Hae
Palasia Arjestani

Nyt on millä läträtä

Muistatteko kun kerroin heinäkuussa tilanneeni itselleni Livboxin? Tykästyin siihen niin paljon, että taisin jäädä vakiotilaajaksi! Innostuiko joku teistäkin tilaamaan sen itselleen? Mä tykkään tosi paljon kun on kylppäri puolillaan erilaisia purkkeja ja purnukoita, mutta oon yrittänyt nyt systemaattisesti käyttää kaikki loppuun ettei mitään vaan mene pilalla ja roskiin. Inhoan sitä, että joudun heittämään arvokasta tavaraa roskikseen, oli kyse sitten ruuasta, kosmetiikasta tai mistä vaan!

kuvia 017

kuvia 020Elokuun boksi oli itselleni mieleisempi kuin heinäkuun. Paketin avaaminen oli ihan yhtä jännittävää kuin viimeksikin, koska mulla ei ollut pienintäkään hajua mitä boksi sisältää! Huokailin tytön kanssa yhteen ääneen symppistä pientä mustaa laatikkoa, söpöä pientä rusettia boksin päällä ja ihanan rapisevaa ja tyylikästä pakkauspaperia. Melkoista luksusta!

kuvia 022kuvia 025

kuvia 023Elokuun Livboxiin oli koottu muutamien bloggaajien suosikkeja, joista itselleni oli tuttuja Saara Sarvas, Mimmi sekä Johanna. Mielettömän hyviä tuotteita olivat kaikki bloggarit boksiin valinneet, ei ihmekään että tykkäsin itsekin 😉

kuvia 026kuvia 027Dolce & Gabbanan Dolce-suihkugeeli on on raikas, pehmeä ja erittäin naisellinen sekoitus valkoisia kukkia. Suihkugeelin tuoksun erikoisuus on valkoinen amaryllis. Täyteläisyyttä tuoksuun tuovat myskin ja santelipuun kiehtovat vivahteet. Suihkugeelejä ei koskaan voi olla liikaa ja tämä versio pääsee testattavaksi tänään! Vähän mietityttää tuo amaryllis, tuleekohan siitä joulu mieleen?

Batisten XXL Volume-kuivashampoo tekee hiuksistasi välittömästi puhtaan ja raikkaan tuntuiset ja antaa niille tuuheutta. Saat viimeisteltyä kampauksesi helposti. Batisten vedetön koostumus suihkutetaan suoraan kuiviin hiuksiin n. 30 cm:n etäisyydeltä. Mulla on vielä yksi purkki kuivashampoota kesken, joten tämä tuote pääsee testattavaksi heti edellisen loputtua. Itse olen kuivashampoon fanaattinen puolesta puhuja, loistava keksintö!

kuvia 029kuvia 030Cliniquen All about eyes silmänympärysvoide kosteuttaa ja poistaa turvotusta herkältä silmänympärysiholta. Se vaalentaa tummaa silmänympärysihoa ja vahvistaa ihon kosteussuojaa. Voide on allergiatestattu ja hajusteetön. Tämä tulikin mulle sopivaan saumaan, koska edellinen silmänympärysvoide oli ihan finaalissa! Cliniquen tuotteita oon käyttänyt aiemminkin ja ne on mun mielestä todella laadukkaita.

The Body Shopin Honeymania body butter on aisteja hivelevän kukkaisen hunajan tuoksuinen, tehokosteuttava ja täyteläinen vartalovoide. Voide sisältää reilun kaupan kautta Etiopiasta tuotettua hunajaa. Mä rakastan Body shopin tuotteita! Itse asiassa edellinen vertalovoi kulutettiin just vähän aikaa sitten loppuun eli tämäkin tuli todella hyvään saumaan 🙂 Pääsee testiin tänään!

Lumenen Arctic sun bronzer– aurinkopuuteri antaa iholle upeaa kesän hehkua ja aavistuksen luonnollista päivetystä. Valoa heijastavat pigmentit heleyttävät ihoa välittömästä, ja hienojakoinen koostumus tekee lopputuloksesta kevyen kuultavan  ja luonnollisen. Hellävarainen ja hajusteeton, ihoa hoitava koostumus sisältää suomalaisen lakan siemenuutetta, joka suojaa ja ravitsee ihoa. Vaikka Lumenen tuotteista tykkään ja niitä paljon käytänkin niin tämän tuotteen taidan luovuttaa eteen päin. Ei sillä että tämä mitenkään huono olisi, mutta mulla on edellinenkin aurinkopuuteri vielä käyttämättä enkä halua hyvää tuotetta jättää kaappiin homehtumaan!

kuvia 033Heinäkuun paketistä ovat jääneet nämä tuotteet käyttöön + Dermosilin kynsilakka, jolla oli muita kiireitä. Herbinan letityssuihkeen annoin kummitytölle, koska itseltäni löytyi jo samankaltainen tuote kaapista. Heinäkuun boksista pääset lueskelemaan enemmän täältä.

Oliko elokuun paketissa tuotteita, joita olette kokeilleet tai haluaisitte kokeilla?

4 kommenttia

 1. MissEvilEve kirjoitti:

  Elokuun boksi oli tosiaan ihana. Onneksi en spoilannut vaan osasit rullata nopeasti mun bloggauksen kuvien ohi 😀 Jouduitko muuten kauan siitä odottamaan kun valitit ettet oo saanu? Mulle tuli ilmoitus taas että veloitettu syyskuun paketti, ja aloin taas heti täpinöissäni odottamaan. Tulis jo syyskuu 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Mä sain oman boksini joskus viime viikon puolessa välissä. Siellä oli sattunut joku sekaannus ja mun tilaus oli katkennut. Olin vissiin itse laittanut luottokortin vuoden väärin tai jotain 😀 Onneks homma selvis ja sain elokuunkin boksin kotiin! Oon jo nyt ihan koukussa siihen…

 2. outi kirjoitti:

  Mun täytyy nyt kans kyllä pistää tuo boxi tilaukseen syyskuusta lähtien, oon miettiny jonkinaikaa ja nyt siel on kiva tarjouskin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *