp√§iv√§n. Viikon ainoan t√§yslevon. Olin ihan puhki kun p√§√§sin t√∂ist√§ kotiin, mutta silti vaan piti puuhastella ihan vaan kaikkee pient√§ ūüėÄ Perussetti√§ siis.
T√∂iden j√§lkeen k√§ytiin perinteinen kauppareissu ja yhdell√§ ry√∂k√§leell√§ oli tankkausp√§iv√§, murr. Kaksi viikkoa dietanneena ei viel√§ ole mit√§√§n mielihaluja ollut, mut edelleen uunituore patonki sai munkin suun herahtamaan t√§yteen kuolaa. Pakko oli kaivaa taskulaskin kaapista ja pist√§√§ naputtaen, ett√§ mink√§slaisen biusan saisikaan patongista itselleni anastettua ūüėÄ P√§√§lle viel√§ broiskua, kurkkua ja aamupalajuustoa. Naaaaam! Painokin on l√§htenyt ihan kohtuu hyvin laskemaan niin voi v√§lill√§ v√§h√§n s√§velt√§√§kin kunhan vaan pit√§√§ makrot ja kalorit kohillaan.
Lauantai olikin sit touhua täynnä! Olin varannut itselleni klo 10 ajan Ilmeeseen ripsien laittoon. Parilla työkaverilla on ripsien pidennykset ja onhan ne nyt hienot! Pakko oli saada itsellekin, vaikka tiesin ettei ne kaikilla pysy ja toiset ovat melko pahastikin allergisia liimalle, joilla pidennykset tehdään. Kaksi tuntia sain pötkötellä peiton alla kun tyttö värkkäsi mulle uusia hienoja silmiä.
 
Vanhat silmät.
Uudet hienot räpsyttimet, räps räps!

Eik√§ muuten olleet kalliit, 65e! Huoltaa pit√§√§ ensimm√§isen kerran kolme viikon p√§√§st√§ ja sen j√§lkeen ripsien kest√§vyyden mukaan. Huollon hintaa en ees kysellyt mut oletan sen olevan n.30e. N√§ill√§ r√§psyttimill√§ muuten saa tahtonsa l√§pi asiaan kuin asiaan ūüėÄ
Uusien räpsyttimien kanssa passasikin sit lähteä kapungille metsästämään ristiäisvaatteita. Meidän kummipoika kastetaan ens lauantaina, joten pakko oli saada jotakin muutakin päälle pantavaa kuin farkut ja huppari. Löytyihän sitä yhtä sun toista.
Paita+vyö Jim&Jillistä.
T-paita ja huivi Jim&Jillistä.
T-paita Jim&Jillistä. Ilmakitara itse opittua.
Meikkivoide ja luomiväri Sokkarilta ja kynsinauhaöljy Ilmeestä.
Vaatteita voisin taas ostella kunhan toi paino saadaan revitty√§ riitt√§v√§n alas v√§h√§n niin kuin palkintona itselleni hyv√§st√§ ty√∂st√§ ūüôā
Iltapäivällä salille selkäjumpalle. Supersarjoja kikkailin ja sain selkään aika mojovan pumpin! Mave kulki mielettömän hyvin. Tekniikka on vissiin nyt löytynyt ja pysyy hyvin kasassa. Pienet on vielä mun painot monelle muulle reenaavalle naiselle, mut suuret tämmöselle selkävaivaselle!
1a. Tuettu kulmasoutu 3*11-15*25-30kg
1b. Vipuvarsisoutu 3*10-14*40kg
2a. Alatalja leveällä 3*10-15*45-50kg
2b. Kapea ylätalja maassa polvillaan 3*10-15*25-35kg
3. Mave 4*90kg/ 4*92,5kg/ 3*95kg Jeiiiiiiiii! Mii sou häpihäpiending!
4a. Facepull tangolla 3x
4b. Takaolat vipuvarsokoneessa 3x
Loppuun 25 minsan intervallirymistely uusien hyvien biisien saattelemana. Kyllä jalat vispas! Illan sainkin viettää ihan omassa loistavassa seurassani, kun en jaksanut mihinkään baariloihin lähteä ja isäntäkin oli myöhään töissä. Olihan mulla mun murut ja toi viherpiiperoprojekti.
Lola, mamulin muru ūüôā
 
Siellä on jokunen tomaatintaimi plus muut itämässä. Katotaan mitkä kaikki saan säilymään ja jopa tuottamaan satoa!

Sunnuntaina kävin köpöttämässä aamulla tunnin lenkin kera sauvoje! Se oli kivvoo se. Kerkes niin sanotusti puhdistamaan mielensä taas kaikista ajatuksista köpön aikana. Suunnattomasti mua ärsyttää noi tienvarsien vaalimainokset. Jokaisessa töröttää joku erittäin asiallisen näköinen ihminen kera typerän vaalilauseen. Siis niiin tylsiä!!! Eikö ihmiset vois jo keksiä vaalimainoksiinkin jotain uutta ja repäisevää!? Booooring. Ei kiinnitä ainakaan mun huomiota millään tavalla.

Iltapäivällä sitten astetta mielenkiintoisempien asioiden äärelle eli salilla jumppamaan pikku pikku kätösiä, supereita niillekin. Jo jonkin aikaa poissa pysynyt ystäväni pahoinvointi palasi ilahduttamaan mua toisen liikeparin aikana. Tarkotus oli tehdä kaikki superit n. minuutin palautuksilla, mut eipä ihan onnistunut kun yökkö meinas kurkata välillä nielusta salin meininkiä. Otin sit happea niin pitkään kun oli tarvis ja jatkoin sitten seuraavaan sarjaan. Ihan hyvä reeni tuli loppujen lopuks.

1a. Pushdown v-kahva 3x
1b. Hk scott taljassa 3x
2a. Hk suoralla tangolla 3x
2b. Kapee pena p.smith 3x
3a. Hk kp 3x
3b. Ranskalainen suoralla tangolla 3x
4a. Hk köydellä taljassa 3x
4b. Ranskalainen istuen yhdellä käsipainolla 3x
5. Abcoaster 3x
6. Vatsarutistus smithissä 2x
7. Vatsat kaltevassa penkissä keppi niskan takana 3x

Siinäpä se kokonaisuudessaan. Hyvä pumppi tuli ja tuntumakin oli varsin bueno. Jospa noi kätöset ottais vielä lihaakin itseensä joskus!

T√§n√§√§n k√§vin aamulla korkaamassa Puijon portaat. Aika hyville hapoille niiden ees taas ravaaminen saa reidet! Penikat on kivan kipeet.. Vissiin ottivat itseens√§ eilisest√§ aamulenkist√§, kun ei ole viime kuukausina ihan kauheasti tullut talsittua asfaltilla. Jospa ne siit√§ taas ūüôā

Kohta p√§√§senkin t√∂ist√§, l√§ll√§til√§√§ ūüėÄ Toivottavasti mua oottaa kotosalla kasa paskaa, koirulilla kun on ollut v√§h√§n massu pipin√§ viimeset pari p√§iv√§√§ ūüôĀ

3 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Tulipa makeet ripset :)Ja mit√§ ihmett√§, miten ne noin edulliset oli…. No, ihanat jokatapaukses ūüôā

  2. Jonna kirjoitti:

    Kivat nuo Jim&Jillin paidat! Ovatko täyttä puuvillaa vai kenties osa elastania/viskoosia?

  3. Annemari kirjoitti:

    Ripsuttimet on ihanat ja niihin j√§√§ koukkuun. Mulla on niiden laittaminen kalliimpaa ja huolto kirpaisee aika pahasti joka kerta. Mutta paha koukku se on ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *