Hae
Palasia Arjestani

Treenaamisen vaikutus mieleen ja ruokavalioon

Processed with VSCO with c1 preset

Sis.mainoslinkkejä. Suurin osa teistä blogin lukijoista on varmasti jo juhannusta viettämässä eikä kovin moni tätä postausta tule lukemaan, mutta kirjoitanpahan silti, koska tuntuu siltä että pitää kirjoittaa! Eilen oli niin paljon hässäkkää koko ajan etten ehtinyt blogin pariin kuin ajatuksen tasolla ja automatkankin käytin lahjakkaasti nukkumiseen 😉 Aina pitää nukkua kun vaan voi! Nyt istun auringonpaisteessa mökin pihalla, bloggaan ja nautiskelen. Ei vois olla parempaa paikkaa tähänkään touhuun.

Processed with VSCO with c1 preset

Mä olen jumppaillut nyt melkoisen ahkerasti. Kuntoutusliikkeitä teen edelleen pari kolme kertaa päivässä ja edistystä tapahtuu hitaasti mutta varmasti. Tälle viikolle on niiden lisäksi kertynyt jo pari salitreeniä, kaksi uintireissua ja yksi lenkki. Tämän loppuviikon otan vähän chillimmin ja käyn lähinnä kävelemässä ja teen ehkä jonkun vatsatreenin. Olishan sitä varmasti paljonkin kaikkea mitä voisi tehdä, mutta jostain syystä pää lyö nyt liikkeiden osalta ihan tyhjää enkä viitsi vetää itseäni ja olkapäätä ihan tilttiin. Jos teillä on jotain ideoita liikkeiden osalta niin saa jakaa!

Tiistaina jalkatreeniä Tafferin Oton kanssa. Seurassa myös upea Johanna Hermans!

Tiistaina jalkatreeniä Tafferin Oton kanssa. Seurassa myös upea Johanna Hermans!

Tässähän on muuten käynyt just niin kuin aiemmin tuumailinkin. Ruokavalio on pikku hiljaa alkanut asettua uomiinsa ja fiilis on koko ajan energinen ja huomattavasti positiivisempi kuin vähän aikaa sitten. Kaikki tämä on treenaamisen ansiota! Heti kun pääsin edes vähän jumppailemaan niin elämänlaatu on alkanut paranemaan päivä päivältä. Salilla käyminen on mulle kaikista parasta terapiaa! Odotan malttamattomana aikaa kun pääsen bodaamaan ihan tosissani, mutta sitä ennen on tehtävä huolellinen pohjatyö. Aion kuntouttaa olkapääni niin hyvin, että siitä tulee parempi kuin ennen. Se vie varmasti aikaa, mutta työ tekijänsä palkitsee. Lihasmassaa on kadonnut vuoden aikana todella paljon eli pikku hiljaa alan keräämään sitäkin takaisin. Enkä yhtään pistä pahakseni jos samalla rasvakin alkais palaa 😉

Haubereita kilon käsipainoilla! On se vahva :D

Haubereita kilon käsipainoilla! On se vahva 😀

Nyt mä jään odottelemaan, että ruoka laskeutuu vähän ja lähden sit kävelylle ennen illan juhannusjuhlia! Rentouttavaa juhannusta tyypit!

ps. Ellokselta saatte nyt 30% alennusta tilauksen loppusummasta koodilla 335476 , koskee myös ale-tuotteita! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 29.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Muistakaa tsekata myös offerillan tarjoukset! Uutiskirjeen tilaajille siellä olikin tänään kiva yllätys 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.