Hae
Palasia Arjestani

Ärsyttävä asia x 8

ärsyttävä asia x 8

Aargh! Ärsyttää! Päivästä toiseen huomaan, että samankaltaiset asiat ottaa pattiin, mutta silti niitä vain tapahtuu. Olen luonteeltani kohtuullisen aikaansaava ihminen, jolle sattuu arjessa kaikkea pientä ja välillä vähän isompaakin. Milloin jää avaimet sisälle, millon unohdan bussikortin matkasta ja millon jätän puolet ostoksista kaupan kassalle. Jos ei ihan joka päivä satu jotain niin ainakin pari kertaa viikossa. Vaikka näiden tapahtumien hetkellä ärsyttää, niin kyllä niistä saa pitkään revittyä huumoria. Ainakin mies saa 😀 Olen kuulemma aivan toivoton tapaus. Hänellä onkin nykyään tapana varmistella minun jäljiltäni asioita. Lähdön hetkellä hän mm. kysyy monta kertaa, että onhan avaimet varmasti matkassa? On on. No eipä olleetkaan. Sattuuhan sitä tekevälle kaikenlaista 😀

Alla ärsyttävä asia x 8!

Kun vaihdat puhtaan päiväpeitteen, käännät selkäsi ja huomaat kissan oksentavan peitolle (käynyt parhaillaan kolmena päivänä peräkkäin…)

Kun aamulla lähtiessäsi ovesta mietit, että mikähän jäi ja työpaikan ovella huomaat, että eväiden lisäksi myös avaimet ovat edelleen kotona…(viime viikolla)

Kun alat nälkäisenä tekemään uuniruokaa ja huomaat, että leivinpaperi on loppu.

Kun puet lapsesi talvipakkasella toppapukua myöten ja hän toteaa, että pikkarit tuntuvat inhottavalta eikä niitä voi käyttää. Riisut ja puet lapsen uudelleen…Sama pätee myös pissa/kakkahädän kanssa. Aina, kun on saatu kaikki miljoona vaatekappaletta puettua. Aina. (Tällä viikolla)

Kun menet tapaamiseen ja paikan päälle saavuttuasi tajuat, että olet oikeassa paikassa, mutta aivan väärään aikaan.

Kun unohdat pankkikortin tunnusluvun kaupan kassalla.

Kun käyt ruokakaupassa ja kotimatkalla muistat, että se kaikista tärkein jäi kauppaan.(Melkein joka kerta..)

Kun päätät ettet enää maksa muovipusseista, vaan kuljetat aina matkassa kestokassia, ja kaupan kassalla tajuat kestokassin olevan edelleen kotona. (opettelen kantapään kautta)

Tapahtuuko teille yllä olevia asioita usein?

Ps. House of Brandonilla Vilan, Onlyn, Noisy Mayn ja Vero Modan tuotteet -20% koodilla BRAND1! Tsekkaa valikoima täältä.

ärsyttävä asia x 8

Lue myös:

Kummasti mun elämä ärsyttää taas & Puhelinmyyjien uhri

Edellinen postaus: Sunnuntain vetävien lihasryhmien treeni

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

6 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  niin tuttua tuo pväpeiton tai lakanan likaaminen tosin mulla kani ja virtsa ei kiva.avaimetkin unohtuu usein ja napannut monesti väärät eväät.kerran piti ottaa rasia tuorepuuroa mut kappas otin samanlaisen Kipon kiireessä ja siellä oli sitten keitettyjä linssejä et meni aamupala sellaiseksi.suosittelen kestoleivinpaperia tavallista en käytä.kaupassa aina muistan kaiken lista kannattaa kirjoittaa JA kestokassi aina mukana sitä en ymmärrä miten joku eimuista tunnuslukuja.

  • maikki kirjoitti:

   Joskus tulee vain sellainen blackout siinä kassalla, vaikka normaalisti sen koodin muistaakin, mutta sitten yhtäkkiä pää lyö ihan tyhjää, ja vaikka kuinka yrittäisit kaivella jostain alitajunnasta, niin ei vain tule.
   Onneksi nuo koodit voi ohittaa, ja kortin höylätä vanhaan maliin tai käyttää lähimaksua, mutta on se hiton noloa

  • Jonna kirjoitti:

   Kestoleivinpaperia pitäisikin testata, kiitos muistutuksesta! Tuon tunnuslukujen unohtaminen onkin jännä juttu. Viimeksi olin juuri käynyt toisessakin kaupassa ja maksanut normaalisti kortilla. Seuraavassa en enää muistanut tunnuslukua millään. Siinä meni pari päivää ennen kuin tunnusluku palautui mieleen.

 2. Eeva kirjoitti:

  Kauppakassi asian olen ratkaissut siten, että mulla on käsilaukussa sellainen pieneen tilaan menevä kestokassi ja sen sisällä yksi kesto hedelmäpussi. Isompia ostoksia varten mulla on auton peräkontissa isommat kauppakassit ja hedelmäpussit.

  Avaimia pidän aina takin oikeassa taskussa ja puhelinta vasemmassa. Lähtiessä on helppo tsekata onko ne mukana, kun järjestys on aina sama.

  Muuhun sekoiluun ei ole vinkkejä, samoja sattuu itsellenikin välillä.

  • Jonna kirjoitti:

   Minä ostin meille kans kestohedelmäpusseja ja reppuun on nyt piilotettuna kaksi eri kestokassia. Mulla kännykän ja avaimien järjestys on juuri päinvastainen: avaimet vasemmassa ja kännykkä oikeassa. Silti jompikumpi joskus unohtuu 😀 Sama pää kesät talvet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *