Hae
Palasia Arjestani

Elämän pyhä kolminaisuus

elämän pyhä kolminaisuus

Farkkupaita täältä.

Täällä sairastuvalla on aikaa miettiä elämää ja sen kulkua. Tyttö sairasti viime viikolla ja nyt on näköjään minun vuoroni. Eilinen meni niin koomassa etten jaksanut edes konetta avata. Vaikka ei tämäkään päivä ole ollut elämäni paras, niin pakko tehdä edes jotain etten tule hulluksi täällä neljän seinän sisällä. Välilä tuntuu, että sopiiko tämä blogi enää edes tänne Fitfashionin alle, kun aiheet ovat kaikkea muuta kuin fittiä ja fashionia, mutta ehkä ne sivuavat jokaisen sporttisen ihmisen elämää jollain tavalla. Elämä kun on paljon muutakin kuin fit ja fashion, ainakin tällä hetkellä. Eilisen elin lähinnä pelkällä leivällä ja juustokakulla (ei niin fit) ja hiihtelen täällä monta päivää pidetyissä vaatteissa ja rasvaisella tukalle (ei niin fashion). Kyllä täältä kuitenkin vielä noustaan!

Pohdiskelin mun uudella videolla mitä on mun elämän pyhä kolminaisuus. Omaa elämää tulee muutenkin pohdiskeltua usein vähän joka kantilta. Välillä tuntuu ettei mitään unelmia ole nää toteutettavana, vaan kaikki haluamani on jo saavutettu ja niin pääpiirteittäin onkin. Unelmia tulee kuitenkin lisää sen mukaan miten elämä kehittyy. Nuorempana olin melkoinen tuuliviiri ja mielipide elämästä ja siitä mitä siltä haluan, muuttui usein. Nykyään ne eivät enää juurikaan muutu, vaan suunta pysyy kutakuinkin samana. Ehkä isompi asunto joskus, eläminen pienemmällä rahalla, säästäminen, matkustelu, nauttiminen elämästä, ehkä downshiftaaminen joskus, turhasta tavarasta luopuminen. Siinäpä ne suurimmat tällä hetkellä.

Mun elämän pyhä kolminaisuus on perhe, koti ja hyvinvointi. Hyvinvointiin kuuluu urheilu eri muodoissaan sekä kehon hyvinvointi ylipäänsä (ruoka, mentaalinen puoli, kehon elastisuus jne). Työ ei mun pyhään kolminaisuuteen kuulu ollenkaan. Se on tärkeää, jotta selviää hengissä ja voi maksaa elämisen, mutta sitä ilman voisi pärjätä joten kuten. Nautin työstäni suunnattomasti, älkää käsittäkö väärin, mutta se ei ole elämäni tärkein asia. Haluaisin joskus pystyä tekemään vähemmän töitä, jotta aikaa jäisi muille elämän osa-aluille. Tämä on yksi suurimmista haaveistani ja siksi olen alkanut ottamaan selvää yhä enemmän ja enemmän rahastoista sekä sijoittamisesta.

Mun oma elämän pyhä kolminaisuus pitää minut hengissä ja liikkeellä. Sen avulla jaksan unelmoida ja tehdä töitä unelmieni eteen. Tällä hetkellä halua päästä toteuttamaan itseäni on niin suuri etten tiedä mistä aloittaa. On niin paljon asioita, joita haluaisin tehdä, mutta en tiedä mistä ottaisin ajan tai mikä olisi listalla tärkeimpänä. Ehkäpä tämäkin asia kirkastuu jossakin vaiheessa. Tällä hetkellä tiedän vain sen, että on aika maksaa laskut pois, jotta tiedän kuinka paljon rahaa voin laittaa säästöön matkustamiseen sekä rahastoon. Välillä tuntuu hölmöltä säästää kaikki ylimääräinen raha käyttämisen sijaan, mutta toisaalta mikä järki kuluttaa rahaa vain sen takia, että sitä on tilillä? Uskon, että pidemmässä aikajuoksussa voin toteuttaa omia unelmiani säästöjeni avulla. Sitten joskus, kun on sen aika.

Mikä on sun elämäsi pyhä kolminaisuus?

Alla video, josta jo mainitsinkin. Julkaisin sen pari päivää sitten ja jos et ole sitä vielä katsonut, niin katso ihmeessä! Mun muita videoita pääset katsomaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 🙂

Edellinen postaus: Onko tässä maailman parhaat protskupatukat!?

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

6 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Tosi kiva video! Lisää näitä :).

 2. Jenna kirjoitti:

  Susta jotenkin huokuu sellainen hyvä rahaosaaminen ja tietämys. Monet rakentelee isoja kivilinnoja, ostaa merkkivaatteita, ajaa uusilla autoilla ja käyttää varallisuuden materiaan, kun taas sun teksteissä ja jutuissa on erilainen meininki – tietynlainen minimalistisuus, säästeliäisyys, sijoittaminen, järkevä kuluttaminen. Ne tulee ekana mieleen! 🙂

  Ja mistä tämä tuli mieleen – ”Haluaisin joskus pystyä tekemään vähemmän töitä, jotta aikaa jäisi muille elämän osa-aluille. Tämä on yksi suurimmista haaveistani ja siksi olen alkanut ottamaan selvää yhä enemmän ja enemmän rahastoista sekä sijoittamisesta.” No tästä! Edes osittainen taloudellinen riippumattomuus ei oo niin kovin loppuun kulutettu puheenaihe blogeissa, mutta sun teksteistä sen aistii. Ja siihen liittyviä tekstejä olis mielenkiintosta lukea! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä sanoisin, että ollaan matkalla kohti hyvää rahaosaamista ja tietämystä. Koko ajan opiskelen siitä lisää samalla kun oma ajatusmaailma muuttuu. En ehkä pyri minimalismiin, mutta hyvin lähelle sitä. Se vaatii tiettyjä asioita, joita teen pikkuhiljaa ja ajan kanssa. Ollaan jo pitkään mietitty asunnon vaihtoa, mutta toisaalta kiire ei ole mihinkään, ja ehkä olisikin viisaampaa pysyä tässä asunnossa ja sijoittaa nekin rahat, jotka menisi isomman asunnon vaihtoon. Täytyy katsoa mitä elämä tuo tullessaan! Kiirehän tässä ei ole mihinkään.

   Aiheesta tulee varmasti jatkossakin juttu blogiin 😉

 3. Kielo kirjoitti:

  Ihana video!
  Tykkään Fitfashionilla kyllä eniten juuri sinun blogista. Ehkä juuri siksi, kun se on elämän kaunistelematonta fittiä ja fashionia. Ei siis esittämistä, liioittelua tai yksipuolista jauhantaa samoista asioista olematta silti yhtään tylsää! Tai sellaisen kuvan ainakin näin lukijana saa. Tervehenkinen blogi, joka ei vedä överiksi. Osoitat, että ihan normaalillakin elämällä voi saavuttaa lihaksikasta kroppaa ja yleistä hyvinvointia !

  • Jonna kirjoitti:

   Ihanaa Kielo, kiitos! Olen täällä flunssan kourissa neljättä päivää ja tällainen palaute piristää kovasti mieltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.