Hae
Palasia Arjestani

Vamma-Jonnan seikkailut

tässäpä jo tän päivän video, huomenna sit tekstiä lissee. Hyvä reeni oli 😉

Kuvasta voi jo huomata miten vasemman puolen kunnollinen toimimattomuus/hermostohärö alkaa ilmetä.. Oikee puoli leviää paljon paremmin, oikee käsi ja olkapää on suuremmat kuin vasen. Että tämmöstä. Mä oon ihan vammanen ja vinkura..

Ps. Pasila Rules 😀 Muita Pasilan ystäviä?

8 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Saamarin hirmu leuanvetäjä!! Nyt alko salareenit täällä päässä ;DMääkin huomasin tuon eron, ennen kuin luin tuosta alta siitä. No, mulla on kanssa eri paria selkä, kädet…Kellä ei?Ja hei! Nyt toimii mullakin nuo blogipäivitykset! Kiitos 🙂

 2. Riinu kirjoitti:

  Pasila on aivan mahtava sarja!!!!P.s laiton kyselyä, että jospa eräs alkais reenaan mua 2011 kisoja varten :PKatotaan mitä vastaa ja tiputtaako tän ison egon omaavan pienen tytön maan pinnale sanomalla et ”treenaa viel joku 7 vuotta ja katotaan sit uudelleen”….HJÄLP!

 3. Anna kirjoitti:

  Pasila on paras! Nauroin vedet silmissä, kun Pöysti rupesi suunnittelemaan sisar- ja velialkioiden yhteistä saunailtaa! X)

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Paula: Hehe, ens kerralla saan jo jotkin minilisäpainot kehiin 😀 Leuanveto on kyl aika jees, on selkäfileet aika kipiät..Pitää tosta epäsymmetrisyydestä vissiin keskustella valkun kans, et tehdäänkö sille jotain or not. Vois kiropraktikollakin käynti auttaa, jos siellä oliskin vaan jotkut nikamat taas viturallaan. turhapa on minnekään kisalavoille lähtee millään näkyvästi toispuoleiselle kropalla. Nyt kun tuon eronkin alkaa huomata jo aika hyvin..Riinu: ketäs meinasit valmentajaks? Classiciin sie kait meinasit? Eikun sinne vaan! Reeniähän me kaikki kaivataan, ei olla koskaan valmiina, mut uskoisin et saat tosi positiivista palautetta! Mää en haluu sun vierelle lavalle… 😉 Ainakaan tällä toispuoleisella vamma-ruholla. Kele!Anna: mun oli pakko kattoo eilen Pasila uusintakanakin, vaik katoin sen jo viikolla. Repeilin ihan samoille jutuille kuin ekallakin kerralla. Oon vähän yksinkertainen 😀 Pitänee lähtee metsästämään jostain Pasila-boksia!

 5. Unelma Säleikkö kirjoitti:

  Kaunista leuanvetoa! Osaatkos sanoa, onko merkittävää eroa tekeekö liikkeen myötä- vai vastaotteella? Nappasin oman ohjelmani massaa,voimaa -kirjasta, jossa kehotettiin tekemään liike vastaotteella. Perusteita sille en vain ymmärrä…

 6. Anonymous kirjoitti:

  Mahoton miten nättiä leuanvetoa. Mulla on hävinnyt viimeinenkin tuntuma(=voima) leuanvetoon. Harmittaa sikana, mutta onneksi avustettu leuanvetohässäkkä lohduttaa.-ansku

 7. guarana kirjoitti:

  Mulla on ihan sama homma ton selkä-käsiosaston kanssa, että oikee puoli toimii joka tavalla paremmin ja näyttääkin eriltä kun vasen, symmetriasta ei tietoakaan. Mut toisaalta mulla on selässä myös skolioosi et sillä on varmaan jotain tekemistä asian kanssa myös..Hienosti leviää selkä silti (ja noilla leuanvedoilla ei mikään ihme ;), hyviä treenejä !

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  UnelmaS: Kannattaa vaihdella sitä otetta leuanvedoissa niin saat ärsykettä vähän eri kulmista. Itekin vetelen nyt vähän aikaa leveellä ja vaihdan sit kapeeseen. Ansku: semmonen avustettu kone oliskin hyvä niin vois tehdä pidempiäkin sarjoja. Täällä on pakko vetää omalla ruholla, kun ei sitä konetta ole. Vetämällähän ne voimat kasvaa :DGuarana: oon ite kans miettiny tota skolioosia, kun mulle on kans sanottu selässä olevan pieni skolioosi. Kyllä se varmasti jotenkin vaikuttaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.