Hae
Palasia Arjestani

Bear complex ja muuta kivaa.

Haudi! Täällä ollaan vielä elossa vaikka päivityksiä ei ole tällä viikolla kovin ruhtinaallisesti tullutkaan. Jostain syystä tää on taas ollut sellainen viikko ettei aikaa ole ollut oikein mihinkään ja sekin vähä katoaa jonnekin taivaan tuuliin.

IMG_20131020_165107

Viime viikonloppuna tupareihin/synttäreille lähdössä.

PicsArt_1382630893703

PicsArt_1382630845246

Anoppi teki mulle kivan nutturan 🙂

PicsArt_1382630802303

PicsArt_1382630752389

PicsArt_1382630971375

Gia ja brittiläinen kissa nimeltä Madde <3

 

Mun perusmeikit. Lisäksi huulirasvaa tai -kiillettä ja hyvä tulee.

Mun perusmeikit. Lisäksi huulirasvaa tai -kiillettä ja hyvä tulee.

Treenaamassa oon käynyt maanantaina ja keskiviikkona. Tää mun flunssa on vähän omituista sorttia. Lämpöä mulle ei ole ollut melkein viikkoon, mut keskiviikon treenin jälkeen olo alkoi illalla huonontua ja olin varma että tuun uudestaan kipeeks. Yön aikana huono olo meni kuitenkin ohi ja taas on ihan normi olo! Onko muilla ollut tämmöstä flunssaa liikenteessä? Eilen otin töissä flunssarokotteen joten saa nähdä pysynkö nyt terveenä 🙂 Tuntuu et treenitkin junnaa ihan paikallaan kun koko ajan tulee vajaan parin viikon taukoja.

IMG_20131021_160620

Sportamorelta uusia treenivaatteita. Housut & paita molemmat Niken.

 

IMG_20131023_153021

Salilta ostettu Inovin paita ja Niken pöksyt.

IMG_20131024_154208

IMG_20131023_071237

Aamulla klo 7…

Maanantaina en uskaltanut treenata lähellekään täysillä vaan himmailin tosi paljon ettei sykkeet vaan nousis. Hikee puski tosi ihan kunnolla vaikka wodinkin tein skaalattuna ja zippaillen. Treeni meni näin:

 • Push jerk 5 x 3 (27.5, 30, 32.5, 35, 40kg)

15 minuutin amrap

 • Push jerk x 5
 • burbee over bar 5/5 (mä tein normipunnerruksia x 5)
 • toes to bar x 10 (mä tein x 5)
 • 6 kierrosta ja push jerkit päälle

Kyllä noi push jerkit vähän lupailee jopa näin flunssan jälkeen että mä sen 50kg saan vielä jonain kauniina päivänä työnnettyä. Tekniikkaa vaan vielä paremmaks niin hyvä tulee. Nyt oon jopa alkanut hiffaamaan ton alle menon mikä on jerkeissä aika tärkeetä 🙂 Toes to bareissa on myös tapahtunut pientä kehitystä, koska kippaus onnistuu jo paremmin kuin ennen. Vielä mulla jää semmonen pieni nytkäys ala-asennossa mut eiköhän sekin jää pois kun vaan harjottelee.

kuvia 013

Päivän wod.

 

kuvia 001

Clean & Jerk.

kuvia 003

kuvia 004

kuvia 005

kuvia 006

kuvia 007

kuvia 008

kuvia 009

Toes to bar.

Toes to bar.

kuvia 010

kuvia 012

kuvia 014

Toni, tulokset ja hieno Inovin paita.

Keskiviikkona oli open gym ja päädyin tekemään tiistain treenin eli etukyykkyä ja bear complexin. Se olikin sit aikamoinen… Ootteko koskaan tehneet bear complexia?

 • front squat 5 x 3 (40, 45, 50, 55, 60kg)

Bear complex 5 kierrosta ja 7 toistoa

 • Power clean
 • Front squat
 • Push press
 • Back squat
 • Push press (niskan takaa)
 • painoa 25 kiloa joka sarjassa, aikaa en tarkkaan katsonut, rauhalliseen tahtiin tein. Ehkä 15 minsaa meni.

Bear complexissa kaikki noi liikkeet tehdään ”yhtenä liikkeenä” niin ettei kädet saa irrota tangosta missään vaiheessa. Tässä asiaa valottava video Andrea Agerin tapaan 🙂 Muija muuten aika rapsakassa kuosissa…

 

 Olihan toi aikamoista ähertämistä ja kun koittaa vielä mahdollisimman hyvällä tekniikalla tehdä niin tuskan hikee kyllä pukkas. Kunhan oon päässyt taas normaali kuntoon niin haluan tehdä ton complexin 30 kilolla ja katsoa miten onnistuu! Muutama kuva complexista. Ei oo kovin hyviä räpsyjä kun kamerasta loppu akku 🙁 Video piti ottaa mut just sillonhan se akku aina piiputtaa…

kuvia 020

kuvia 024

 kuvia 023

 kuvia 022

 kuvia 025

kuvia 027

kuvia 030kuvia 028

Hahaa, mua jaksaa aina naurattaa noi mun tuskaiset ilmeet ja hamsteriposket 😀 Ihan kun olisin hautonut enemmänkin ruokaa poskiin pahan päivän varalle. Ilmaa se taitaa onneks vaan olla.. Openissa testailin taas vähän käsilläseisontaa ja ihan kuulkaa uskalsin jo seisaaltaan lähteä ponnistamaan käsille! Ei tarvinnu enää könytä polvilleen kädet valmiiksi maassa.. Kiitos Paulalle kannustuksesta! Nyt kun vielä sais tehtyä punnerruksia abmatille. Jostain syystä en uskalla laskea päätä abmatille asti. Pelkään et ranteet katkee, mut kyllä mä vielä joku päivä 😉 Foamrollerin päälle HSPU:t (handstand pushupit) menee kuin vettä vaan.

Tää viikko on mennyt ohi ihan hujauksessa. Ruokapuoli on pysynyt täysin herkuttomana ja kroppa alkaa näyttää omalta. Flunssanestettä tais olla vaan se mun alamaharöllö 😀 Viikonloppuna vois taas leipoa jotakin ja tekis mieli kokeilla jotain uutta keittoreseptiäkin. Tomaattikeitto itse tehtynä saattais olla aika hyvää 🙂

PicsArt_1382630689499

Munakasta treenin jälkeen.

 

IMG_20131024_143437

Eileisen kämänen lounas töissä kun en edellisenä iltana jaksanut laittaa ruokaa…

 

IMG_20131022_201351

Alkuviikosta syötiin sisäfilettä!

IMG_20131023_070756

IMG_20131022_190136

Tiistaina tein itse lindströmin pihvejä ja kukkakaali-porkkanamuussia. Ohje tulossa!

 

IMG_20131021_145401

Puuroa ennen treeniä.

 

Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopulle? Onko kukaan muuten kokeillut 5:2 paastoa? Mietin että pitäiskö alkaa oman itseni koekaniiniksi… Jälleen kerran!

11 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Upeat reisilihakset, kyllä näkee että treeniä on tehty:) Tsemppiä jatkoon!
  Ja kiitos hyvästä blogista, kiva kun sulla on paljon kuvia treeneistä!

  • Jonna kirjoitti:

   Hih, kiitos 🙂 jalat taitaa ollakin mun vahvin lihasryhmä!

   Yritän pitää blogin yhtä hyvänä ellei jopa parempana jatkossakin 😉 kiitos kivasta kommentista!

 2. T kirjoitti:

  Mykolplasmaa on taas liikkeellä. Sehän on just tollasta pitkittynyttä ”juupas-eipäs-flunssaa”. Kannattanee käydä kokeissa.

 3. Ansku kirjoitti:

  Hupsista … tuli vahingossa heitettyä 5:2 paastokomentti aikasemman postauksen perään sämpyläohjeiden jatkoksi

 4. Tiina kirjoitti:

  Hei noista iihanista niken leoparditrikoista, ovatko millaista kokoa? Meneekö normaalikoko vai pitääkö ottaa isompaa/pienempää? Menee ehottomasti tilaukseen, leopardi iskee tällä hetkellä 🙂 Kehuja myös blogille, käyn täällä aina silloin tällöin seuraamassa ja ihailemassa treenejäsi 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mun mielesyä ovat ihan normaali kokoa! Tosi hyvät jalassa ja onhan noi mageen näkösetkin 😉

   Tosi kiva kuulla että tykkäät blogista 🙂 jatketaan samaan malliin!

 5. riitupiitu kirjoitti:

  Ooo, bear complex kuulostaa kokeilemisen arvoiselle 🙂 Viikonloppu kului lähinnä ylensyödessä ja flunssasta parantuessa..että on nyt jotain mitä kuluttaa taas tulevissa treeneissä. No toisaalta mökillä tuli hieman ulkoiltua, että ei ihan pelkän syömisen merkeissä kulunut aika 😀 En oo kyllä kokeillut 5:2 dieettiä, en oikein nää tarvetta ”nääntyä” välillä..joskus tuo tahaton dieettipäivä tulee töissä, kun ei vaan kerkee kunnon ruokaa syödä. Katsoitko, kun Eurosportilta tuli lauantaina Crossfit kisoja Berliinistä, joku tämmöinen kutsujoukkuekisa. Usa vastaan muu maailma. Muu maailma voitti, oli kyl huikeen näköstä kisailua ja mitä lajeja ja millasessa tikissä ne kisaajat 😀 Kannattaa vaikka googlailla jostain jos on kiinnostusta..

  • Jonna kirjoitti:

   Ääh, noi flunssat on kyl ihan hanurista. Menee monta viikkoa ennen kun on taas täysissä voimissa.

   Toi paastopäivä ei muuten ees oo paha viikonlopun jälkeen! En vaan tiedä mille päivälle sen toisen paaston laittais… pitää miettiä! Hauskaa olis testata miten soveltuu kovaa treenaavalle 🙂

   En katsonut kisoja mut sain linkin niihin! Täytyy käydä ihastelemassa. On ne kisaajat vähän eri kategoriassa kuin meikäläinen 😀

 6. ama kirjoitti:

  Bearcomplex taitaa olla mun jopa mun ykkössuosikki. Eikö teillä oo salilla 15 kilon tankoja naisille?

  • Jonna kirjoitti:

   On meillä! Ja nyt kun ajattelee niin olis ehkä voinut ottaa sen ja laittaa viitoset päihin niin lähtöasento olis ollu parempi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *