Hae
Palasia Arjestani

Päivän paras hetki

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Multa kysyttiin vähän aikaa sitten mikä on mun mielestä päivän paras hetki. En osannut suoralta kädeltä vastata kysymykseen ja tulinkin nyt siihen lopputulokseen, että riippuu mihin aikaan päivästä kysytään. Jos aamulla asiaa tiedustelee niin ehdottomasti aamukahvi ja aamupala. Jos illalla kysytään niin nukkumaanmeno on päivän paras hetki. Tänään treeni meni vähän penkin alle ja oli mun osalta melkoisen mitään sanomaton suoritus. Nyt tässä sohvalla istuessani suihkun raikkaana ja iso kippo ruokaa sylissäni voisin sanoa, että just tämä hetki on päivän paras! Hyvää itse laitettua ruokaa lautanen täynnä ja salaattia rouskuttava lapsi vieressä tyytyväisenä. Jostain syystä olen just nyt mahdottoman onnellinen. Ja tänään todellakin syötiin sohvalla lasten ohjelmia katsellen 😉

Mikä on sun mielestä päivän paras hetki?

 

4 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Ekana tulee mieleen kun tehokkaan päivän jälkeen istahtaa juurikin sohvalle. Telkkarista tulee jotain viihdyttävää, ja edessä on hyvä satsi terveellistä mutta hyvää ruokaa sekä joku ihana jälkkäri, vaikka chiapuddingia ja uuniomenoita… ai jai…

  • Jonna kirjoitti:

   Mä vaan jään vähän turhan helposti sohvalle 😀 Välillä on kyllä ihan hyvä jäädäkin!

   Ah, uuniomenoita! En edes muista millon olisin niitä viimeksi tehnyt tai syönyt, kiitos muistutuksesta 🙂

 2. Maikki kirjoitti:

  Päivän paras hatki asettuu ihelläni aamuun ja vielä sellaiseen jolloin ei ole tiedossa mitään kellon perässä juoksemista. Vaikka päivään olisi muutoin tiedossa töitä tai muuta asioilla ravaamista, rauhassa ilman kiirettä nautittu iso kuppi kahvia ja ihe väsätty aamupala antaa kummasti voimaa koko päivään. Harmi vain, että ns. normi toimistoaukioloaikaan töihin lähtevillä ei omatekoisia brunsseja jouva liian usein nauttimaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä rakastan kiireettömiä aamuja! Ihan parasta syödä aamupala rauhassa ja juoda kuppi tai pari kahvia. Sit kotona touhuilua ja ulkoilua <3 Brunssilla olisi ihan käydä joskus, mutta nämä työajat…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.