Hae
Palasia Arjestani

Treeniä ja hankintoja.

Kävinpä taas tänään fyssarin runnottavana. Olihan tuolla taas jokunen nikama pois paikoiltaan. Kaikki ei ees suostunu naksahtamaan. Se setä neuvo pari hyvää kikkaa mitä isäntä voi tehdä ton mun niskan hyväksi. On kuulemma väljyyttä niskanikamissa ja siksi se menee aika ajoin niin juntturaan ja kipeeks. Jospa noilla uusilla neuvoilla saatais sekin pysymään edes hetken vähän paremmassa kunnossa.
Fyssarilta suoraan salille olkapäiden ja ojentajien kimppuun. Alko taas noi tosi mukavat ja kiduttavat supersarjat. Niitä sitä onkin taas mukava vääntää 🙂
1a. Sivuviparit kp
14, 13, 11, 10*7kg
Kikkailin taas ton viparitekniikan kanssa ja löysin entistä paremman systeemin. Mullahan noita viparitekniikoita on suunnilleen yhtä monta kuin kiiinassa asukkaita..
1b. Pystypunnerrus kp seisten
8*13,5kg pikku hiljaa nääkin painot nousee. On muuten uskomattoman raskas liike!
10, 8*11kg
9*10kg
2a. Leveä pystysoutu
10, 8*35kg
11, 10*30kg
2b. Viparit vinopenkillä maaten kp
10, 9*8kg
11, 10*7kg
3a. Pushdown talja
11, 9*30kg

3b. Dippi
9*BW
9*sininen kumi
4a. Pushdown vo
8*30kg
10*25kg
4b. Kapee pena
10, 8*42,5kg
5a. Ranskalainen kahdella käsipainolla
2*12*6kg
5b. Ranskalainen mutkatangolla
8*30kg
7*25kg Hyvin hyyty 🙂
Oikein hjuva reeni. Hirmusen pumpin sain sekä olkapäihin että ojentajiin. Suuremilla hiilareilla kenties vaikutusta? 😉 Salilla tuli höpötettyä Papan kanssa ihan useempi minuutti ja kaikenlaista hyödyllistä tietoa sieltä taas irtos omaankin käyttöön. Oon jo pitkään miettiny tyrosiinin testiin ottoa ja nyt sit kävin sen ostamassa testiin. Samalla tarttu mukaan 3-vaihe-kreatiiniakin. Ainoa onglema on enää noi kalorit. En nimittäin meinaa millään saada syödyksi edes säälittävää 2300 kaloria päivässä… huoh.. Noo, kyllä sekin ongelma poistuu kun koulut alkaa ja päivät pitenee!
Nyt sohvalle kirjan kimppuun ja pikku päikkärit. Eiku ekaks puuroa nassuun ja sit vasta kirjat ja päikkärit 😀 Yöks duuniin…

Hyvä video hardbodyn blogista.

 
 

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  onko sulla salivihkoo?ota kuva siitä.laitan kisan että kellä on mielenkiintoisin salivihko saa jotain kivaa. tarkennan omilla sivuilla skabaa tänä iltana: fastin sivuilla siis.http://sata.gym-space.fi/t. satu 🙂

 2. Jonna kirjoitti:

  Hei, miten lisäilet videot sivuillesi?Intoisia treenihetkiä sinulle, Jonna!

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Satu: on mulla joo, pitääpä nappasta kuva :)Jonna: mä lataan kaikki videot eka juutuuppiin ja sieltä sitten kopioin sen videon koodin blogiin niin sen videon saa suoraan näkyville. Blogistahan löytyy kanssa se videotoiminto, mut sillä systeemillä ei videot aina toimi kauheen hyvin..

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Niin tai sit jos on jonkun muun videon niin kopsaan vaan sen koodin. Toi video mikä on tässä postissa niin klikkasin vaan hiirellä oikeeta nappia ja sieltä valitsin copy emped html. Ja sit vaan liittää sen koodin blogitestiin 🙂

 5. Jonna kirjoitti:

  Toimii! Kiitos sinulle

 6. Anonymous kirjoitti:

  Lue koko blogi, melko hyva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *