Hae
Palasia Arjestani

Testissä Santa Maria Smoky pepper burgers

Sain pari viikkoa sitten Buzzadorin kautta testattavaksi Santa Marian uusia hampurilaismausteita. Tai no hampurilaisiin liittyviä tuotteita oikeastaan. Meillähän syödään suhteellisen usein hampurilaisia ja aina samalla kaavalla. Itse tehtynä hampurilaiset on ehdottomasti parhaita, mutta vaihtelu on pop tässäkin asiassa. Tein itse jauhelihapihvit ja sämpylät purilaiselle kehittelin  kauraleivästä, jota oli kotona pussillinen valmiina.

Testipaketista löytyi pussi Pickling spices -mausteseosta, josta tein pikkelöityjä punasipuleita sekä kurkkuja. Hommaan ei tarvittu kuin maustepussi, ei nestettä ollenkaan, mikä oli aika yllättävää! Pikkelöidyt sipulit ja kurkut valmistuivat ihan itsekseen 15 minuutissa. Hampurilaispihvien taikinaan sekoitin pussillisen Santa Maria Burger spices -mausteseosta. Mitään muita mausteita ei tarvittu. Valmiiseen hampurilaiseen laitoin väliin ketsuppia, salaattia, pihvin, viipaleen cheddaria, pikkelöityjä kurkkuja sekä sipuleita ja kastikkeeksi Santa Maria Chipotle dressing -kastiketta.

Pikkelöidyt vihannekset oli kiva uusi lisä purilaisen väliin ja mielettömän helppoja tehdä. Myös mausteseoksesta hampurilaispihveissä tykkäsin tosi paljon. Sopivasti makua, mutta ei missään nimessä liikaa ja tytöllekin kelpasi vallan mainiosti. Hän kun ei pidä liian mausteisista ruuista yhtään. Chipotle kastike oli mun makuun liian tulista. Oon aika herkkä chilille ja muille tulisille mausteille ja tämä oli kyllä liian tujua mulle. Mies taas tykkäsi kovasti, mutta hän onkin tulisten mausteiden ystävä!

Näillä saa kyllä kivasti vaihtelua vanhoihin perinteisiin valmistustapoihin! Onko teille nämä Santa Marian uudet mausteet tuttuja?

Jos mietitte mikä on Buzzador niin itse olen toiminut buzzadorina jo vuosikausia. Saan silloin tällöin tuotteita testiin vastineeksi oman mielipiteeni kertomisesta. Jos kiinnostaa asia enemmänkin niin surffaa osoitteeseen buzzador.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *