Hae
Palasia Arjestani

Hellyttävän kauheat villitykset

Processed with VSCOMeidän tytöllä on menossa aivan järkyttävä Froezen-villitys. Kaiken pitäisi olla Frozenia: vaatteet, lautaset, seinäjulisteet, reppu, ulkovaatteet, korut, pinnit….you name it! Hän sai elokuvan muutama kuukausi sitten ja siitähän se villitys sitten lähti. Tätä ennen taisi olla Hello Kitty-villitys, mutta se oli aika kesyä menoa tähän verrattuna.

Hommaahan ei yhtään helpota yhtä kahelit päiväkotikaverit. Tytöt juoksentelee ulkona ja etsivät Elsaa ja Annaa. Välillä suihkutetaan jäätä toisten päälle. Tyttö suorastaan jähmettyy, kun televisiosta tulee jokin Frozen-lelu mainos. Voitte kuvitella minkälainen meidän lauantaiaamu oli kun niitä mainoksia ei ihan vähän tullutkaan piirrettyjen välissä.. Iltasaduksi luetaan lelukirjaa, josta hän halaisi about kaikki lelut. Siis jos ei lueta Frozen-kirjaa. Vain poikien lelut aiheuttaa nenän nyrpistyksen. Frozen-lelut katsotaan kahteen kertaan ja kuulen päivittäin kohtuullisen monta kertaa lauseen Äiti, mä haluun tommosen.

Eikä siinä vielä kaikki. Sitä hiivatin Frozen-tunnaria kailotetaan nonstoppina. Että let it go sitten vaan! Taakse jää, taakse jäääääääääää! Samaa litaniaa aamusta iltaan ja illasta aamuun. Ja vielä mokoma toivoo joululahjaksi laulavaa Elsaa kera mikrofonin.. Ikävä sanoa, mutta en kauheasti moista kapistusta kyllä kaipaisi 😀

Toisaalta niin rasittavaa, mutta toisaalta todella hellyttävää <3 Itsekin olen varmasti ollut pienenä ihan samanlainen vaikken sitä muistakaan! Onko muilla samanlaista villitystä havaittavissa? Niin ja mun pitäis kuulemma opetella tekemaan Elsa-letti omaan tukkaani…ehh.

2 kommenttia

  1. Kintsu kirjoitti:

    Kuule, meillä on sama homma 😀 Tyttö täyttää tammikuussa 3 ja koko ajan kuuluu: Taakse jää, taakse jäääääää tai letiköö letikööööö. Reppu on ja paitoja ym. sekä tietysti se elokuva josta tämä kaikki alkoi 🙂 Mutta on se jotenkin tosiaan söpöä, että kaikki pitää olla sitä Rousenia 😀

    • Jonna kirjoitti:

      Rousen <3 Menin erehdyksissä tilaamaan Prinsessakerhosta tytölle uuden Frozen-kirjan. Arvaa mitä luettiin eilinen päivä ja ilta? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.