Hae
Palasia Arjestani

Melkein ottaa päähän

Processed with VSCO with 5 preset

*Sis. mainoslinkin.

Nyt mulla alkaa oikeasti jo hermot palamaan. Miksi ihmisen elämä ei voi olla tasaista ja kivaa, ilman sen suurempia vastoinkäymisiä? Miksi pitää koko ajan tulla vastaan jotain inhottavaa, joka ahdistaa, ärsyttää ja masentaa? Juuri kun ehdin taas saada elämäni jotenkuten tasaantumaan niin eikö ala taas hirveä alamäki. Juuri kun ehdin innostua treenaamisesta ja palasin takaisin crossfitin pariin niin mattoa vedetään taas jalkojen alta ja kaikki suunnitelmat menee uusiksi. No, ei välttämättä uusiksi, mutta muuttuvat ainakin rankasti. Välillä musta tuntuu, että viimeinen vuosi on mun kohdalla ollut lähinnä suurta pilaa ja herään tästä painajaisesta ihan koska tahansa.

Kerroin eilen, että kotona oleminenkin on ihan mukavaa nyt kun en vielä treenatakaan voi. Se kelkka muuttui tänä aamuna, kun totesin ettei tarvitse ehkä useampaan päivään haaveilla mistään urheilusta ja sehän tietää lisää kotona vietettyjä tunteja. Urheilevalle ihmisille tämä alkaa olla jo pikkusen liikaa. Mulla on ollut jo neljä flunssaa syyskuun puolen välin jälkeen ja lisäksi muutama viikko sitten alkoi hengenahdistus ja kauheat yskänkohtaukset. Tänään kävin työterveyslääkärillä ja kovastihan tuo astmalta vaikuttaa. Vielä on keuhkolääkärin visiitti edessä, mutta siihen asti ollaan ja ihmetellään. Yksi syy näille taas alkaneille sairasteluille voisi hyvinkin olla astman puhkeaminen ja pakko myöntää, että kyllä sellainen tieto helpottaisi! Aika kummissani olen saanut viime viikot olla näiden keuhkojeni kanssa.

Kuumotus salille ja treenien pariin olisi jo kova, mutta nyt on maltettava. Ärsyttää todella paljon tällainen tilanne, mutta eihän tälle minkään tee. Ehkä ensi vuosi on sitten hieman parempi, kun tämä on mennyt niin huonosti? Täällä jatketaan siis kotona oleilua, joulukorttitalkoita ja kodin hämmennystä. Tällä menolla tulee vielä päivä jolloin mies luulee tulleensa väärään asuntoon 😀 On meinaan aika kova kuume alkaa vaihtamaan tapetteja ja maalaamaan seiniä! Sitä tämä joutilaisuus teettää.

Elloksella* on muuten nyt pari todella hyvää tarjousta, tuli noista tapeteista mieleen!

PRE BLACK FRIDAY DEAL – VOIMASSA VAIN 24H – 25% alennusta* tilauksestasi – myös monista merkkituotteista sekä leluista! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 23.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Vagabond, Odd Molly, Odd Molly Home, Vagabond tai Spanx.  Alennuksen saat koodilla 345447.

TAI

40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1 Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin. Alennuksen saat koodilla 345733.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *