Hae
Palasia Arjestani

Kolmen viikon ruokavalion tulos -2,1kg

Processed with VSCO with c1 preset

Vietettiin tytön kanssa mökkielämää reilu viikko ja olin ihan varma ettei sinä aikana enää tapahdu mitään painolukemassa, koska en noudattanut Ainon tekemää ruokavaliota 100%:sti. Söin kuitenkin säännöllisesti ja ohjelman mukaan, mutta yhden aterian päivässä söin samaa ruokaa kuin kaikki muutkin eli anopin tekemää ehkä maailman parasta ruokaa. Anopin safkoissa on se hyvä puoli ettei ne ole mitään överirasvamättöjä vaan monipuolista ja hyvistä raaka-aineista valmistettua maukasta kotiruokaa. Pyrin mökillä treenaamaan aina aamupäivällä, jolloin päivän hiilariaterian söin heti sen jälkeen ja kevyemmät ateriat vasta myöhemmällä. Tämä tuntui toimivan hyvin, koska vaakalukemassa tapahtui selkeitä muutoksia. Sitäkin selkeämmin säännöllinen ruokailu näkyi olossa ja peilissä!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Olen edelleen jatkanut samalla ruokavaliolla, koska totesin sen itselleni hyväksi. Selkeä rungon ansiosta olen jaksanut tehdä päivämenoihin ruuan mukaan eikä ruokailuvälit ole enää karanneet niin pitkiksi kuin ennen. Aikaisemminhan ajattelin vain syöväni jotain sitten, kun palaan kotiin mikä tarkoitti jopa 5-6 tunnin mittaisin ruokailuvälejä. Voitte arvata, että tyhjensin aina koko jääkaapin kotiin tullessa! Vihanneksia olen valmistanut edelleen monipuolisesti ja mietinkin, että pitäisikö ottaa ohjelmistoon yksi uusi tai harvemmin kätetty vihannes per viikko.  Tulisi samalla testattua uusia reseptejäkin!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Mökillä söin kasapäin marjoja ja sama meno on jatkunut täällä kotonakin. Kerättiin pakkanen jo puolilleen mustikoita, mansikoita ja vähän lakkojakin ja odotan kuumeisesti, että pääsen taas marjametsään! Vielä pitäisi tehdä tilaa pakastimeen musta- ja punaviinimarjoille. Tai sit täytyy lähteä pakastinostoksille… Mitään herkkuja mun ei ihme kyllä ole edelleenkään tehnyt mieli! Viljattomia suklaahippukeksejä tein viikolla ja niitä olen muutaman syönyt, mutta siinäpä se. Raakakakkua täytyy tehdä pakkaseen odottamaan, jos herkkunälkä iskee. Minä kun noista raakajutuista niin kovin pidän 🙂

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Mutta nyt täällä alkaa festarivalmistautuminen vol 2! Toinen päivä Tikkurila festareita lähtee käyntiin ja yritetään olla haukkana paikalla heti 13.30, kun Anna Abreu nousee lavalle. Festareilla on muuten todella hyvät ruuat ja tänään saatan jonkun bursan vetäistä. Ja 3 kaverin jäätelöä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.