Hae
Palasia Arjestani

Uusi yhteistyökumppani ja möhis.

Blogin lukijoille alennusta verkkokaupasta www.gazoz.fi

Jäi eilen päivitys laittamatta kun toi jälkikasvu on vähän duhadedä eikä meinannut nukahtaa kirveelläkään, rassukka 🙁 Toivottavasti pöpö mikälie ei tartu muhun. Just kun oon salillakin vauhtiin päässyt! 😉

Ihan ekana täytyy kertoa, että sain uuden yhteistyökumppanin blogille, kiitos Gazoz! <3 Blogin lukijat saavat Gazozin verkkokaupan tilauksista -10%  koodilla jonna. Kannattaa käyttää hyväksi 😉 Arvaattekos mitä minä aion ekana sieltä ostaa? Vinkki: mulla on sellaiset jo kahdet, mustat ja harmaat, mut pinkit puuttuu! Ehkä parhaimpia housuja mitä tiedän, vanhat alkavat vaan olla jo puhki kulutettuja ja ihan reikäiset 🙁 Heh, ja taisipa mustille pantseille lurahtaa aikanaan lapsivedetkin 😀 Hyviä muistoja siis noista pöksyistä!

Alla teille eilisaamun The Möhis. Siellä se olla möllöttää tai oikeastaan röllöttää 😀 Eipä röllötämöllötä enää kauan sillä maanantain alkaa DIEETTI! Kuinka voikaan ihmisen lapsi iloita kaloreiden vähentämisestä 🙂

Möhis sivulta.

Ja edestä kera yöpöksyjen.

Hauiskin on siellä jossain!

Tiistaina kävin saliloimassa rinnan ja hauikset. Huh, kun oli hyvä jumppa! Mulla on ollut mind-muscle-connection vähän hukassa viime aikoina ja nyt tajusin taas sen suuren merkityksen treenien onnistumisessa! Miten olenkaan noin tärkeän asian unohtanut? Ei ihmekään, että tuntuma on ollut hukassa välillä. Rinnalle penaa tangolla, vinopenaa käsipainoilla ja peckdeckiä kunnon puristuksella. Polte rinnassa oli jotain aivan järkyttävää. Hauiksia tein suoralla tangolla ja käsipainoilla vinopenassa. Parissa sarjassa käytin rest pause-tekniikkaa eli tein ensin sarjan loppuun, huilasin 10-15 sekuntia ja jatkoin niin monta toistoa kun pystyin. Erittäin toimiva erikoistekniikka! Olkapäille tein myös pienen pumppitreenin vipareiden muodossa, kasvakaaKasvakaaKasvakaa!

Tiistaina otin testiin uuden treenibuusterin, Assaultin. Mies sitä oli jostakin pari näytepakkausta haalinut. Varmasti silläkin on oma näppinsä pelissä järkyttävän pumpin saavuttamisessa. Kannattaa testata! On muuten vieläkin pikku pikku hauberit ihan pipit, Tykkään 🙂

Treenin päälle perussettiä, makaronia ja jauhelihaa.

Mitä voi tehdä vihreistä linsseistä?

Perinteiseen tapaan keskiviikko oli etujalkapäivä. Jokaisen liikkeen yritin tehdä mahdollisimman hyvin keskittyen ja koko ajan reisillä puristellen. Tuntuma oli jälleen kerran järisyttävän hyvä! Ehkä alan oppia 😉
Etureisille otin monta sarjaa etukyykkyä tangolla, hackia kapealla ja leveällä sekä prässiä leveällä. Hyvin saivat sisäreidetkin runtua. Ainakin mulla just sisäreidet on pakaroiden ohella todellinen ongelmakohta. Lihaa kaipaavat ja paljon! Alla video etukyykyn vikasta sarjasta. Iso Kiitos Petterille kuvausavusta 🙂 Kiva kun on salilla noita tyyppejä, jotka ihan mielellään nappaavat kuvan tai videon silloin tällöin eivätkä katso kieroon ja halveksien.

Etukyykky tangolla 7*50kg.

Reenibuusteria nassuun ja menoks!

Eilisen aamupala: anopin puhalillejä, pinaattia, kurkkua ja suippopaprikaa.

Lisäravinteita oon hiljalleen lisännyt ruokavalioon, mut niistä kirjotan ihan oman postauksensa. Alla kuva mun treenin aikaisesta juomasta, jossa on maltoa ja pepto prota, ehkä maailman karseimman makuista protskua. Hyi! Eikai sitä maisteltavaksi ole tarkoitettukaan..

Tänään kävin jumpalla ihanaisen Erican kanssa, mut siitä lisää seuraavalla kerralla! Käykääpäs tsekkaamassa Erican loistava blogi tästä 🙂 Mä oon siihen ihan koukussa <3 Tämä nainen on todella motivoiva jos kuka!

Täällä alkaa nyt mukelon nukutusprojekti!

Ps. Se olis huomenna sit viimeinen ehtoollinen 🙂 Ou jeah.

5 kommenttia

 1. Erica kirjoitti:

  Mäkin kirjoitan huomenna tän päiväisistä treeneistä, nyt on liian väsy! Oli tosi mukavaa nähdä! 🙂

 2. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Hyvä hyvä Jonna, kyykkyhän on kehittyny!! Siitä ne reiskat kasvaa!! VENYTTELYÄ vain kans! 😀 Halit! <3

 3. NiiNii kirjoitti:

  Onnea uudesta yhteistyökumppanista! Mä oon ihan koukussa noihin better bodiesin vaatteisiin! Pitäis saada kaikki, kaikissa väreissä :))))

 4. Sportti-Muija kirjoitti:

  Ootko ite suunnitellu alkavan dieetin?

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Erica: hyvä postaus oli sulla! *Ja toivottavasti nähdään tosiaan vielä 🙂 Jäi paljon höpötettävää!Kerttu: Juu, pikku hiljaa 😉 Heh, nyt kun venyttelyä käskettiin vähentää niin on ollut aika laiska sen kans. Tänään saunassa venyttelin kyllä!NiiNii: Sama täällä! Kyllähän noita jo kaapissa ihan kiitettävä määrä onkin mut lisää on pakko saada :DSportti-Muija: toi samassa sängyssä nukkuva mies sen suunnitteli. Hieman tuli mielipide eroja 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *