Hae
Palasia Arjestani

Entiseen tahtiin.

Hyvin startannut treenin uudella ohjelmalla! Tehtiin vähän uutta jakoa treeneihin ja uusia liikkeitä. Tai no, oikeastaan vanhoja mutta hyväksi havaittuja. Tällä viikolla oon uudella ohjelmalla tehnyt vähän pidempää sarjaa lyhyillä palautuksilla. Jalat ja kädet otti hyvin hittiä, molemmat meni aivan törkeän kipeiks…

Maanantaina salilla jalat.

1. Takareidet istuen 4*13-17*35kg
2. Suorinjaloin mave 4*12-16*50kg
3. Reidenojennus 4x
4. Prässi leveällä 3*13-15*120kg
5. Hack kapealla 3*13-16*20kg
6. Tanko hack 2x

Siinä vissiin oli kaikki? Ehkä. Prässin ja hackin tein hitailla ja hallituilla negatiivisilla ja räjähtävillä ylösnousuilla. Yläasennossa ei jalkoja suoraks vaan kunnon jännitys alusta loppuun asti. Tanko hackia oon alkanut pikku hiljaa harjottelemaan. Vaikea liikehän se on (ainakin mulle) mut tehokkaan tuntuinen. Pelkällä tangolla saan tehtyä reilun 10 toiston mittasia sarjoja 😀

Tiistaina vuorossa pikku kätöset. Ojentajat jumppasin kokonaisuudessaan ensin, kun ovat ainakin mun mielestä huonommat kuin hauikset. Molemmissa tosin on vielä aika paljon tekemistä 😉

1. Pushdown tangolla 4*13*17*40-45kg
2. Avustettu dippi 4*12-16*95-110 lbs
3. Ranskalainen mutkatangolla 4*12-16*20kg
4. Hk vinopenkillä maaten kp 4*12-16*7kg
5. Kyykkyhauis taljassa 4*12-18*15-20kg
6. Hk scottkone 4*13-18*15kg

Aika kovalla tahdilla jumppasin. Tarkotus oli saadakin järetön pumppi käpäliin ja pitkät sarjat toimii siihen hommaan erityisen hyvin. Sarjojen välillä en antanut kätösien palautua ees kunnolla vaan vauhti pidettiin mahdollisimman intensiivisenä koko ajan. Vaatii mun kaltaiselta haaveilijalta aika paljon.

Ootteko tutustunut tai tilanneet mitään Citydealista tai Kimppadiilistä? Pidin molempia ihan humpuukina aluks, mutta sit työkaveri osti Citydealista lahjakortin kampaamoon niin halvalla, että oli pakko itsekin alkaa niitä seurailemaan. Tänään tein sitten ensimmäisen ”diilini” 😀 Ostin kahden hengen 8 aterian illallisen Koiton Grilliin. Ravintolan ruokalista vaikutti sen verran hyvältä, että pakkohan se oli. Saan viedä muruseni murkinoimaan 🙂 Jos kiinnostaa niin kyseinen diili löytyy täältä (voimassa vielä 66h) ja ravintolan sivut täältä. Onko joku käynyt syömässä kyseisessä paikassa? Mitä tykkäsit?

Ai niin, perjantaina Korkojen kera- ohjelmassa vieraana Jutta G ja Ari ”Godzilla” Kokkonen. Eeva&Aatami-ohjelmassa kyseinen pari nähdään parisuhdevisassa 3.11. Täytynee katsoa!

Jutta G Lappeenrannassa 24.9.2011.

Illalla sit kurittamaan olkapäistä astetta suuremmat!

Tämmöset riittänee alkuun 😀

Yksi kommentti

  1. MillaHanko kirjoitti:

    Hei!Mie oon ostanut aikas paljonkin CityDealista diilejä ja ihan hyviä on olleet. Lähinnä just parturi, hieronta, ruoka diilejä ja voin kyllä suositella. Silloin tulee kokeiltua jotain uuttakin :)Kiva blogi siulla ja onnea odotukseen!Salilla nähdään :)-Hannele

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *