Hae
Palasia Arjestani

Mitä minulle oikeasti kuuluu?

Yritän aina jakaa blogiin mun rehellisiä tuntemuksia ja fiiliksiä, mutta joskus aiheet ovat siitä huolimatta kovin pinnallisia. Mä olen kirjoittajana hyvin spontaani eli kirjoitan aina fiiliksellä. Mulla on todella harvoin mitään valmiita aiheita mietittynä saati kirjoitettuna. Olen ollut tällainen spontaani kirjoittaja kouluajoista asti. Silloinkin tein kaikki esitelmät, esseet ja muut tehtävät viimeisenä iltana, koska työskentelen parhaiten ja tehokkaimmin paineen alla. Moni ihmetteli tätä tapaa, mutta ei se ainakaan arvosanoja huonontanut! Viime päivinä mielen päällä on ollut jos jonkinlaista ja oikeastaan päällimmäisenä velloo selkeä uupumus. Pidin viime viikolla treenit todella vähissä ja keskityin vain palautumaan siitä kauheasta väsymyksestä, joka velloi päiväkausia. Olin koko loppu viikon väsynyt ja pääkipuinen, mutta nyt väsymys alkaa ainakin selkeästi helpottaa.

Mä huomaan selkeästi olevani loman tarpeessa. Normaalisti töihin lähtö on sujunut ongelmitta ja olen lähtenytkin liikenteeseen iloisin mielin. Nyt huomaan, että töihin lähtö ja työnteko muutenkin on todella tahmeaa. Ei vain jaksaisi. Tässä on koko pitkä talvi paukutettu menemään ilman minkäänlaisia lomia ja se alkaa vaatimaan veronsa. Ensi perjantaina minulla on vapaapäivä töistä, mutta se menee täysin valmistellessa tytön synttäreitä. Vasta huhtikuun lopussa minulla on viikon mittainen loma ja silloin aloitetaan mökkeilykausi! Sitä päivää odotan todella paljon, koska silloin tiedän että kevät on oikeasti täällä ja kesäkin ihan kulman takana.

Arki on nyt niin tasapaksua ja harmaata, että jotain uutta ja virkistävää pitäisi saada aikaiseksi, ihan mitä vain! Olen suunnitellut kylpyläreissua ja pientä kodin remppaakin. Ainoa semmoinen pienen pieni probleema on raha 😀 Kauheasti ei passaisi tuhlata, jos meinataan päästä syksyllä jonnekin reissuun. Mutta jotain uutta minä kaipaan, että piristyisin ja jaksaisin paahtaa reilun kuukauden ajan lomaan. Jotain muutosta kaipaan, kun vain keksisi mitä? Treeni-innostuskin on jotenkin ihan nollassa. Ei jaksaisi oikein sitäkään, mutta tiedän treenien aina piristävän, joten tänäänkin nokka kohti crossfit Vantaata. Jotta ei ihan negailuksi menisi koko postaus niin pakko on iloita tästä ihanasta lisääntyneestä valon määrästä! Käytiin tytön kanssa eilen ulkoilemassa Pajamäen Patterimäessä. Tutkiskeltiin ja vallihautoja ja ihmeteltiin nurmikkoa, joka paistoi jo joissain kohti lumen alta. Kesää kohti mennään hei!

Onko muilla kevätväsymystä ilmassa? Millä saatte sen hellittämään?

Jos shoppailu toimii sulle piristyksenä niin Sportamorella saat vielä tänään Niken ja Addun kaikista tuotteista -20% koodilla 20BRANDS. Valikoimaan pääset tästä*

Tsekkaa myös House of Brandonin ihanat kevätuutuudet ja treenivaatteet! Shoppaamaan pääset tästä*.

8 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Mulle tulee omista vastaavista kokemuksista mieleen, että minua on auttanut eniten aivan päinvastainen tekeminen eli meditointi, mindfulness, yin jooga ym., jolloin elimistö ja erityisesti äärimmilleen virittynyt hermosto saavat rauhoittua ja palautua. Voisiko joku vastaava salliva rauhoittuminen toimia myös sinulle? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Huomaan välillä kaipaavani nimenomaan rauhoittumista. Yksi parhaista päivän hetkistä on illan romwod ja venyttelyt. Niissä keskitytään vain kropan rentoutumiseen ja hengitykseen. Vielä kun saisi tehdä niitä ihan rauhassa!

 2. Syksylintu kirjoitti:

  Miten olisi joku kiva pieni kodin diy-sisustusprojekti?

  Vanhojen huonekalujen maalaamista kevääseen sopivaksi? Osta kirpparilta kukkapurkkeja ja maalaa mieleisiksi? Pingota vanhoista verhoista tauluja vanhojen taulujen päälle tai kehystä printtikangasta tauluiksi? Maalaa seinä pirteän väriseksi? Maalaa seinään raita ja täytä se valokuvilla – valokuvaseinä?

  Siinä jotain vähän kevyempiä ja edullisempia sisustusjuttuja ja samalla pääsee vähän väkertämään käsin.

  Tai kokeile jotain ihan uutta urheilulajia! Esim. Tanssia!

  Lue jotain piristävää, hauskaa hömppää! Tai katso komedioita, jotain ihan ”aivot narikkaan” -juttuja.

  Käy katsomassa tai katso kotona Stand uppia.

  Myy vanhoja tavaroita – kun tavaramäärä pienenee, olokin kevenee!

  Värjää hiukset – nyt on edullisia, helposti poispeseytyviä värejä. Repäise pinkillä tai turkoosilla. Uusi tukka piristää aina :D!

  • Jonna kirjoitti:

   Kyllä, kyllä ja kyllä! Jokainen idea toteuttamisen arvoinen, kiitos 🙂

 3. Maikki kirjoitti:

  Voin niin samaistua sun fiiliksiin! Samat täälläkin =(

 4. ulla kirjoitti:

  Samaa ollut täällä. Mua on piristänyt jättää kaikki treenaus hetkeks.
  Ulkoilua kyllä ja PALJON , mutta trenit pannassa 🙂
  HUoletonta olla välillä vaan. Ja tehdä mikä hyvältä tuntuu . Kohta sit varmaan piristyy kukin tahoillaan, kun alkaa tulla kevät 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Tässä valossa on jo mielellään ulkona enemmän ? Tänäänkin tuli ulkoiltua pitkä tovi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *