Hae
Palasia Arjestani

Väsyneet jalat..

Mut saatiin eilen ylipuhuttua poistumaan pehmeältä sohvalta ja lämpimän peiton alta ulkoilmaan ja Kuopion keskustaan. Kuulemma oli loistava leffa tarjolla. Siis tosi hyvä. Olihan se 3 dee.. Tässä vaiheessa voisin todeta, että jos haluaa katsoa hyvän leffan eikä pilata lauantai-iltaa niin ei ainakaan kannata antaa jonkun amatöörin valita leffaa. Mr. M oli sitä mieltä, et The last airbender on aivan loistava. WRONG! Koskaan aikasemmin en ole viiden minsan kohdalla katsonut kelloa ja miettinyt et millon tää paska loppuu. Parasta koko leffassa oli omat eväät ja leffan loppu. En suosittele tuota elokuvaksikin kutsuttua tekelettä yhtään kenellekään. Vaadin rahani takaisin.

Tankkauksen jälkeinen yö meni taas vessassa juostessa ja kissojen nahistelua kuunnellessa. Heräsin tänään vasta yhdeksältä ja ei muuta kun vaatteet niskaan ja reilun 30 minsan happihyppelylle. Lonkankoukistajat on aivan sikakipeet, varmaan jo kevyesti tulehtuneet. Jalat on muutenkin todella väsyneen tuntuiset, joten päätin heti aamusta panostaa enemmän yläkroppaan ja teinkin loput 30 minsaa aamuaerobisesta varjonyrkkeillen ja kuntopiiriä tehden.

Parit eväkset nassuun ja sit olikin salitreenin ja intervallin vuoro. Salilla väsyneitä etureisiä.. Tiesin jo etukäteen et turha on alkaa vääntämään mitään lyhkäsiä sarjoja isoilla painoilla näillä koivilla, joten panostin enemmän kunnon tuntumaan hitailla negatiivisilla ja kunnon puristelulla. Supersarjoja vielä siihen päälle niin kunnon hikitreeni oli taattu 🙂

  • 1a. Reidenojentelu 2×10-13*30kg
  • 1b. Etukyykky powersmith 2*10-11*35kg Oikein hitaasti enkä päästäny reisiä lepäämään liikkeen missään vaiheessa.
  • 2a. Smithkyykky 2*8-11*55kg sarjan päälle aina muutamat osatoistot.
  • 2b. Askelkyykkykävely kp 2*max*8,5kg/käsi
  • 3. Pohkeet hack 2*11-13*50kg
  • 4. Pohkeet istuen 2*10-12*20kg

Intervallin tein tällä kertaa kokonaan soutulaitteella. Ihan tuskaa olis ollu vääntää crossaria jalkareenin päälle! Huomenna joudunkin heräämään melko aikasin aamulenkille ja menemään suoraan töistä salille. Vähän siis muuttuu päivärytmi, mut eiköhän tuohon taas totu.. Tai voiko ennen neljää heräämiseen muka koskaan tottua!? Not.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *