Hae
Palasia Arjestani

Everybody mush mush.

Jaahas, en taas tiedä mistä alottais! Pariin päivään en ole blogia päivitellyt, vaikka asiaa olis ollut kuinka. Ollaan vietetty perheiltoja: puuhailtu yhdessä, touhuttu tytön kanssa ja katottu miehen kanssa ihan kahdestaan leffaakin! Harvinaista herkkua 🙂

Arvonta suoritettu ja arpaonni suosi nimimerkkiä Janna955! Onnittelut Janna 🙂 Laitatko mulle osoitteesi tulemaan sähköpostiini jonna.musakka@gmail.com niin laitan lehden tulemaan sulle!

Perjantaina pyörähdettiin mimmin kans taas vaihteeksi kirppiksellä. Löytyihän sieltä vaikka ja mitä: pari paitaa mulle ja erinäistä krääsää kotiin.

Vanhan mallinen kello, Ikean peltipurkkeja ja anopille tuollainen taulu.

Keittiön seinälle taulu. Kissataulua kissaihmiselle 🙂

Tytskä sai lisää dubloja. Osu ja uppos 🙂

Iltapäivällä salille selkätreenin pariin. Ihan ookoo treeni, oli vaan ajatus jossakin muualla koko ajan. Tein sen mitä lapussa luki niin hyvin kuin pystyin. Eipä voi sanoa, että mikään maailman paras jumppa olis ollut mut tulipahan tehtyä.

1. Takaolkapäät taljassa 3x
2. Leuanvedot kapealla kahvalla 3x
3. Kulmasoutu vastaotteella 4x
4. T-kulmasoutu 4x
5. Räkkiveto 3x
6. Pohkeet istuen 2x

Kapeat leuanvedot tein ikään kuin soututyylillä eli en pyrkinyt nostamaan itseäni mahdollisimman hyvin vaan kaartamaan selkää ylhäällä, jotta liike tulisi enemmän soututyylisesti. Vaikea selittää, mutta hyvin kävi ainakin lapojen väliin. Hitaita ja hallittuja toistoja, kunnon puristuksella. Viisi kiloa sain lisätä painojakin vyötärölle 🙂 Räkkiveto tein 110 kilolla kolme sarjaa. En edes muista millon olisin tuollaisilla painoilla tehnyt. Vaikka ajatus oli jossain muualla niin voimaa näkyi olevan kohtuullisen hyvin.

Leuanvetoa kapealla kahvalla. 
Lisäpainot, tsek!!!

 Noissa kuvissa vähän vilahtaa mun uudet hankinnat eli versa grippsit! Aivan loistavat välineet, ei tartte niitä perhanan remmejä enää tuhrata tangon ympärille. Versoissa on vaan sellainen kuminen läpyskä jolla napataan tangosta kiinni, kevyesti kierretään tangon ympärille ja ote muuten pitää! 54e tuli versoille hintaa ja ovat kyllä jokaisen lantin arvoiset 🙂

Ei se ihan aina kiinnosta…

Huomasin joitakin kuukausia sitten, että meilläkin heitetään ruokaa ihan liikaa roskiin. Jääkaappiin siis unohtuu kasviksia, rahkoja, mitä nyt millonkin pilaantumaan. Oon nyt ottanut tavaksi ainakin kerran viikossa käydä koko jääkaapin läpi ja yrittänyt keksiä jonkun ruuan mihin tungen kaiken mahdollisen. Siitäpä se syntyi perjantainkin eväs eli Everybody mush mush 😀

Kaalia, paprikaa, kesäkurpitsaa, punasipulia, valkosipulia. Öljyä pannulle ja kaikki sinne töhisemään.

Sekaan tomaattipyreen loput sekä ruokakermaa ja paljon mausteita. Haudutellaan kannen alla.

Viereen tyrkkäsin possunfileen jämät. Eipä mennyt taas ruokaa hukkaan!
Perjantaina leivoin myös kuningatarkakkua…

Ja laitettiin mimmille uudet tarrat seinään 🙂
Niissäpä sitä riittikin ihmettelemistä!

Lisäravinteet hallussa jo pienestä pitäen 😀

Lauantaina vietettiin aamupäivä Jumbossa koko perheen voimin. Ensin mentiin syömään Fonda del Soliin, jossa oli taas aivan loistava palvelu. Ei uskallettu mimmille vielä mitään tilata listalta niin ystävällisesti tarjoilija toi hänelle patonkia ja kurkkua syötäväksi 🙂

Alkuruuaksi tapaslautanen ja alla on mun lounas: pihviä ja uunikasviksia

Kierreltiin ruuan päälle vähän kaupoilla ja vietiin tyttö Jumbon leikkipaikalla puuhastelemaan muiden lasten kanssa. Hauska oli nähdä miten innoissaan toinen viiletti siellä muiden joukossa. Muutenkin tytskä ihan selvästi nauttii kun ympärillä on paljon ihmisiä ja hässäkkää. Ai niin, olenkos mä maininnut että toi meidän töttöröö ihan oikeasti nyt kävelee? Kotosallakin tepastelee jo vaikka kuinka. Välillä toki konttaa, mutta koko ajan kävelymatkat lisääntyy 🙂 Jumbosta mukaan tarttui yksi treenipaita (stadiumista) sekä leffa ja vähän nätteysjuttuja mulle Anttilasta. Halvalla selvittiin tällä kertaa 🙂

Kaupoille lähdössä.
Tukka auki, huomaatteko 😀

Tyttö ei suostunut koko päivänä nukkumaan päiväunia, mut saatiin hänet illalla varsin ajoissa unille. Kerrankin saatii miehen kanssa katsoa leffa ihan kahdestaan! Katsottiin Rahalla saa 2, joka perustuu Jens Lapiduksen Stockholm Noir kirjasarjaan. Ykkönen oli jo tosi hyvä, mut eipä ollut tämä kakkososakaan huono! Lauantaina mulla on aina cheatmeal ja tällä kertaa….

Tortilloja! Söin neljä 😀 Nää on ehkä parasta mitä tiedän!

Jälkiruuaksi vähän jätskiä, pari palaa tummaa suklaata ja kourallinen aakkosia. Sit olinkin jo ihan täys..

Tänään aamulla oli kroppa kohtuullisen hyvin tankattu eilisen cheatmealin jäljiltä, joten salille mars heti aamusta! Vuorossa olkapäät ja kädet. Niin ja vähän bärssiä. Sen treenaaminen kun nyt tuntuu olevan pinnalla niin pakkohan se munkin on etten huonommaksi jää 😀

Vähän poseja ennen treeniä.
Tortillamaha!!!
1. Pystypunnerrus kp 4x (vähän pudotuksia ja pakkotoistoja)
2. Sivuviparit kp 3x (pudotussarjoja)
3a. Dippi 2x
3b. Hk tangolla 2x
4a. Hk scott mutkatangolla 3x
4b. Ranskalainen mutktangolla vinopenkillä
5a. Hipthrust tangolla 2x
5b. Sumokyykky kp 2x

Pystypunnerrusta sain ekassa sarjassa tehtyä 20 kilosilla kaikki neljä toistoa 😀 Oli vähän raskasta! Siihen sit perään pudotus 15 kilosiin niin johan alkoi tuntua. Ei sen pidä aina olla niin vakavaa…Dippiin sain laittaa jo 7,5 kilon lisäpainot ja sillä vielä tein ysin, jei! Dippi kulkee nyt hyvin, menee just sinne minne pitääkin 🙂 Tuo ranskalainen vinopenkillä oli varsin loistava liike! Painoin koko ajan kyynerpäitä yhteen niin etteivät yhtään päässeet leviämään sivuille, kunnon venytyksellä eikä missään vaiheessa kyynerpäitä lukkoon! Morjens miten hyvä liike 😉

Sivuvipareita.
Hitailla negatiivisilla!

Loppuun otin muutamat poset pukkarissa kun ei ollut muita näkemässä.

Laiheliini.
Vatsat hävis treenin aikana jonnekin.

Tuplat edestä.
Sivulta. Ei ihan pöllön näkönen?

Luulin näkeväni olkapäät..

Möh? Se olikin joku muu.

Nyt tää painuu unille. Tuhosin äsken tortillojen jämät niin kait se pitää huomenna jotain kotireeniä kehitellä 😀

17 kommenttia

 1. NiiNii kirjoitti:

  Jos tortilloilla saa tuommosen mahan niin tiiän mitä meillä syödään kohta joka päivä 😉 tortillomaha! :))) …pitäis muute sitä viikonloppua suunnitella?

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Juu juu niillä saa! 😀 mä voisin syödä kyllä tortilloja joka päivä, on ne vaan niin hyviä! Ah 🙂

 2. Kerttu kirjoitti:

  Näytät niin hyväle Jonna! Nyt vain ne lihastalkoot kun kunnola pääsee käyntiin, niin kehitystä ei voi estää, tsemiä!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kiitos Kerttu ihanainen <3 sä se jaksat aina tsempata, mahtava oot!Kovasti tässä talkoita käynnistellään koko ajan!

 3. Adelheid kirjoitti:

  Hyvä juttu että koittaa hyötykäyttää kaikki jämät. Mä olen kanssa yhdenlainen jätejoonas. Kaikki jämät koitan hyödyntää esim työlounaissa. Rahkasta voi tehdä vaikka protskupannaria ja pakastaa paloina. Siitä saa hyvää välipalaa itelle ja lapsille.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Eipäs tullut mieleenkään et protskupannaria vois laittaa pakkaseen! Toisaalta, niitä ei jää koskaan meillä yli 😀

 4. Outi kirjoitti:

  Katsoin kans että pitää varmaan alkaa tortilloja syömään 😀 Hyvältä näyttää ja sulle muuten sopii tukka auki 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Juujuu, kyllä kannattaa! 😀 oon kovasti nyt etsinyt mm pinterestistä uusia ideoita tukan laittoon. Enää puuttuu aika laittaa sitä..

 5. Anna kirjoitti:

  Voi kun sitä joskus itsekin vetelisin leukoja lisäpainon kanssa! Hyvältä näyttää siun touhut taas 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kyllä sä vetelet, ennemmin kuin huonaatkaan! Sitkeästi kun jaksaa tehdä niin kyllä ne tulokset nousee 😉

 6. Lady Puntti kirjoitti:

  Tosta oikeanpuoleisesta hiukset-auki-kuvasta näkee hyvin, miten hirveesti sä oot hoikistunut 🙂

 7. terhi pajula kirjoitti:

  Sinullekkin pieni haaste ;)ja pakko ei ole vastata :)http://emmijaterhi.blogspot.fi/2013/04/haaste-bloggaajilta-bloggaajille.html

 8. Piitu La kirjoitti:

  Sulla on kyllä tosi nätti ja paksu tukka, joten kannattaa pitää auki 🙂 Sä näytät vaan päivä päivältä paremmalta ja kyllä sulla on hienot olkapäät ja tykkään tosta sun selästä. Sulla on hienot ”siivet” Mulla puuttuu vielä joka paikasta niin paljon, että nyt jotenkin ihan epätoivoinen olo, ja varsinkin tylyn tuomion jälkeen, että nyt olis otettava taas 10 kg pois, että voi edes haaveilla kisoista, huoh… motivaatio on just nyt koetuksella, mutta ei auta kun laittaa leuka rintaan ja suunnata kohti uusia pettymyksiä. ”pessimisti ei pety” 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   En taida nähdä itseäni ihan samalla tavalla kuin sä 🙂 mut kiva kuulla etten ehkä ole täysin lihaton kukkakeppi!Se kymppi lähtee kuule helposti ja fysiikka näyttää sen jälkeen täysin erilaiselta! Sulla on selkeesti aika kivasti muskulaa siellä alla, nyt vaan hiljalleen kuorit sen esiin! Yllätyt vielä itsekin ;)Palkkasitko valmentajan?

 9. Johanna kirjoitti:

  Wow, ootpas saanut kuntoa kasattua taas! Oon satunnaisesti selaillut blogiasi, ja nyt on kyllä ihan erinäköinen mamma näissä kuvissa kuin viimeksi katsottaessa :DHatunnoston paikka! Erittäin hienoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.